Merhaba arkadaşlar.2013 Ford Cmax 1.6 dizel manuel titanyum x aracımı 66880 km de orjinal olarak 347.500 tl ye sattım.Bazı galeriler bu aracı almayız veya çok düşük fiyat verdiler.Aracımı kartal oto pazarına gittiğim ilk günde sattım.356 binden açılış yapmıştım ciddi alıcı olunca 347.500 tl ye sattım.Aracım servis bakımlıydı.Sadece dolu hasarından dolayı trameri vardı.
MPV lerin ikinci eli kötü değil aslında bakımlı ve temiz araç olunca her türlü satılır.
C de ondalıklı sayılar
Arkadaşlar merhaba. C de ondalıklı sayıların virgülden sonraki basamakları nasıl tutabiliriz?
2013 Ford C max bakım ve ilave parça değişimi
Merhaba arkadaşlar.Ford C max 1.6 dizel aracım için bakım + debriyaj baskı balata değişim+ şanzıman yağ ve filtre değişimi+ön arka fren balata değişimi için 6550 tl fiyat aldım ford %35 indirimli olarak.
Sanayide bu işlemler için toplamda ne kadara mal olur?
Fiat Egea Zamlanır mı?
Arkadaşlar merhaba.Kuzenim yeni bir araç alacak şu anda egea düşünüyor.Şöyle bir durum var ki elinde döviz var ve hemen bozmak istemiyor.Acaba egea zam çok yer mi ?Dövizde artış eğilimi devam eder mi?
Arkadaşlar merhaba.2013 Ford C max aracımın vites körüğündeki deri kısım yırtıldığı için orjinal parçayı oto sanayiden aldım ve taktım.Ancak şöyle bir durum oluştu , fordlarda bilirsiniz 6 ileri manuelde geri vites için mandalı yukarı kaldırıp o şekilde geriye takabiliyorsunuz.Topuzu tekrar takıyorum ancak eskisi gibi mandal rahat geri gitmiyor.Daha önce bu şekilde değiştirmiş olan var mı?herşey doğru ama bir şeyi atladım gibi.
Arkadaşlar merhaba.2013 model Ford C max aracıma Diamond Gloss boya koruma ve detaylı iç temizlik yaptırdım.Toplamda 2000 tl tuttu.Yapılan işçilik güzel.Fiyat konusunda ise ziebart genelde pahalı olur o bakımdan kabul ettim.
Online Fiat Egea Cross alın
iCloud yedekleme sorunu
Arkadaşlar çok fazla videom olduğu için tabletin hafızası doldu ben üçe iCloud’a yedeklemek için dosyaları iCloud Drive a attım.Ancak videoların yanında bulut ve bekleniyor simgesi mevcut.İCloud drive da yer problemi yok.Sorun ne olabilir?
Araçtaki çiziklerin giderilmesi..
Arkadaşlar merhaba,aracınızdaki ufak çizikleri gidermek için rötuş, pasta vs yapıyor musunuz?bazı yüzeysel çizikleri nasıl giderebiliriz?
iPhone 12 pro max nereden alalım?
Arkadaşlar Apple store da sadece kredi kartı geçiyor,nakit almak istersem de sanal kartta 10 bin TL işlem limiti var.Bu durumda iade kolay olabilen güvenilir nereden alabilirim?
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12.760
İkinci El Bölümü Mesajları: 144
Konularının görüntülenme sayısı: 219.020 (Bu ay: 2.852)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.161 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası