Şimdi Ara

DEPREM (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
3
Favori
70.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
56 oy
Sayfa: önceki 1...13...24252627
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kockoca profösörler tv de kavga ediyor öyle değil böyle diye.Kimin egosu yükselecek tatmin etmeye çalışıyorlar birbirlerini. Sanki fay hattının geçtiği yer dışında hiçbir şey bilmiyoruz gibi geldi bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-C92BB3303

bu ne cahillik

Alıntıları Göster
    valla dostum adamlar söylediği bu ne zaman tv de görsek bu adamları bilemiyiz diyip çıkıyorlar cahillik asıl senin bunu kabul etmemen muhatap olmam seninle talk to my hand

ha alsana bir haberhttps://www.mynet.com/unlu-deprem-tahmincisinden-istanbul-aciklamasi-190101182818

burda adam yurt dışında arastırıp tahminlerini geliştirip sonuca varıyor ve tahminleri tutuyor.bilimde önce teori olur teorin destekleyen verilere ulaşırsan kanuna ulaşırsın ''bu ne cahillik'' diyiceğine başka insaların yaptıklarına bak biraz sorgula kurumları yoksa herşeyi kabul edersin anlatılan sonra cahiller çoğalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi answer25 -- 27 Eylül 2019; 10:56:35 >

• answer25 A kullanıcısına yanıt
    adama cahil demişsin ama bir komiksin bu herif şarlatan 7/24 deprem olucak dersen mikrofon uzatıldığında elbet bir gün olur çünkü her yıl dünyada 12-20+ arasında 7+ mag deprem olur..kaderi bu...

Orijinalden alıntı: kerimcem

adama cahil demişsin ama bir komiksin bu herif şarlatan 7/24 deprem olucak dersen mikrofon uzatıldığında elbet bir gün olur çünkü her yıl dünyada 12-20+ arasında 7+ mag deprem olur..kaderi bu...
    hayır demek istediğim araştırıyorlar bızımkıler depremden depreme çıkıyorlar sonra yok bilemeyiz diyorlar ego savaşı yapıyorlar dostum araştırma yok bizde güzel meslek ya adamların bunu dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi answer25 -- 27 Eylül 2019; 11:30:43 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _____________________________
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 17:57:37 >

sener usumezsoy kumburgaz fayi en fazla 6.1-6.5 uretebilir gibi birseyler diyor,evet 6 kusurler de istanbul un carpik yapilasmasi icin ciddi problem yaratabilir fakat kulaga 7-8 lerden daha iyi geliyor degilmi ?

oyle bazilarinin soyledigi gibi marmara da boydan boya 110-130 km fay olmadigini,40-50 km ayri bir fay oldugunu, 7-8 lerin olmayacagini vb soyluyor..bazilari da inadina veriyor gazi 7-8-9 lar hergun havada ucuyor..

bakalim zaman kimleri hakli haksiz cikaracak bilinmez ama ben aciklama yapanlarin bazilarinin konut sektorunle alakali rehaveti tersine cevirmek,kentsel.donusumu hizlandirmak amacli tetikleyici sekilde daha karamsar bir dil kullaniyor olabileceklerine dair suphelerim de olusmuyor degil..devlet politikasi gibi birsey...olaya rant siyasi amacli bakmayin sadece..yani halk 5.8 sopasini da ister istemez gormusken ustelik.."ahanda son depremden eccuk birazcuk fazlasi olursa olur en fazla" seklinde algilamaya dunden razi bir toplum kitlesi varken hep bir agizdan bilimsel bir gercek bile olsa 6.-6.5 u telaffuz edeceklerini sanmiyorum..çita nin yuksek tutulmasi belki psikolojimizi bozup huzurumuzu kaciriyor olabilir fakat baska turlu de bu rehaveti tersine cevirmek sanirim imkansiz..alt sinir 5.8 silivri,ust sinir golcuk 7.4 gibi birsey oldu simdi..kim hangisine yakin degerle konusursa ona gore degisecek algilar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 30 Eylül 2019; 16:51:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1...13...24252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.