< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406E52D83 -- 11 Ağustos 2019; 6:0:48 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406E52D83 -- 11 Ağustos 2019; 6:0:48 > |
Asus gl702 demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
hocam ben 11 senedir ilaçlarlayım. beynim yandığı için ilaçları bırakmak kolay olmuyor. her seferinde acı cekiyorum. daha önce 7 senedir kullandığım çok ağır ilaçları bıraktırdı bana doktor. cymbalta solian gibi.ayrıntısına girmek istemiyorum gerek yok insanları germeye kendime gelemedim hala hayatımın şirazesi kaydı. uyku getiren rexapin ama 2.5 mg uyku da getirmiyor. ama beynim paws yasadıgı icin yani diskontinasyon sonrası bir sürec özellikle 10 küsür yıl ilac kullanınca beynin hasar almaması kacınılmaz. bu ilacların uzun dönem kullanım sonucları bilinmiyor. araştırma yok. nerotransmitterlar diger bağlantılar kendini ilaca göre ayarlıyor tolerans noktası geçilince. homostatis denilen döngü tamamlanınca o ilaç olmadan yasamak için beynin alısması için cok uzun bir dönem ilaçsız yaşaman lazım. ben bunu göze almıştım ama son yaşadıgım neredeyse intihar düşünceleriyle geçen buhranlı dönemler sonrası ilaca geri döndüm. ama eski haline dönemiyorsun. ilacı tekrar başlasan yine olmuyor cünkü cog agır yoksunluklar yasadım kırılan dal eski haline gelmiyor. kusura bakma icimi döktüm sen yazınca baska yer yok bunları yazacagım. ışık duyarlılıgı ses duyarlılıgından tut muhakeme motor beceriler yersiz anksiyeteler mood varyasyonları gibi şeyler de çıktı bende.
suanki sıkıntım bu rexapinin hiçbir etkisini görmemem. inşallah bırakırım. |
hocam depresyon ve anksiyete tedavisinde anti psikotik kullanilır. anti psikotikler sadece psikoz hastalarinda kullanilmaz. uykuyu düzene sokmak, hastalığın alevini bastırmak , ve diger ilacin etkisini arttirmak icin kullanilabilir.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus gl702 -- 11 Ağustos 2019; 6:6:35 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406E52D83 -- 12 Ağustos 2019; 6:23:58 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulçocuğu -- 25 Mart 2020; 16:49:21 > |
|
Acilen bana ulaşmani rica ederim hocam. Aynı hayattayız. Bilinmezlikler(kendi durumumuza göre) insanı kendiliksiz deli yapar. Ben kendiliğimden çıkmak istemiyorum. Lütfen ulasın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |