Şimdi Ara

Yüzme ile kilo verilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
5
Favori
10.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samilton

quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

Hocam eğer yurumeyi seviyorsan gunde 3 km yuruyuş + diyet (3 öğün +2 ara öğün küçük porsiyonlar + akşam 7 den sonra su dısında hiç bişey yok) 3 haftada 7 kilo verdim. Ara filan verdim sonra. Şuan toplam 9 kilo kadar verdim

iyimiş. 3 km yi ne kadar sürede yürüyorsun ?

Tam 3 değil. 2600 mt kadar 20 dk suruyo tempolu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailecek izliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilton

quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

Hocam eğer yurumeyi seviyorsan gunde 3 km yuruyuş + diyet (3 öğün +2 ara öğün küçük porsiyonlar + akşam 7 den sonra su dısında hiç bişey yok) 3 haftada 7 kilo verdim. Ara filan verdim sonra. Şuan toplam 9 kilo kadar verdim

iyimiş. 3 km yi ne kadar sürede yürüyorsun ?

Aslında 2600mt kadar 20 dk da yuruyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heves Baltalayan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Conquérant'

birçok kas grubunu aynı anda çalıştıran tek spor yüzmedir. istekli olursan verebilirsin

+1 Ayrıca ideal vücut için en iyi spor yüzmedir. Lisanslı yüzücüyüm bir soru varsa sorabilirsin.

Hocam madem yüzücüsünüz size birşey sorcam,ben fitness + yüzme yapıyorum.
    Yarı olimpik havuzda yüzüyorum 45dk kadar çünkü vücud daha fazlasını kaldıramıyor 1 tur +1 dk dinlenme şeklinde yapıyorum yaklaşık 30-35 tur atıyorm.
    Sormak istediğim şey ben genelde başım suda yüzüyorum ve bir nefes alıp tekrar giiriyorum bu yüzme stillerinden hangisi omuz gelişimi ve vucüd düzelmesi için en iyi still?

• Ben lisansli degilim ama iyi bir yuzucuyum. Oncelikle serbest stilde nefes almanin cok zor olmayan bir teknigi var, bunu ogrenirsen nefes almak icin durmana gerek kalmaz. Omuz icin en uygun stil kelebek diye biliyorum ama kelebek yuzmesi en zor stildir. Daha serbesti oturtmadan onu yapabilecegini sanmiyorum.

@OzanEvliyaoglu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaska Yolcusu -- 13 Nisan 2013; 9:50:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaska Yolcusu

Ben lisansli degilim ama iyi bir yuzucuyum. Oncelikle serbest stilde nefes almanin cok zor olmayan bir teknigi var, bunu ogrenirsen nefes almak icin durmana gerek kalmaz. Omuz icin en uygun stil kelebek diye biliyorum ama kelebek yuzmesi en zor stildir. Daha serbesti oturtmadan onu yapabilecegini sanmiyorum.

@OzanEvliyaoglu

Yanlış anladınz hocam nefes almak için durmuyorum, demek istediğim yani ben her kulaçta nefes almıyorum sürekli yüzüyorum nefes alıp tekrar devam ediyorum yüzmemde gayet iyidir sadece sormak istediğim bu boynumu cıkarmadan yüzmenin benim için omuz konusunda eksileri olurmu.
  • Vucut yapma veya kilo verme derdindeysen fitness salonuna gitmen taraftariyim.Haftada 4 defa 45 dk cardio ve saglam dietle erir gidersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TidusFF

Vucut yapma veya kilo verme derdindeysen fitness salonuna gitmen taraftariyim.Haftada 4 defa 45 dk cardio ve saglam dietle erir gidersin.

İkisini birden yapsam olmaz mı acaba hocam?En büyük soru o şuan benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Yazın 3 ay yüzmeye gitmeyi planlıyorum.Yüzmeye gitsem kilo verebilir miyim sizce?

En çok zayıflatan sporlara bak istersen .bence fitness gibi şeyler yerine hem eğlenebileceğin hemde zayıflayacağın sporlar daha zevkli olur

Koşu: 30 dakikalık bir koşu 450 kalori harcamanızı sağlıyor. Koşmak aynı zamanda kalp ve solunumla ilgili antrenman imkanı sağlıyor. İyice ısının. Ayakkabılarınızı ve kıyafetlerinizi giyin çünkü sakatlanmadan koşmak önemlidir.

Kaya tırmanışı: Kaya tırmanışında bir kayadan diğerine ulaşmak için fazla enerjinizi atıyorsunuz. Kalbiniz için bunu çok sık tekrarlamayın, kaya tırmanışı her yarım saat için yaklaşık 371 kalori yakıyor .

Yüzme: Yüzmek, mükemmel bir vücut antrenmanı sağlıyor ve uyguladığınız yüzme şekline bağlı olarak yarım saatte 360 kalori yakmanızı sağlıyor. En iyi yüzme antrenmanı mesafe idmanıdır, en sağlıklı zayıflama yöntemlerindendir.

Bisiklet sürmek: Bisiklet kullanmak mükemmel bir egzersizdir. Hızınıza bağlı olarak yarım saatte yaklaşık 300 ya da 400 kalori yakarsınız. Bisiklete binme ayrıca iyi bir kardiyo (kalple ilgili) idmanı sağlıyor.

Boks: Ringde ayakta kalmak için yeterince hareket ederseniz, her 30 dakikada 325 kalori kaybedersiniz. Kalp ve solunumla ilgili sağlığınız ve kas dayanıklılığınız yükselecektir. Tabi ki tehlikeli bir spordur (:

Raket Topu: Çalkalayarak yarım saatte yaklaşık 300 kalori yakabilirsiniz. Raket topu size önemli bir kalp ve solunum idmanı sunuyor. Vücudunuzun alt bölümünü güçlendiriyor ve sağlamlığını artırıyor. Ayak bileğinizi burkmamak için öncelikle ısınmalısınız.

Basketbol: Basketbol oynarken durmaksızın hareket etmek yarım saatte 288 kalori civarında bir kayıp sağlıyor. Basketbol, esnekliği, dayanıklılığı ve kalp- solunum sağlığını geliştiriyor. Ani burkulmalara ve dönüşlere karşı ısınmalısınız. Boy uzaması da önemli faydalarındandır.

Kürek sporu: Yarım saatte 280 kalori yakabileceğiniz kürek sporu, ekstra enerjinizi atmanın en etkili yollarından biridir. Kürek çekmek aynı zamanda dayanıklılığı, gücünüzü artırıyor ve omuzlarınızdaki, uyluğunuzdaki ve pazılarınızdaki kasları güçlendiriyor.

Tenis: Eğlenceli bir oyun olan tenis için hız, güç, çeviklik ve reaksiyon süresi gerektiriyor. Tenis oynayarak, kalp ve solunum ile ilgili sağlığınızı desteklerken yarım saatlik bir sürede yaklaşık 250-300 kalori yakabilirsiniz. Ayak bileğinizi sakatlamamak için uygun spor ayakkabı seçmelisiniz. Kıyafetler de oldukça önemlidir.

Kros kayağı: Kar yağarken dışarıda olmak zaten metabolizmanızı hızlandırır. Karla ne kadar yakın olursanız yarım saatte yaklaşık 270 kalori yakarsınız. Değişik zeminler ise iyi bir mesafe idmanı sağlayacak.

Buz pateni: Buz pateni yapmak, eklemlerinizi zorlamadan koşmanın tüm faydalarını sunar. Buz üzerinde yarım saat paten yaparak, 252 kalori tüketebilirsiniz. Paten, uyluğunuz, kalçanız, diz arkasındaki kirişiniz için mükemmel bir egzersiz sunuyor.

Kısmen alıntı: Sabah

• quote:

quote:

birçok kas grubunu aynı anda çalıştıran tek spor yüzmedir. istekli olursan verebilirsin

+1 Ayrıca ideal vücut için en iyi spor yüzmedir. Lisanslı yüzücüyüm bir soru varsa sorabilirsin.

Derecelerini soruyorum hepsini

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Yağların erir vücudun sıkılaşır ve omuz yaparsın. Yüzme için vücuda en yararlı spor diyorlar.

Kesinlikle gitmeliyim

Çok para yiyormuş yalnız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TidusFF

Vucut yapma veya kilo verme derdindeysen fitness salonuna gitmen taraftariyim.Haftada 4 defa 45 dk cardio ve saglam dietle erir gidersin.

İkisini birden yapsam olmaz mı acaba hocam?En büyük soru o şuan benim için

Milli yuzucu birkac arkadasim var tamam omuzlari genis ama ayni zamanda hafif kilolarida oluyor cunku adamlar benim yedigimin 3 katini yiyorlar.Herkesin dedigi gibi istahin cok acilir ve kalori yakimi bakimindan kosu kadar kalori yakmaz.En hizli kilo verme sekli kosu.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanEvliyaoglu

quote:

quote:

Hocam madem yüzücüsünüz size birşey sorcam,ben fitness + yüzme yapıyorum.
    Yarı olimpik havuzda yüzüyorum 45dk kadar çünkü vücud daha fazlasını kaldıramıyor 1 tur +1 dk dinlenme şeklinde yapıyorum yaklaşık 30-35 tur atıyorm.
    Sormak istediğim şey ben genelde başım suda yüzüyorum ve bir nefes alıp tekrar giiriyorum bu yüzme stillerinden hangisi omuz gelişimi ve vucüd düzelmesi için en iyi still?

5 Kulaç atıp bir nefes alırsın en serbest stilde, omuz genişliğinde ise serbest,ve kelebekde kollar daha fazla çalıştığı için haliyle omuzlara da etki ediyor.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur M. -- 13 Nisan 2013; 15:34:39 >

• Uplayalım bari
  • aslında tekrar belirteyim o omuz icin ve kaslar ıcın o kadar sevinme öle aşırı bişi olmaz sadece yüzrsen ama düz ve sıkı olurlar o yüzerek kas yapanlar senelerdir yüzüyo artık adm balık olmuş o yzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavikann

aslında tekrar belirteyim o omuz icin ve kaslar ıcın o kadar sevinme öle aşırı bişi olmaz sadece yüzrsen ama düz ve sıkı olurlar o yüzerek kas yapanlar senelerdir yüzüyo artık adm balık olmuş o yzden

Kasa gerek yok,kilo versem yeter

• Yıllardır yüzmeyle ilgilenen arkadaşım var nasıl başladıysa hala öyle şişman. İstemekle alakalı , eğer zayıflamak istersen basit bir diyetin bile yararını görürsün. Ama arkadaşların da dediği gibi istemekle alakalı
  • yüzme iyidir kasdan ziyade vücudun şekillenir
  • TAbiri caiz ise boğazına da hakim olursan 3 ayda öyle bir kilo verirsin ki sen bile inanamazsın.
    Ama suda oyun yapmayacaksın
  • Tek Spor değil boks ve yüzme
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.