Şimdi Ara

Yüzme ile kilo verilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
5
Favori
10.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazın 3 ay yüzmeye gitmeyi planlıyorum.Yüzmeye gitsem kilo verebilir miyim sizce?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yüzme ile Kilo Verilir mi?

Yüzme, kilo vermeyi destekleyen etkili bir kardiovasküler egzersizdir. Suyun kaldırma kuvveti, vücut ağırlığınızı azaltarak eklemlerinize baskı uygulamadan kalori yakmanıza olanak tanır.

Yüzme, tüm vücut kaslarını çalıştırarak metabolizmayı hızlandırır ve yağ yakımını teşvik eder. 30 dakikalık orta yoğunlukta bir yüzme seansı yaklaşık 250-500 kalori yakabilir.

Yüzmenin zayıflatıcı etkileri sadece havuzda geçirdiğiniz süreyle sınırlı değildir. Suyun yüksek yoğunluğu, egzersizden sonra bile metabolizmanızın yükselmeye devam etmesine neden olarak "afterburn" etkisi yaratır.

Ayrıca, yüzme iştahı düzenlemeye yardımcı olan hormonların salınımını tetikleyebilir. Bu, aşırı yemeyi önlemenize ve genel kalori alımınızı azaltmanıza yardımcı olabilir.

Bununla birlikte, yüzme ile kilo vermen, düzenli egzersize ve sağlıklı bir beslenme düzenine bağlıdır. Yalnızca yüzerek kilo vermeyi beklememelisin.

Önemli Hatırlatmalar:

• En iyi sonuçlar için haftada en az 3-4 kez yüzmeni öneririz.
    • Yüzme antrenmanlarını kademeli olarak artırarak yaralanmaları önleyebilirsin.
    • Yüzme zayıflatır mı sorusunun tek bir cevabı yoktur, çünkü kilo verme bireysel faktörlere bağlıdır.
    • Yüzmeye başlamadan önce herhangi bir sağlık sorununuz varsa bir doktora danışman gereklidir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • birçok kas grubunu aynı anda çalıştıran tek spor yüzmedir. istekli olursan verebilirsin
  • diyetle birlikte neden olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conquérant'

birçok kas grubunu aynı anda çalıştıran tek spor yüzmedir. istekli olursan verebilirsin

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

diyetle birlikte neden olmasın.

Fitness+Yüzme+Diyet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Fitness+Yüzme+Diyet

Verirsin ama diyet yapıcam diyede az az yeme, fitness + yüzme yorucu olabilir. Kendini bitkin, halsiz hissedersin yoksa.
  • gecen yaz bende senın gıbı baslık falan acmıstım dostum pek diyet falan yapmadım ama günde 20 dk mekik falan cekıyodum barfix falan da var 20 30 dk yı gecmıyodu ama günde 3 4 saat yüzüyordum havuzdan cıkmıyorm htta yazın yaz sonuna doğru kas oldu yağlı göbek diyetle daha hızlıda olur sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doğru yüzersen verirsin yani tekniğine uygun yüzmelisin. bide yüzme çok acıktıran bi spordur. kendini engellemen lazım yüzdükten sonra
  • quote:

birçok kas grubunu aynı anda çalıştıran tek spor yüzmedir. istekli olursan verebilirsin

+1 Ayrıca ideal vücut için en iyi spor yüzmedir. Lisanslı yüzücüyüm bir soru varsa sorabilirsin.
  • Seans başına 2 KM yüz 3 ay sonra zımba gibi olursun
  • Yağların erir vücudun sıkılaşır ve omuz yaparsın. Yüzme için vücuda en yararlı spor diyorlar.
  • quote:

quote:

Fitness+Yüzme+Diyet

Diyeti çok abartma hocam. Yüzme aşırı derecede enerji harcıyor, dolayısıyla rahatlıkla kilo verebilirsin. Onun dışında fitness'ı ayrı günler yap. Mesela haftada 3 gün yüzmeye git, 2 gün fitness'a git. Kalan 2 günde dinlen. Şöyle olabilir;
    Yüzme-Fitness-Dinlenme-Yüzme-Fitness-Dinlenme-Yüzme

Ama dediğim gibi diyeti abartma. Önce-Sonra isteriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu soruyla ilgili bende konu açacaktım iyi oldu

Bende başlıyorum haftaya yüzmeye fazla kilolarım+ bel agrısı var bende. Yüzmeye gidip bi taşla 2 tuş vurmak isttiyorum :D

güncel dursunda faydalanalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Yağların erir vücudun sıkılaşır ve omuz yaparsın. Yüzme için vücuda en yararlı spor diyorlar.

Kesinlikle gitmeliyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Yağların erir vücudun sıkılaşır ve omuz yaparsın. Yüzme için vücuda en yararlı spor diyorlar.

Kesinlikle gitmeliyim

Abi bende başlıyorum haftaya , sen nerede başlıyorsun ?
  • göbekli batman duymadık hiç sen kimsin nesin necisin
    fitnes+yüzmeye gitme insaf biraz dinlendir kaslarını yüzme + diyet yeter tek başına
    spor diyet yüzme 3ü birlikte sonun olur , bıkarsın,zorlanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heves Baltalayan Adam

quote:

+1 Ayrıca ideal vücut için en iyi spor yüzmedir. Lisanslı yüzücüyüm bir soru varsa sorabilirsin.

kaslari calistirmak icin dogru teknik nedir?

• Hocam eğer yurumeyi seviyorsan gunde 3 km yuruyuş + diyet (3 öğün +2 ara öğün küçük porsiyonlar + akşam 7 den sonra su dısında hiç bişey yok) 3 haftada 7 kilo verdim. Ara filan verdim sonra. Şuan toplam 9 kilo kadar verdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

göbekli batman duymadık hiç sen kimsin nesin necisin
    fitnes+yüzmeye gitme insaf biraz dinlendir kaslarını yüzme + diyet yeter tek başına
    spor diyet yüzme 3ü birlikte sonun olur , bıkarsın,zorlanırsın

Yüzme günde 1 saat hocam zaten
    Rises'ı izlediysen işimi bıraktım.Şimdi geri dönmek istiyorum.Gotham'ın bana ihtiyacı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 13 Nisan 2013; 9:10:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

Hocam eğer yurumeyi seviyorsan gunde 3 km yuruyuş + diyet (3 öğün +2 ara öğün küçük porsiyonlar + akşam 7 den sonra su dısında hiç bişey yok) 3 haftada 7 kilo verdim. Ara filan verdim sonra. Şuan toplam 9 kilo kadar verdim

iyimiş. 3 km yi ne kadar sürede yürüyorsun ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.