Şimdi Ara

DEPREM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
3
Favori
70.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
56 oy
Sayfa: önceki 1234567...11...27
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalova'da olan depremde evin duvarları çıtırdarken bunu çok hafif hissettim ne olduğunu tam anlamadım avize bile çok hafif sallanıyordu, sanırım gelen titreşimle ilgili bir şey, neyse son dprem sitesindeki kordinatlara baktım düz bir çizgi şeklinde kırılıyor, önce soldan sağa çizgi şeklinde iken şimdi tam tersi sağdan sola kırılıyo tabi hissedilir şiddette değiller, hayırlısı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pendik'te de hissedilmedi hiç

Orijinalden alıntı: radko

Görmemişin depremi olmuş tutmuş ... yau yozgat'ta,çorumda bu kadar küçük deprem olsa tv bile çıkmaz şimdi 1 saattir yayın yapıo kanallar
    Katılmıyorum. İstanbul'da gündem olmasının sebebi beklenen depremin öncüsü olma ihtimali olduğu için.

Buna ek olarak istanbul=türkiye olduğu için normal , hoşunuza gitsin ya da gitmesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Depremler enerjisi yokken olusmaz .

Prof Dr Kandilli Rasathanesinden biri :

Bir baska kaynak :
    https://deprem.aku.edu.tr/depremlerin-olusumu-ve-turleri/

Depremler enerji birikmesiyle olusur. Enerji birikmesi yoksa deprem de yoktur...

Mekanik enerji ---> Bosalma...

Turkiye icin agirlikli olarak deprem turu de tektonik olmasi... Tektonik olarak ta aktif bir cografyada olan Turkiye dikkatli olmalidir ...

Depremler SINIR ve insan turu ayrimi yapmaz!

Deprem oldurmez insanin cehaleti tedbirsizligi oldurur ...

• Dünyanın en büyük yalanıda küçük depremler büyük depremlerin enerjisini alır

• İnsanlar böyle zıvanadan çıkıp her haltı yediği sürece daha büyük felaketler olacak bu sadece büyük bir felaketin uyarısıydı.

“Olsun be aldırma Yaradan yardır. Sanma ki zalimin ettiği kârdır. Mazlumun ahı, indirir şahı. Her şeyin bir vakti vardır.."
  • radko kullanıcısına yanıt
    Evet, öyle bir şey yok zaten. 7 şiddetindeki bir depremin şiddetini 4 şiddetindeki bir deprem alamaz. Birisinden alıntı yapıyorum, 7 şiddetindeki deprem deniz olsun, bu olan deprem denizden çekilen bir kova su gibi , demiş.
    Haklı çünkü deprem büyüklükleri logaritmik olarak artıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 24 Eylül 2019; 13:6:46 >

• Haftalardır İstanbul depremiyle ilgili araştırmalar yapıyor, birlerini uyarıyorum. Bu sabahki sallantı sonrasında 2 telefon alıp ''Deprem diye diye getiriyorsun, bahsetme artık'' tepkisi aldım.
    Birincisi, bu gece vaktine kadar birkaç tane daha 3,5 - 4,5 arası sarsıntı olma ihtimali çok yüksek. Yani ara-ara hissedilir birkaç sarsıntıyla yine karşılaşabiliriz.
    En önemli konu da, beklenen büyük depremin aslında adım-adım ilerliyor olması ve eğer öngördüğüm şekilde olursa, 1,5 milyon ila 2 milyon arasında insanın öleceği bir depremle yüzleşme olasılığı ile karşı karşıya kalacağız.
    Umarım sert bir kış vakti bunu yaşamayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Türbanlı kadının oğlunun sünnet düğününde küçük kıza yarı çıplak twerk yaptırması zıvanadan çıkmışlığım örneği.
    https://twitter.com/esex2/status/1176031055679242241?s=21
    izledim hocam tam bir rezillik onlar müslüman değiller süslümanlar.

“Olsun be aldırma Yaradan yardır. Sanma ki zalimin ettiği kârdır. Mazlumun ahı, indirir şahı. Her şeyin bir vakti vardır.."
  • radko kullanıcısına yanıt
    Laisizm i savunanlar pankart asacaklar yetmedi turbanla dinle Allah ile yaptiginiz yediginiz naneler suitimaller magdur edebiyatlarina, pozitif ayrimcilik talep otesi hali hazirda olan Islamik arz edilmelerin haddi sonu gelmemesi vs ...

Muslumanlar yozlasiyor tum hiziyla ... Ilahi bir adalet gelebilirse hic sasirmam ...

Orijinalden alıntı: AryanBlood

Pendik'te de hissedilmedi hiç
    Bende Ataşehir deyim. Konu da gördüm deprem olmuş diye. Şiddeti 4.7 miş. Bu şiddetdeki depremi hissetmememiz ilginç

Orijinalden alıntı: Manojok

Antalya’dayım hissetmedik
    Çıplaklık az demekki

Şişlili tanıdığım hissetmedi
    YTÜ'lü tanıdığım hissetmiş
    Fatih'te duran tanıdığım hissetmiş.

Orijinalden alıntı: hazarcep

Çıplaklık az demekki

Alıntıları Göster
    Yok hocam hatun da ben de çırılçıplaktık

• 
Sayfa: önceki 1234567...11...27
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.