cam balkon - cephe yalıtım hk
Arkadaşlar merhaba,
Cam balkonumun ust profillerinin sabitlendigi kısım köpük gibi bir cephe malzemesinden yapılmış. Daha doğrusu binanın balkonları bu sekilde tasarlanmış, üzerine cam balkon yapıldı.
Bu köpük gibi malzeme içerisindeki çatlakladan yağmurda içeriye su sızıyor. Buraya nasıl bir çözüm uygulanabilir, uzman arkadaşların tavsiyesini bekliyorum
Klima Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba,
Klimalar hakkında bilgim yok baştan söyleyeyim, yeni yeni öğrenmeye başladım. :) Oturduğum dairede klima tesisatı hazır çekilmiş durumda ve daire içinde 1 salon ve 1 yatak odası olmak üzere 2 montaj noktası var. Aşağıdaki planda kırmızı ile gösterilen yere bir klima takmak istiyorum.
Kırmızı ile işaretlediğim yere takarsam, evdeki tüm kapıları kapattığımda mavi ile işaretlenmiş alan kalıyor. Bu alanda da en azından serinlik yaratacak şekilde bir seçim yapmak mümkün olur mu? Özellikle Ebeveyn odasının yanındaki küçük odanın bir nebze olsun soğuması önemli.
İstanbul'da yaşıyorum, yukarıda belirttiğim soğutma için kaçlık klima tavsiye edersiniz?
Şimdiden teşekkürler

DH'ye üye olduğumdan beri 18 yıl geçmiş
Karlar O Günü Hatirlatir
|
ARRIVAL (2016)
|
NIKON COOLPIX P900 Hakkinda?
|
GALATASARAY TRIBUNUNUN YERI!!!!
|
Ikinci el EVKUR cihazi alinir mi?
|
Stad bugun dolar mi?
|
İlgi Alanları: pc
![]() Don't stop till you get enough...
|
| Referanslar: sugarcocuk1, Beycoast, Tulgacan, dargmen, (TATANGA), atilimnet, kaymaster, XuLigan, cqrcqr ve 2007 yılından beri alışveriş yapıp buraya yazamadığım nice üyeler... |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13.585
İkinci El Bölümü Mesajları: 157
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 499)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11.129 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0