Şimdi Ara

Bu Bedenden Yol Olurmu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
6.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tzadkiel

En son 1 yil once giydigim pantolonlari,tekrar giymek paha bicilemez
    78kg-111kg arasi her beden alt ve ust mevcut...Trajikomik
    Bu kilo veriş sürecimde, benimde kullanmam gereken supplement varmı?Eğer varsa hangileri ve ne işe yararlar, cevaplarsanız sevinirim.Birde Kayınbiraderim Almanyada, haziranda Türkiyeye gelicek, ordan getittirsem dahamı uygun olur?

Bu kilo veriş sürecimde, benimde kullanmam gereken supplement varmı?Eğer varsa hangileri ve ne işe yararlar, cevaplarsanız sevinirim.Birde Kayınbiraderim Almanyada, haziranda Türkiyeye gelicek, ordan getittirsem dahamı uygun olur?

inşaallah iyi bir cevap alırsın, benimde bu konuda bilgiye ihtiyacım var. bu araca bu sabah tartıldım yine 87.6 kg. 15 gün tartılmayı düşünmüyorum. bakalım sonuç ne olacak.
    0555 979 67 10
  • Gunah cikarmak icin yaziyorum...
    Haftasonu denizlideydim;Kebaplar,pideler havalarda ucustu.Ya O kahvaltilara ne demeli.Cok fena gozum donmustu.Kaldigim yerden devam ediyorum...Pismanmiyim?Hayir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Gunah cikarmak icin yaziyorum...
    Haftasonu denizlideydim;Kebaplar,pideler havalarda ucustu.Ya O kahvaltilara ne demeli.Cok fena gozum donmustu.Kaldigim yerden devam ediyorum...Pismanmiyim?Hayir

Arada bir olur öyle hocam Şimdi dikkat et.

Ben:M

Bakan D.:Ooo Murat,sen kilomu verdin...?
    M :Evet efendim verdim.
    Bakan D.:Evet evet ya,baya vermissin.Senin tipin degismis ya...Nasil verdin?
    M : (mal gibi kala kaldim)16kg verdim.
    Bakan D.:Profesyonel yardim aliyorum ben,kilo vermem durdu.Ekmek yediriyor adam bana.
    M :ııı ekmek yok ben yemiyorum,biraktim sayilir.

Araci geldi ve gitti...Adama az kalsin DH nin adresini vericektim,yardimi olur diye
    Bu arada farkedilmek cok iyi geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzadkiel -- 15 Nisan 2013; 14:25:39 >

13.04.2013

http://k1304.hizliresim.com/18/h/m3dwx.jpg

1 saat kadar once.Bakan danismaniyla karsilastim,aynen soyle bir dialog gecti.

Ben:M

Bakan D.:Ooo Murat,sen kilomu verdin...?
    M :Evet efendim verdim.
    Bakan D.:Evet evet ya,baya vermissin.Senin tipin degismis ya...Nasil verdin?
    M : (mal gibi kala kaldim)16kg verdim.
    Bakan D.:Profesyonel yardim aliyorum ben,kilo vermem durdu.Ekmek yediriyor adam bana.
    M :ııı ekmek yok ben yemiyorum,biraktim sayilir.

Araci geldi ve gitti...Adama az kalsin DH nin adresini vericektim,yardimi olur diye
    Bu arada farkedilmek cok iyi geliyor...
    Abi sen kalan fazlalıkları da at, bırak farketmeyi tanıyamayacaklar seni. Kendimden biliyorum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Biceps Curl:Nizami sekilde ayakta 2X8 16kg (tek dambbell)
    Barbell Curl:Nizami sekilde 2X7-8 34kg
    Bench Press:Nizami sekilde 2X12-13 42kg

Normalmidir bu degerler

Boy:173
    Kilo:94.2(Kilo vermeye devam ediyorum)
    Yas:30

Not:42kg dan fazla agirligim yok ve bench press i yerde yapiyorum.Onunda sehpasini alirsam,hatun evden kovacak beni

Agirlik calismaya cok fazla yuklenmiyordum fakat bir kac gundur calismaya basladim.
    Konu ile ilgili acemiligimi tecrubesizligime verin;

Biceps Curl:Nizami sekilde ayakta 2X8 16kg (tek dambbell)
    Barbell Curl:Nizami sekilde 2X7-8 34kg
    Bench Press:Nizami sekilde 2X12-13 42kg

Normalmidir bu degerler

Boy:173
    Kilo:94.2(Kilo vermeye devam ediyorum)
    Yas:30

Not:42kg dan fazla agirligim yok ve bench press i yerde yapiyorum.Onunda sehpasini alirsam,hatun evden kovacak beni

hocam sizi çok istekli ve başırılı buluyorum. bence yengeden izni koparın ve salona yazılın çok daha başarılı sonuçlar elde edeceğine inanıyorum.

• Forumdan okudugum kadariyla "Yazlikci" adiyla anilan gruplar basmis spor salonlarini.Yaz sonunda gitmeyi dusunuyorum.İnsanlarin bakislarindan rahatsiz olabilirim,salon tecrubem yok.Ne kadar az insan, o kadar iyi benim icin...

Forumdan okudugum kadariyla "Yazlikci" adiyla anilan gruplar basmis spor salonlarini.Yaz sonunda gitmeyi dusunuyorum.İnsanlarin bakislarindan rahatsiz olabilirim,salon tecrubem yok.Ne kadar az insan, o kadar iyi benim icin...
    93.2kg

http://k1304.hizliresim.com/18/n/m8yv1.jpg

http://k1304.hizliresim.com/18/n/m8yyj.jpg

• quote:

93.2kg

18 kg bu kadar fark ediyormuymuş ya:)

Çok süper olmuşsun hocam. Suratta olmumlu yönde bir gelişme var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: FlexTR

quote:

93.2kg

18 kg bu kadar fark ediyormuymuş ya:)

Çok süper olmuşsun hocam. Suratta olmumlu yönde bir gelişme var mı?

Alıntıları Göster
    Teşekkürler,Tipimin değiştiğini söylüyor uzun zamandır beni görmeyenler.Baştan aşağı değişiyor insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzadkiel -- 21 Nisan 2013; 0:20:45 >

• quote:

Teşekkürler,Tipimin değiştiğini söylüyor uzun zamandır beni görmeyenler.Baştan aşağı değişiyor insan

Alıntıları Göster
    10 gündür kilo sabitlendi kaldıSanırım bende fazla yüklenmedim...Kaldığım yerden devam

• quote:

10 gündür kilo sabitlendi kaldıSanırım bende fazla yüklenmedim...Kaldığım yerden devam

azdan az çokdan çok gidiyor :). ben de 24 kg verdim hala devam etsemde artık çok zor gidiyor...kaldığın yerden devam et hocam. takipteyim

Alıntıları Göster
    Günlük kalori alımınız ortalama kaç ? Sürekli aynı kaloriyle besleniyorsanız metabolizmanız savunma mekanizması olarak bu duruma adapte olup yavaşlamıştır. Karbonhidrat yüklemesi yaparak vücudu şaşırtabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Günlük kalori alımınız ortalama kaç ? Sürekli aynı kaloriyle besleniyorsanız metabolizmanız savunma mekanizması olarak bu duruma adapte olup yavaşlamıştır. Karbonhidrat yüklemesi yaparak vücudu şaşırtabilirsiniz.

Ortalama aldigim kalori 1000-1150 nin ustune cok nadir cikiyor ,ama surekli ayni kaloriyle besleniyorum asagi yukari.Evet vucudu sasirtmak adina 3-4 gundur beslenme seklimle oynuyorum,meyve ve sebze tuketiyorum.Normalde protein agirlikli besleniyordum.Sporuda aksattim 4-5 gundur.Bu da bir etkendir. Ne yapmaliyim bilemedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzadkiel -- 30 Nisan 2013; 13:05:36 >

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Ortalama aldigim kalori 1000-1150 nin ustune cok nadir cikiyor ,ama surekli ayni kaloriyle besleniyorum asagi yukari.Evet vucudu sasirtmak adina 3-4 gundur beslenme seklimle oynuyorum,meyve ve sebze tuketiyorum.Normalde protein agirlikli besleniyordum.Sporuda aksattim 4-5 gundur.Bu da bir etkendir. Ne yapmaliyim bilemedim...

Alıntıları Göster
    sporda yaptığınız için 1100 kalori bana epey az geldi...

• quote:

Orijinalden alıntı: gokdogan2

sporda yaptığınız için 1100 kalori bana epey az geldi...
    ben haftada bir genellik cumartesi günleri diyet yapmıyorum, abartmamak ve porsiyon arttırmamak koşuluyla sabah kahvaltısı ve öğlen yemeğimde evde ya da dışarda ailem ne yiyorsa bende öyle yiyorum...Executor06 haklı, bazen sadece bir öğünde pizza ya da makarna yiyerek şaşırtmak işe yarayabiliyor....bende de benzer bir durum olmuştu...diyetinde hafta da bir öğün kendine ödül verebilirsin bence :). abartmamak koşuluyla :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.