gıcık reklam
arada bir mutlaka gıcık reklam çıkıyor
onlardan biriri
pizza
eskiden pizzalar bol malzemeli olurdu, şimdi bilindik markalardan sipariş veriyorum neredeyse ekmek üstü salça geliyor, kendim malzeme ekleyip tekrar fırınlıyorum, fotolarda malzemeler peynirler taşıyo mübarek......
efendi gibi pizza yapan tek söyleyebileceğim pasaport pizza, daha bozmamışlar kendilerini
Bunun bir izahı var mı?
sosyal. medyada. görüyorum. adam. her. kelimenin. sonuna. nokta. koyuyor.
Ayne yukarıda yazdığım gibi. Böyle yazanlar bir örgüte üye mi ya da çocukluklarında yaşadıkları bir travmadan mı kaynaklı, nedenini bilen var mı?
Bir De Her Kelimenin Baş Harfini Büyük Harfle Yazanlar Var.
Bunlar da ayrı vaka....
dünyanın en gıcık reklamı
ne zaman karşıma çıksa sinirden kriz geçiriyorum...bir de ing reklamları ayrı bir gıcık
sniper elite 5- epicgamese yakışmadı
Yakın zamanda gerçekleştirdiğin Sniper Elite 5 ön satın alımın için teşekkür ederiz. Öngörülemeyen koşullar nedeniyle oyunun Epic Games Store'da yayınlanması ertelendi ve şu anda yeni çıkış tarihi belli değil.
Bu gecikme nedeniyle ön satın alımını iptal ediyor ve tutarın tamamını sana iade ediyoruz.
Epic Games Store'a verdiğin kesintisiz destek için teşekkür ederiz.
Epic Games Ekibi
ertelense bile beklerdik....
buzdolabı soğutmuyor, su akıtıyor
arkadaşlar geçen haftalarda buzdolabında koku olmaya başlamıştı, alt kısım hafif soğutuyor, buzluk kısmında ise dondurma hafif erimiş oluyordu, ayrıca tabandan mutfağa su akıtıyordu (buzdolabı içinde akıntı yok)
yaklaşık bir hafta önce fişi çekip 15-20 saat bekledim fişi taktım, çalışmadı, yaklaşık yarım saat sonra çalışmaya başladı, soğutması da gayet iyiydi
ancak aynı sorun yine başladı, hafiften soğutma hem altta hem üst dondurucuda azalmaya başladı, su akıtıyor yine, buzluktaki birkaç şeyi tüketip tekrar fişi çekip beklemeyi ayrıca buzluk kısmından su dökmeyi planlıyorum, pislik vs olabiliyormuş, sizce kronik sorun mu var servisi mi çağırmalı
Luxell ama hangisi
|
UGOOS AM6 (Amlogic S922X çipli yeni cihaz yolda)
|
|
2016 renault symbol için ses sistemi
|
TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :) |
Alışveriş yaptığım arkadaşlar:Rand_Al_Thor , amf23, @coyote, Chaoss , Shift41, gittigidiyor nikim: snoopdpg , sahibinden ve sanalpazar nikim : morehifi |
TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: popcorn hour a-110+wn-100+wd 1 tb caviar green power......AMFİ:yamaha rx-v467, HOPARLÖR:dali concept 1,klipsch rc-62 II center,Pioneer SHM-50,KABLO:techlink,ixos....PC:acer as5740g notebook,zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem,edifier m3300sf,logitech z623,UYDU ALICISI: seoul hiremco x3,MOBILE MUSIC : iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip+ 8gb, archos 1.4 vision, sennheiser cx300,PHONE: samsung galaxy spica i5700,motorola atrix,PHOTO: Panasonic Lumix DMC-FH20 14.1MP,HARİCİ DİSK: samsung 640 gb 2.5 G2 ,Philips Mikro Müzik Seti DCM377/12 .... video cant kill radio:)....
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.711
İkinci El Bölümü Mesajları: 103
Konularının görüntülenme sayısı: 49.383 (Bu ay: 544)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 164 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware