Şimdi Ara

Bu Bedenden Yol Olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
6.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 01.02.2013 tarihi itibari ile rejimdeyim ve spor yapiyorum. 111kg ile basladim...

111kg
     Bu Bedenden Yol Olurmu?

99kg
     Bu Bedenden Yol Olurmu?

Bu Bedenden Yol Olurmu?

95,5kg
     Bu Bedenden Yol Olurmu?

Bu Bedenden Yol Olurmu?

93.2kg

Bu Bedenden Yol Olurmu?

Bu Bedenden Yol Olurmu?

85kg

Bu Bedenden Yol Olurmu?

79kg 16.02.2014

Bu Bedenden Yol Olurmu?

76kg 12.03.2014

Bu Bedenden Yol Olurmu?

75kg 24.03.2014

Bu Bedenden Yol Olurmu?

74kg 29.03.2014

Bu Bedenden Yol Olurmu?

73 kg 07.04.2014

Bu Bedenden Yol Olurmu?

Toplam verilen 38kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzadkiel -- 7 Nisan 2014; 11:04:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

şimdi bu noktada spora başlanman çok olumlu olacaktır.
    Bu bedenden de yol olur. Hiç merak etme. Seni tebrik ediyorum.
    Spor olarak öncelikle günlük koşu yürüyüş yap. sonra 90nın altına düşünce hergün yaptığın aktiviteyi 2günde bir body'e çevir. body de ise yaşından dolayı haftada 3 gün temel hareketlerle az sayıda egzersizle çalış.

kutlarım seni...

Orijinalden alıntı: kuros

yaşını boyunu yazmamışsın ama değişimin çok güzel. (gerçi 31sin herhalde deccalizmden dolayı)

şimdi bu noktada spora başlanman çok olumlu olacaktır.
    Bu bedenden de yol olur. Hiç merak etme. Seni tebrik ediyorum.
    Spor olarak öncelikle günlük koşu yürüyüş yap. sonra 90nın altına düşünce hergün yaptığın aktiviteyi 2günde bir body'e çevir. body de ise yaşından dolayı haftada 3 gün temel hareketlerle az sayıda egzersizle çalış.

kutlarım seni...

Evet dogru yas 31, boy ise 1.73

Disarida kosu veya spor yapmiyorum.Fakat haftaici her sabah 06:00 da kalkiyorum;eliptik bisiklette 10dk kadar calisiyorum,100-150 civari yarim mekik cekiyorum,agirlik fazla yuklenmiyorum 20kg dambil setim var biraz onla oyalaniyorum,plaklari sokup Z bar a takip birazda onda oyalaniyorum fakat cok yuklenmiyorum. 1,73 boy var,dediginiz gibi 90kg in altina dustugumdemi body e yukleneyim.Mayisin ilk haftasi tahmini 90kg altinda olurum...Bilgilendirme icin cok tesekkurler

Edit:Kosu bandida var evde fakat onu haftasonu kullaniyorum kosu icin(Apartmanda oturuyorum,malum ses oluyor komsuluk iliskilerinide dusunuyorum) fakat yuruyus hizli tempo yapiyorum saatte 6,5-7km hiz ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzadkiel -- 19 Mart 2013; 14:58:26 >

• şimdi sizin ideal kilonuz 75 civarı. eliptik bisiklet de olur hem de çok güzel olur.
    benim tavsiyem (tabi imkanınız varsa işden güçden dolayı) her hafta bu eliptik sürenizi kararlı şekilde arttırmanızdır ki günde bir dakika arttırmak çok ideal yerlere taşır sizi. yarım mekik çekmeyin. tam mekik
    çekmeye çalışın ve her gün 1 sn arttırıcak şakilde "plank" (çok kolay gözükür aldanmayın) hareketini yapın.
    daumbel olayınız çok başarılı ancak gene bütçeniz elverdiğince bir miktar plaka alın ve tak çıkar işkencesinden kendini kurtarın. dumbellarla (10 kilo güzel bir değerdir) tek set mümkün olduğunca çok tekrar hızlı bir yakma uygulayın. haltere ise büyük plakalar alın (önce 5, sonra 7.5 ve en son 10) ve halterle setli az tekrarlı güç çalışması yapın. halterle 2 günde bir dumbellarla günde iki halter günlerinde bir çalışma yapın. bu aşamaya geldiğinizde belki de bir body salonuna gitmeyi düşünebilirsiniz. ayrıca şnavı ve bir ev barfisi edinerek barfiksi yapmaya çalışın. dediğim gibi haftalık gelişmeler. bir anda hepsi değil. şnav sizin göğüs omuz bölgenize vurarak elde ettiğiniz kazanımı cilalıycak ve pekiştriecektir. barfiksete de muhtemelen çekemeyeceksiniz ancak asılı bile dursanız faydasını görürsünüz. bacak çalışması olarak da hazır kiloları vermden squat (çökme kalkma yapın) kiloyu verdiğinizde kaya gibi bacak olur...

koşu bandındaki hasasiyetinizi anlıyor ve sizi takdir ve tebrik ediyorum. herkesin örnek alması gereken bir davranış. koşu bandında koşmayınız yürüyünüz. çok doğru yapıyorsunuz. onda da lütfen hızdan önce eğimi arttırın. vücut tipinize göre cümle cümle konuşabildiğiniz son hızdan sonra sadece hafta hafta 1er 1er eğim arttırın.

gerçekten tebrikler. bu yaşta genç arkadaşlara örnek olursunuz inşallah. aylık fotolarınızı ya da 10 kloluk dşüşleri de paylaşmanız dileğiyle. özellikle sabah çalışma azminizi çok takdir ettim.

• quote:

şimdi sizin ideal kilonuz 75 civarı. eliptik bisiklet de olur hem de çok güzel olur.
    benim tavsiyem (tabi imkanınız varsa işden güçden dolayı) her hafta bu eliptik sürenizi kararlı şekilde arttırmanızdır ki günde bir dakika arttırmak çok ideal yerlere taşır sizi. yarım mekik çekmeyin. tam mekik
    çekmeye çalışın ve her gün 1 sn arttırıcak şakilde "plank" (çok kolay gözükür aldanmayın) hareketini yapın.
    daumbel olayınız çok başarılı ancak gene bütçeniz elverdiğince bir miktar plaka alın ve tak çıkar işkencesinden kendini kurtarın. dumbellarla (10 kilo güzel bir değerdir) tek set mümkün olduğunca çok tekrar hızlı bir yakma uygulayın. haltere ise büyük plakalar alın (önce 5, sonra 7.5 ve en son 10) ve halterle setli az tekrarlı güç çalışması yapın. halterle 2 günde bir dumbellarla günde iki halter günlerinde bir çalışma yapın. bu aşamaya geldiğinizde belki de bir body salonuna gitmeyi düşünebilirsiniz. ayrıca şnavı ve bir ev barfisi edinerek barfiksi yapmaya çalışın. dediğim gibi haftalık gelişmeler. bir anda hepsi değil. şnav sizin göğüs omuz bölgenize vurarak elde ettiğiniz kazanımı cilalıycak ve pekiştriecektir. barfiksete de muhtemelen çekemeyeceksiniz ancak asılı bile dursanız faydasını görürsünüz. bacak çalışması olarak da hazır kiloları vermden squat (çökme kalkma yapın) kiloyu verdiğinizde kaya gibi bacak olur...

koşu bandındaki hasasiyetinizi anlıyor ve sizi takdir ve tebrik ediyorum. herkesin örnek alması gereken bir davranış. koşu bandında koşmayınız yürüyünüz. çok doğru yapıyorsunuz. onda da lütfen hızdan önce eğimi arttırın. vücut tipinize göre cümle cümle konuşabildiğiniz son hızdan sonra sadece hafta hafta 1er 1er eğim arttırın.

gerçekten tebrikler. bu yaşta genç arkadaşlara örnek olursunuz inşallah. aylık fotolarınızı ya da 10 kloluk dşüşleri de paylaşmanız dileğiyle. özellikle sabah çalışma azminizi çok takdir ettim.

Haftasonlari daha abarti kardiyo calisiyorum esasinda eliptikte misal 30dk kaliyorum,kosu bandinda evet egimi az arttirdigimda yeterli bulmuyorum,cok arttirdigimda fazla yorucu oluyor :) arada arttiriyorum, bu sekilde 3km civari yuruyorum, gunde ortalama 9-10km.Kapi tipi barfiksim var.Evet dediginiz gibi 1-2 ancak yapabildim ve sol omzumu agritmistim,1aydir el surmuyorum.Sinav henuz 15 in ustune cikamadim.Cökme kalkma olayi evet bunu yapicam fakat bu mekik olayinda tam mekigin zararli oldugunu,yarim mekigin daha faydali oldugunu duymustum...
    20 ay oncesinde 78 kiloydum ve iyide bir vucuda sahiptim nasil oldu anlamadim,is den dolayi hareketsiz sabit kaldim masabasinda ve kacinilmaz olarak kilo aldim,tam 33 kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzadkiel -- 19 Mart 2013; 15:41:46 >

• hepsiburada gibi sitelerden plakalara bakmistim biraz pahali gelmisti ve birazda henuz erken agirlik icin diye almamistim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç pert olur mu..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yavaşyavaş hocam 33 kilo da sağlam almışsınız

Sabah evde kahvalti yapmazdim;ise giderken pogaca borek Allah ne verdiyse ki hamur isine bayilirim :) ogleleyin kayda deger birsey yemezdim,lakin aksam evde saat 21:00 gibi olurdum ve dunyayi yerdim,2 saat sonrada vur kafayi yat.Kiloyu boyle aldim,mide birkez buyumeye basladimi durum vahimlesiyor ve durduramadim kendimi,sunu farkettim onceki yillarda kilo sorunum oldugunda cok cabuk ustesinden gelirdim,fakat yas ilerledikce hersey daha zorlasiyor...

Gerçekten alkışlanacak bi azim ve başarı.

Darısı başıma ama tersten

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Bu bedenden yol olur hatta kılavuz bile olur sizin gibi zayıflamak isteyenler sizden yararlı bilgiler edinebilirler.

Hocam bu sozleriniz beni dahada cok tesvik ediyor.Daha bir hirs yaptim :) Tesekkurler

Yanlis anlamadiysam sizde kilo almak icin ugrasiyorsunuz.

Orijinalden alıntı: tzadkiel

quote:

Bu bedenden yol olur hatta kılavuz bile olur sizin gibi zayıflamak isteyenler sizden yararlı bilgiler edinebilirler.

Hocam bu sozleriniz beni dahada cok tesvik ediyor.Daha bir hirs yaptim :) Tesekkurler

Aynen öyle şuan için 6 kg filan aldım 3 ayda 64 kg oldum daha uzun seneler var önümde hedefim 70-75 tabi bu kaç senede olur bilemem :) Araya askerlik falan girdiginde umarım kötü etkilenmem. Gerçi askerde beslenme daha iyi olur

Forumda yeni başlayacak arkadaşlara gerçekten yardımcı olabilirsiniz diyet ve spor bakımından. Örnegin bi basket oynayan arakdaş konu açmış 101 kg dı sanırım nasıl kilo verebilirim diye. Dedigim gibi Gerçekten güzel gelişmeler var en önemliside azim var sizde

• yol olur mu ne demek,
    yol olacaksa su anki durumu ne

TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • quote:

quote:

quote:

Aynen öyle şuan için 6 kg filan aldım 3 ayda 64 kg oldum daha uzun seneler var önümde hedefim 70-75 tabi bu kaç senede olur bilemem :) Araya askerlik falan girdiginde umarım kötü etkilenmem. Gerçi askerde beslenme daha iyi olur

Forumda yeni başlayacak arkadaşlara gerçekten yardımcı olabilirsiniz diyet ve spor bakımından. Örnegin bi basket oynayan arakdaş konu açmış 101 kg dı sanırım nasıl kilo verebilirim diye. Dedigim gibi Gerçekten güzel gelişmeler var en önemliside azim var sizde

Askerde evet hersey daha duzenli oluyor.Birilerine yardimci olabilirsem mutlu olurum bundan.Umarim istediginiz kiloya tez zamanda kavusursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

yol olur mu ne demek,

Suanki olsa olsa patika yol olur :) Tesekkurler...

quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

yol olur mu ne demek,

Suanki olsa olsa patika yol olur :) Tesekkurler...

yok yok otoban gibiymiyşin maşallah
    bol hareket,dengeli beslenme olay bu

TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)

• kasaba olur gibi

• Gun itibariyle 98.6 kg oldum,haftada ortalama 1,5kg veriyorum.Uzun suredir sabah kahvaltimi; 2 adet haslanmis yumurta + 1 Buyuk bardak sut ve 8-9 tatli kasigi lor peynir yiyerek geciriyorum.Sanirim artik biraz degisiklik yapabilirim.Alternatif olarak sabah kahvaltisi onerebilirmisiniz (protein bakimindan zengin).

Yemiyorsanız da 45 gündür diyette olduğunuzu söylemişsiniz, uzun süreli sıfır karb diyetler kalbe zarar veriyor, sonuçta kalp de bir kas ve karbonhidratla çalışıyor. Vücudun da günlük belli bir yağ yakım kapasitesi olunca demek istediğimi anlamışsınızdır
    Bu arada azminizden dolayı tebrik ederim böyle giderse baklavaları bile görebilirsiniz

Orijinalden alıntı: Executor06

Sıfır karbonhidrat mı gidiyorsunuz ? Öyle değilse kahvaltıda yemeyip sonradan yemek yanlış olur. Yiyecekseniz karb için en iyisi kahvaltı.
    Yemiyorsanız da 45 gündür diyette olduğunuzu söylemişsiniz, uzun süreli sıfır karb diyetler kalbe zarar veriyor, sonuçta kalp de bir kas ve karbonhidratla çalışıyor. Vücudun da günlük belli bir yağ yakım kapasitesi olunca demek istediğimi anlamışsınızdır
    Bu arada azminizden dolayı tebrik ederim böyle giderse baklavaları bile görebilirsiniz

Tesekkurler...

Peki siz nasil bir ogun onerebilirsiniz?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.