Şimdi Ara

Bu Bedenden Yol Olurmu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
6.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tzadkiel

45 gundur rejimdeyim ve spor yapiyorum. 111kg dan 99 kg a dustum.Daha vermem gereken en az 20 kg var.Size asil sormak istedigim;Vucut calissam, bu bedenden bir yol olurmu.

111kg
    http://a1303.hizliresim.com/17/m/l75tg.jpg

99kg
    http://f1303.hizliresim.com/17/m/l75r0.jpg

http://a1303.hizliresim.com/17/m/l75sj.jpg

hocam öncelikle şimdiden kolay gelsin...

eğer iraden kırılmaz ve gerekli hırsı gösterirsen neden olmasın!!

ben 2010 şubat 8 de 99,900 kg idim...

şu an 69 kiloyum...

nasıl olup olmadığı uzun hikaye...

ama tüyolar var elbet... bir kere günde 4 litreye yakın su içecek, tatlı, tuzluyu bırakacaksın.

ilk etapta sadece diyetle kilo vermeyi kalbinin üzerine binecek yükü azaltmanı tavsiye ederim...

daha sonrasında p90xe başlamanı ve 6 ay boyunca yapmanı şiddetle tavsiye ederim... şimdiden kolay gelsin.
    [Ryzen 9 5900X] [Asus Rog strix X570 E] [GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO DDR4 3600MHz CL16] [XFX RX 6900 XT] [Samsung 970 Evo Nvme] [FSP Aurum PT 1200W] [Msi core liquid 360rh] [Dark guardian pro] [Samsung CHG70]

• quote:

Orijinalden alıntı: MetronoM

quote:

45 gundur rejimdeyim ve spor yapiyorum. 111kg dan 99 kg a dustum.Daha vermem gereken en az 20 kg var.Size asil sormak istedigim;Vucut calissam, bu bedenden bir yol olurmu.

111kg

99kg

şu an 69 kiloyum...

ama tüyolar var elbet... bir kere günde 4 litreye yakın su içecek, tatlı, tuzluyu bırakacaksın.

ilk etapta sadece diyetle kilo vermeyi kalbinin üzerine binecek yükü azaltmanı tavsiye ederim...

daha sonrasında p90xe başlamanı ve 6 ay boyunca yapmanı şiddetle tavsiye ederim... şimdiden kolay gelsin.

İnatla devam ediyorum...

bilgilendirme için teşekkürler,şu fazla kilolardan kurtulayım,akabinde vücut geliştirmeye yönelicem.

• quote:

quote:

quote:

111kg

99kg

şu an 69 kiloyum...

İnatla devam ediyorum...

bilgilendirme için teşekkürler,şu fazla kilolardan kurtulayım,akabinde vücut geliştirmeye yönelicem.

hocam senin istediğin şey şudur heralde.

fit sıkı ve dik bir vücut yanlışmıyım?

bu yüzden sana benim de bitirdiğim p90x programını öneririm..

daha önce duymuşmuydun p90x programını?
    [Ryzen 9 5900X] [Asus Rog strix X570 E] [GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO DDR4 3600MHz CL16] [XFX RX 6900 XT] [Samsung 970 Evo Nvme] [FSP Aurum PT 1200W] [Msi core liquid 360rh] [Dark guardian pro] [Samsung CHG70]

• quote:

quote:

quote:

quote:

111kg

99kg

şu an 69 kiloyum...

İnatla devam ediyorum...

hocam senin istediğin şey şudur heralde.

fit sıkı ve dik bir vücut yanlışmıyım?

bu yüzden sana benim de bitirdiğim p90x programını öneririm..

daha önce duymuşmuydun p90x programını?

Alıntıları Göster
    @MetronoM

P90x i torrentten indirmiştim aylar önce...fakat 111kg iken o hareketler benim için fazlasıyla yorucuydu. Öncelik hedefim 90kg ın altına düşmek,sonrasında her türlü spor programına açığım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzadkiel -- 23 Mart 2013; 9:46:37 >

• p90x'i tavsiye ederim, sadece 1 ay yapabildim çünkü yağ yakımını hızlandırmak için les mills combat yapmaya başladım bu arada da 40 günde 16 kg verdim...isteyince olmayacak şey yok, yolumuz aynı. devam edin.

Orijinalden alıntı: gokdogan2

p90x'i tavsiye ederim, sadece 1 ay yapabildim çünkü yağ yakımını hızlandırmak için les mills combat yapmaya başladım bu arada da 40 günde 16 kg verdim...isteyince olmayacak şey yok, yolumuz aynı. devam edin.

Evet durmak yok...İnsan şekline girene kadar :D
  • en önemlisi kararlılık, aile desteği şart, özellikle beslenme de...mutlaka diyetisyene gidin, yağ ölçümü yapın ardından karın kaslarınızı kasarak göbek deliğiniz üzerinden bel ölçünüzü alın...kan tahlili yaptırın...beslenmenizde tahlil önemli olabilir.
    5 parca baget,2 tabak bulgur pilavi,salata ve cacik.Sabah kahvaltidada 4-5 buyuk dilim borek,yanina vakumlanmis keci peyniri ( cok ozlemisim ).Diyete devam,pisman degilim;yine olsa yine yaparim... :D
    Kilo, dun sabah 97.5 di.Bu sabah bakamadim : D

• 2 aydir her sabah kahvaltisinda yumurtayi cok farkli pisirilme sekliyle tukettim.Bu sabah Haslanmis tavuk gogsunu tavada az yag ve kirmizi biberle yaptim.Gayette guzel oldu.Normalde aksam menumde olurdu,fakat artik sabahlarida tuketicem.Umarim zarari yoktur sabah tuketmenin.Bu arada yesil caya basladim;sevdim sanirim,gunde 5 fincan civari tuketiyorum.

Kilo:96.1

2 aydir her sabah kahvaltisinda yumurtayi cok farkli pisirilme sekliyle tukettim.Bu sabah Haslanmis tavuk gogsunu tavada az yag ve kirmizi biberle yaptim.Gayette guzel oldu.Normalde aksam menumde olurdu,fakat artik sabahlarida tuketicem.Umarim zarari yoktur sabah tuketmenin.Bu arada yesil caya basladim;sevdim sanirim,gunde 5 fincan civari tuketiyorum.

Kilo:96.1

kaç aydır sabahları tavuk göğsü ve bulgur tüketiyorum yanında bir tane yumurta sarısı ve 2 tane bıldırcın... şükür bi şey olmadı...
  • Kayinbiraderim Haziranin 1 inde almanyadan tatile gelicek Tr ye.Suanda kilo verme asamasindayim 96kg oldum.Kayinbiradere gelirken supplement getirtsem;orda uygun Tr de pahali olanlar hangileridir ve benim icin uygun olan supplementler nelerdir?

Edit:Ben onun geldigi tarihte 85kg in altina dusmus olurum.

http://a1304.hizliresim.com/18/9/lxj4p.jpg

http://a1304.hizliresim.com/18/9/lxj72.jpg

111kg ile baslayan uzun soluklu maratonda 95.5 kiloya ulastim 68 gunde.Fotolar 5 gun oncesine ait... sanirim en az15 kg daha vermeliyim...

Sen hele bi gel abi şu köşeye konuşalım acık

Şaka maka cidden çok fena kilo vermişsiniz.Bende de kocaman bir yağlı göbek var.Genel olarak haftada kaç gün kaçar dakika kardiyo yaptınız?Koşma,yürüme,bisiklet falan?
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.

• quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

111kg ile baslayan uzun soluklu maratonda 95.5 kiloya ulastim 68 gunde.Fotolar 5 gun oncesine ait... sanirim en az15 kg daha vermeliyim...

Sen hele bi gel abi şu köşeye konuşalım acık

Şaka maka cidden çok fena kilo vermişsiniz.Bende de kocaman bir yağlı göbek var.Genel olarak haftada kaç gün kaçar dakika kardiyo yaptınız?Koşma,yürüme,bisiklet falan?

Haftaici her sabah kahvaltidan 30dk once; 100civari mekik cekiyorum ve 10 dk civari eliptik bisiklette kaliyorum.Agirlik calisiyorum cok az da olsa;Toplamda 40kg lik plakam var,bunun 16kg ini dambilda kullaniyorum,24 kg inida "Z Bar" da.Haftasonlari bu yaptigim aktiviteye ek olarak gun icerisinde aralikli olarak birkac defa kosu bandinda hizli tempoda 6/7km hizla 1 saat civari yuruyus yapiyorum.Protein agirlikli besleniyorum(Bu beslenme seklini sagolsun forumdaki arkadaslardan kaptim).Ekmek olayini sildim diyebilirim.Aksamlari haftaici eve gec gelmemden dolayi cok az yogurt yiyorum veya corba yada tonbalikli salata.Haftasonlari erken yedigim icin kendimi odullendiriyorum ve izgara yapiyorum karışık.Boylelikle vucudumu kandirmista oluyorum.Ben ne kadar yememeye calissam,vucut kendini o kadar korumaya calisiyor.Onun icin haftada 1gun abartmamak kaydiyla diledigimden yiyorum.Seker de kullanmiyorum artik.İs yerinde bile kacamak spor yapiyorum :D koltukta otururken dizlerimi kirip yukari kaldirip indiriyorum yaklask 30 defa.Karin kaslarima iyi geliyor kesinlikle,bunu hissediyorum.İsin ozu yilmamak ,sabirli olmak ve inatci olmak...90kg altina dustugumde daha yogun agirlik calisicam...Kolay gelsin sanada

• merhabalar. azminiz ve başarınız için sizi tebrik ederim.1999 depremine kadar sporla(güreş) ilgileniyordum. iyi bir fiziğim vardı. malum güreş bütün kasları çalıştıran bir spordur. deprem nedeniyle bıraktım ve sonrasında askerlik, iş güç derken spordan iyice uzaklaştım. güreşte kazandığım geniş omuz yapısı kaybolmasa da hızla kilo almaya başladım.65-70 kiloda güreşiyordum, bırakınca 96 kiloya kadar çıktım.01.02.2013 yaşım 32, boy 1.75, kilo 96.kocaman bir göbekle ayakkabı giymek çok zor oluyor .ve bende 04.02.2013 tarihinde zayıflamaya karar vererek eliptik bisiklet aldım. ve çok sıkı bir diyet olmasada beslenmeme dikkat ederek spora başladım. bir ay evde eliptik bisikletle çalıştıktan sonra spor salonuna başladım. protein. ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. şu an gittiğim salonun hocalarından bi cacık olmaz. bir sporcu disiplininden uzak, antrenörlükle alakası olmayan iri vucutlu çocuklar.geçmişte çok iyi hocalardan eğitim alınca belkide bana öyle geliyordur. vel hasıl zamanla bu işi daha ciddiye almaya başladım. 55 dakika kardionun ardından, ağırlık çalışıyorum. beslenmeme daha da dikkat etmeye başladım. şeker, tuz ve undan uzak duruyorum. bol su içmeye çalışıyorum. bu sabah tartıldım. 88.2 kiloya düşmüşüm. 82 kg civarına inerek yağ oranını düşürmek ondan sonrada iyibir vucut yapmalı planlıyorum. son halimi ekliyorum. zamanla değişimi paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemal5461 -- 11 Nisan 2013; 9:30:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemal5461

merhabalar. azminiz ve başarınız için sizi tebrik ederim.1999 depremine kadar sporla(güreş) ilgileniyordum. iyi bir fiziğim vardı. malum güreş bütün kasları çalıştıran bir spordur. deprem nedeniyle bıraktım ve sonrasında askerlik, iş güç derken spordan iyice uzaklaştım. güreşte kazandığım geniş omuz yapısı kaybolmasa da hızla kilo almaya başladım.65-70 kiloda güreşiyordum, bırakınca 96 kiloya kadar çıktım.01.02.2013 yaşım 32, boy 1.75, kilo 96.kocaman bir göbekle ayakkabı giymek çok zor oluyor .ve bende 04.02.2013 tarihinde zayıflamaya karar vererek eliptik bisiklet aldım. ve çok sıkı bir diyet olmasada beslenmeme dikkat ederek spora başladım. bir ay evde eliptik bisikletle çalıştıktan sonra spor salonuna başladım. protein. ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. şu an gittiğim salonun hocalarından bi cacık olmaz. bir sporcu disiplininden uzak, antrenörlükle alakası olmayan iri vucutlu çocuklar.geçmişte çok iyi hocalardan eğitim alınca belkide bana öyle geliyordur. vel hasıl zamanla bu işi daha ciddiye almaya başladım. 55 dakika kardionun ardından, ağırlık çalışıyorum. beslenmeme daha da dikkat etmeye başladım. şeker, tuz ve undan uzak duruyorum. bol su içmeye çalışıyorum. bu sabah tartıldım. 88.2 kiloya düşmüşüm. 82 kg civarına inerek yağ oranını düşürmek ondan sonrada iyibir vucut yapmalı planlıyorum. son halimi ekliyorum. zamanla değişimi paylaşacağım.

2 yil kadar oncesinde 78 kiloydum,33kg aldim.Ayakkabi konusu evet kendime en cok kizdigim andir;ayakkabiyla bir savas edasiyla ugrasmak.Corap giymek bile,offff hatirladikca
    Yasimiz ve boyumuz assagi yukari ayni...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemal5461

merhabalar. azminiz ve başarınız için sizi tebrik ederim.1999 depremine kadar sporla(güreş) ilgileniyordum. iyi bir fiziğim vardı. malum güreş bütün kasları çalıştıran bir spordur. deprem nedeniyle bıraktım ve sonrasında askerlik, iş güç derken spordan iyice uzaklaştım. güreşte kazandığım geniş omuz yapısı kaybolmasa da hızla kilo almaya başladım.65-70 kiloda güreşiyordum, bırakınca 96 kiloya kadar çıktım.01.02.2013 yaşım 32, boy 1.75, kilo 96.kocaman bir göbekle ayakkabı giymek çok zor oluyor .ve bende 04.02.2013 tarihinde zayıflamaya karar vererek eliptik bisiklet aldım. ve çok sıkı bir diyet olmasada beslenmeme dikkat ederek spora başladım. bir ay evde eliptik bisikletle çalıştıktan sonra spor salonuna başladım. protein. ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. şu an gittiğim salonun hocalarından bi cacık olmaz. bir sporcu disiplininden uzak, antrenörlükle alakası olmayan iri vucutlu çocuklar.geçmişte çok iyi hocalardan eğitim alınca belkide bana öyle geliyordur. vel hasıl zamanla bu işi daha ciddiye almaya başladım. 55 dakika kardionun ardından, ağırlık çalışıyorum. beslenmeme daha da dikkat etmeye başladım. şeker, tuz ve undan uzak duruyorum. bol su içmeye çalışıyorum. bu sabah tartıldım. 88.2 kiloya düşmüşüm. 82 kg civarına inerek yağ oranını düşürmek ondan sonrada iyibir vucut yapmalı planlıyorum. son halimi ekliyorum. zamanla değişimi paylaşacağım.

2 yil kadar oncesinde 78 kiloydum,33kg aldim.Ayakkabi konusu evet kendime en cok kizdigim andir;ayakkabiyla bir savas edasiyla ugrasmak.Corap giymek bile,offff hatirladikca
    Yasimiz ve boyumuz assagi yukari ayni...

hocam bir süredir birçok siteden okuyor ve araştırıyorum.az da olsa bir spor geçmişimde var. bizim önce yapmamız gereken vucut yağ oranını düşürmek. bunu da iyi bir kardio çalışmakla ve düzenli beslenmekle yapabiliriz. yoksa bu kilolarda kesin kalp hastası adayıyız. ben zayıflamakla kalmak istemiyorum. iyibir vucuda da sahip olmak istiyorum. sabır ve zaman gerekiyor.

• Esasinda hersey,yeni yila girerken sigarayi birakmamla basladi.Sigarayi birakinca kendimle ilgilenmeye basladim

Esasinda hersey,yeni yila girerken sigarayi birakmamla basladi.Sigarayi birakinca kendimle ilgilenmeye basladim

çok zor olacak ama bende bırakmayı hedefliyorum. içmediğim zaman çok agresif oluyorum. ama hedefim bırakmak.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.