Bildirim
Bu yastığı kullansam zararı olur mu iskelete
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bunu normal yastıkla da yapabiliyorsun hafif katla boynun altına koy. Youtube da bi doktordan görmüştüm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ GM 9 PRO kullanıcısı ||NVIDIA GTX 1080 TI 12GB 256 Bit||INTEL i5 3570 || 12 GB 1666 MHz RAM || Gigabyte anakart ||
Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı -
Bu donemin insanları surekli boynu one doğru telefona baktıklarından veya ekrana baktıklarından boyun one doğru eğiliyor. Bu bende boyun be kol ağrısına sebep oldu. Mr a girdim ve boyun düzleşmesi ve fıtık başlangıcı dediler. Doktor bunun çaresi ameliyat ama yastıksız yatmayı dene dedi. Gerçekten iyi geldi. Gayet düzeldim. Ne ağrı kaldı ne boyun eğikliği.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Mantıklı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bende gittim düzleşme yok demişti kremler vermişti masa başında olduğum için bu sorun var bir de yatakta film izlediğim için sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt