M

Er
02 Eylül 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 36 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar şöyle bir para geçti elime. Değerli mi değil mi kısmını geçtim de pek bilgi bulamadım. Mısır parasına benzetmiştim ancak Büyük İskender zamanındaki paralara da çok benziyor. Ss atıyorum buraya. Fikirleriniz önemli.

balla gözünü boyar. Burda çocuklar hep tırnak yiyerek doyar.
Evet arkadaşlar nasipse işe başlayacağım yakın zamanda. Takım elbise üzerine giymelik kaşe mont arıyorum. Bilindik markalarda fazla pahalı. En ucuz şekilde nereden almamı önerirsiniz?
Arkadaşlar boşnak kaskosu yaptırmak istiyorum ancak şüphelerim var. Gerçekten övüldüğü kadar iyi mi?
Arkadaşlar rahmetli dedemin saati. Nasıl iyi midir kaliteli midir orjinal midir? Gerçi fark etmez her türlü takarım da tarzıma hiç uymadığı için kordonunu değiştireyim diyorum. Nasıl bir kordon gider buna? Biraz eski bir saat.
Yarın ankaraya gitmem gerek çarşamba günü sabah patronla görüşmemiz var da Yenimahalledeymiş kendisi. Nerede kalabilirim arkadaşlar?
Arkadaşlar 2-3 yıl önce bir gün uyandım ve sağ dizimi kıramadığımı fark ettim. Aha dedim gitti bacak. Merhem falan sürdüm derken ağrısı biraz hafifledi ancak otobüs uçak yolculukları benim için çekilmez oldu. Ağrıdan gözümden yaş geldiğini bilirim. Şimdi namaza gittim geldim artık normal hareket edemiyorum. Sağ diz kapağınızın sol kısmında tam diz kapağının bittiği yerde parmak ucu gibi şişlik var. Zayıf odluğumdan dolayı pantolondan bile belli oluyor. Bu aralar düzgün yürüyememeye başladım.

1 yıl önce gittiğim doktor ciddi bir şey olmadığını, menisküsle alakalı olmadığını istersem iğne yapabileceğini söyledi ama üzerine bastırınca çok acıdığından iğneyi reddettim daha sonra mr sonuçlarını gösterdik ve “sporcularda olan bir rahatsızlık gibi duruyor, 1 yıl zorlamasın spor yapmasın geçer” şeklinde dönüt aldık. Ancak şişlik inmedi ve 1 hafta önce namaza gidip geldiğimden sonra daha çok şişmiş (daha doğrusu şişlik sertleşmişti)

Yaşadığım yerdeki hastane tam bir fiyasko kimse gitmek dahi istemiyor Samsun veya Çorum’a gidip gelebilirim yakın zamanda sadece ancak aynı dönütü alırsam diye bir de buraya sormak istedim.
Buyrun ss lütfen dalga geçilmesin boyum 195 ve kilom 65

İki şişlik var gibi gözüküyor da biri normal zayıflıktan. Parmağımın hemen ucundaki şişlikse üzerine bastırıldığında muazzam ağrı yapan bahsettiğim şişlik. Varsa bilen yorumları alalım.

Buyrun iki diz arasındaki fark:

Arkadaşlar 2-3 yıl önce bir gün uyandım ve sağ dizimi kıramadığımı fark ettim. Aha dedim gitti bacak. Merhem falan sürdüm derken ağrısı biraz hafifledi ancak otobüs uçak yolculukları benim için çekilmez oldu. Ağrıdan gözümden yaş geldiğini bilirim. Şimdi namaza gittim geldim artık normal hareket edemiyorum. Sağ diz kapağınızın sol kısmında tam diz kapağının bittiği yerde parmak ucu gibi şişlik var. Zayıf odluğumdan dolayı pantolondan bile belli oluyor. Bu aralar düzgün yürüyememeye başladım.

1 yıl önce gittiğim doktor ciddi bir şey olmadığını, menisküsle alakalı olmadığını istersem iğne yapabileceğini söyledi ama üzerine bastırınca çok acıdığından iğneyi reddettim daha sonra mr sonuçlarını gösterdik ve “sporcularda olan bir rahatsızlık gibi duruyor, 1 yıl zorlamasın spor yapmasın geçer” şeklinde dönüt aldık. Ancak şişlik inmedi ve 1 hafta önce namaza gidip geldiğimden sonra daha çok şişmiş (daha doğrusu şişlik sertleşmişti)

Yaşadığım yerdeki hastane tam bir fiyasko kimse gitmek dahi istemiyor Samsun veya Çorum’a gidip gelebilirim yakın zamanda sadece ancak aynı dönütü alırsam diye bir de buraya sormak istedim.
Buyrun ss lütfen dalga geçilmesin boyum 195 ve kilom 65

İki şişlik var gibi gözüküyor da biri normal zayıflıktan. Parmağımın hemen ucundaki şişlikse üzerine bastırıldığında muazzam ağrı yapan bahsettiğim şişlik. Varsa bilen yorumları alalım.

Buyrun iki diz arasındaki fark:

2 haftadır çalışıyordum. 1462.5 tl birikmiş şimdi çalışma saatlerim değişti diye buraya kadar ki hesabı kapatalım dedik patrona bildirdik. 4 gündür hala yatacak para. Tam zamanlı değil saatlik ücretliyiz diye oluyo bunlar. İlle gidip paramı ver mi dememiz lazım? Onu desek paragöz oluyoruz. Nerede kaldı işçiye alınteri kurumadan ücretini verme ahlakı? İhtiyaç var alınacak var ödenecek var.

Hayır bir yanda da arkadaşım var. Çocuk çalışmıyor. İddiadan haftalık hiç almasa 2-3 bin tl alıyor. Borsayla da uzun vadede kazanıyor. Biz para alamamışız, “bir bara birisi geliyormuş gidelim mi 4 arkadaş” dedi bu akşam. Para yok dedik. Benden olsun dedi. Ne diyeyim ki.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 443
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 334)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 615 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.