Yüzbaşı
26 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme
Toplam: 195 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Himym - How I Met Your Mother Baskılı Kupa Bardak
Doğum günü hediyesi, sevgilinize, arkadaşınıza, kardeşinize, kendinize hediye edebileceğiniz
güzel ve ilgi çekici baskılı kupa bardak.

Ürün Özellikleri:
Kaliteli Seramik malzemeden imal edilmiştir.
HOT PRESS 3D baskı tekniği ile hazırlanmıştır.
Sünger ile elde yıkama tavsiye edilir.
Bu üründeki baskı ÇİFT taraflıdır.
Hediyelik gönderim yapılmaktadır.
Hem kupa hem de hediye paketi özenli bir şekilde paketlenmektedir. Kargo esnasında kırılmaya dayanıklıdır.
Tüm ürünlerimiz adınıza faturalı gönderilir.

Ürün Ebatları:
Kupa çerçevesi 27cm, yüksekliği 9,5cm ve çapı 7,5cmdir.
Baskı alanı 22x8,8cmdir.

Hediye olarak göndermek istiyorsanız, hediye paketi ve hediye notu gibi özel isteklerinizi sipariş formunda bulunan müşteri notu bölümüne yazabilirsiniz.

https://himymkupabardak.com/
hediyelik ürünler satışı yapıyorum ve ürün çeşitliliğini arttırmak için bu termos bardaklardan satmayı düşünüyorum fakat çok araştırdım şu görseldeki gibi iç baskını değiştirebileceğim modellerden bulamadım. İnternetten sipariş verebileceğim bir yer var mı yoksa sadece fiziksel mağazardan mı temin edilir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

düşünsenize şuan Paypal Türkiye'de yeniden aktif ve eticaret ile dolar, euro kazanıyorsunuz. Şuan gelecek olan zamlarla birlikte kendi vatandaşımıza 1 tl ye bile satamayacağımız ürünü uluslar arası eticaret platformları ile 5 tl ye satabilirdik, çünkü adamlara göre 1 para birimi yapacaktı ve ucuz olarak algılayacaklardı. hem Dubai gibi zengin ülke olurduk hem ülkemize döviz kazandırırdık.

ama nerdeee bizim şuan ki başımızdaki yöneticilerin kafası anca kendi cebimiz dolsun, vatandaş birbirini yesin. bizi düşünen mi var?
Kırmızı kaliforniya solucanı belirli bir şekilde beslenmesi sonucundan meydana getirdiği dışkıları solucan gübresi denir. Bu nedenle solucan gübresinde kimyasal gübrelerde bulunan nitrat bulunmamaktadır. Solucan gübresinin tarımda kullanan çiftçilerimiz sadece mahsüllerinin organik oluşmasını değil ayrıca topraklarını da zenginleştirmiş, daha verimli hale getirmiş olacaklar.

Solucandan para kazan adını verdiğimiz sitemizde ise şuan blog mantığı ile bildiklerimizi, öğrendiklerimizi kendi yorumumuz ile paylaşıyoruz. Kırmızı Kaliforniya solucanı ve solucan gübresi üretimi hakkında merak ettiklerinizi makalelerimizde yorum olarak iletebilirsiniz.

Ayrıca Facebook sayfamızda ve Youtube kanalımızda farklı içerikler üretmeye çalışıyoruz. Bizi takip etmek için;

http://solucandanparakazan.com/
https://www.facebook.com/Solucandan-Para-Kazan-207237093160578/
https://www.youtube.com/channel/UC8FkyGT3pbGkyZ5NceOQAgg
bir çalışma hazırlamam gerekiyor ve bu fotoğrafın orjinali lazım ama bulamadım yardımcı olur musunuz?

online, reel, illegal poker oynadığınız güvenilir site varsa pm atar mısınız? para yüklemesi ve çekmesi kolay sıkıntısız olursa iyi olur. sadece pm atın lütfen.
48 işletme var.
28000 müşteri var.
28000 in 600 ü bizim müşteri (yıllık).

bu durumda bizim piyasadaki yıllık pazar payımız yüzde kaçtır?

matematiğimiz yetmedi :) yardımınızı bekliyoruz.
liseye giden veya bu sene mezun olanlar, okullarda geç kabul, izin belgesi, öğrenci yoklama defteri, sınıf defteri gibi belgeler kullanılıyor mu hala?
Konu ciddi yarasa girdi suan isiga maruz yani muhtemelen kör. Nasil cikarticak ben bunu montla dolasiyom suan su sicakta evde istirirsa kan emer mi
Bir filmden 5dk falan kesitti terasta kivircik sacli bi kadin sigara yakiyodu uzun parlament hatta sigara video sonuna kadar bitmiyodu ablamiz baya efkarliydi o videoyu bulan link atabilir mi aklima takildi
Hakkında
İlgi Alanları: Asosyallik
Hakkımda:
- 11 Yıllık Hort -
Regal Raptor DD 250-E9[color=

- 11 Yıllık Hort - \ - Yamaha Bw's 100 Scooter -Mavi-

tıkla film izle
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Huawei
Operatör
Vodafone
Oyun Platformu
PC
Takım
Beşiktaş
Steam
salgopa
TV
Samsung
Notebook
Lenovo
LOL
Fizz
Motosiklet
Kymco
İşlemci
Intel
Modem
TP-Link
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.316
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 89.708 (Bu ay: 2.080)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.955 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.