Şimdi Ara

Kilo verirken günde 2 saat spor yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sadece sabahları hergün düzenli 2 saat yürüyüş falan yeterli mi? üstünede bir de akşam da yapılmalı mı?

• kilo baya var
  • Ben zamanında 4 ayda 40 kilo vermiştim. Her sabah ortalama 2 saat yürüyordum. Yani baya yeterli. Bogazida kistinmi takir takir gider kilolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki saatle sınırlandırma kendini, olabildiğin her an aktif olmaya çalış, beslenmeyede dikkat ettinmi gerisi kolay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hergün değil ama çoğunlukla 2 saat dışında günüm hareketli geçmiyor, aslında bu yüzdende sordum. evde 1 tane bisiklet var kaç sene önce almıştık

birde yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama bazen özellikle geceleri, bazen çok su içesim olsa bile az içiyorum çünkü sabah erken tartılıyorum ve tartıda fazla çıkmayım diye takıntı yapıyorum. hergün tartılıyorum birde buda doğru mu emin değilim, acaba 2-3 günde 1 tartılsam daha mı doğru olur diye düşünüyorum

@hyuga kojiro @Amroth.
  • beslenmene dikkat edersen yeterli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crux07

beslenmene dikkat edersen yeterli olur.

umarım sarkma olmaz yoksa işim var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10Messi10 kullanıcısına yanıt
    Verilecek Kiloya bağlı. Ben yoğun spor yapmama rağmen midede sarkma olmuştu. Aradan bir sene geçti baya toparladı yakinda tamamen toparlar gibi. 40 kilo civarıydi benim verdiğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

Verilecek Kiloya bağlı. Ben yoğun spor yapmama rağmen midede sarkma olmuştu. Aradan bir sene geçti baya toparladı yakinda tamamen toparlar gibi. 40 kilo civarıydi benim verdiğim.

1.85 128dim şuan 124üm
  • Agirlik destekli olmadan verecegin kilolar deri sarkintisi olarak donecektir..

Hergun tartil gram gram takip et, proboyotik yogurt ye, ekmek sekeri sifirla.

• bu ağırlık konusuna çok katılmıyorum

çünkü 10 sene önce falan 6 ayda 100den 72'ye düşmüştüm spor salonuna gitmeden, su bile az içiyordum(yanlış hatırlamıyorsam) hiç sarkma olmamıştı. sonra 72ye düşünce spor salonuna gittim ve orda hoca hayret sende nasıl hiç sarkma olmamıştı demişti. yanlış hatırlamıyorsam durum böyleydi uzun seneler önce

3-5 sene sonrada kiloları tekrar almıştım çünkü aburcubur ve spor yapmamazlık, özellikle patates kızartmaları vsvs, gecenin 3ünde bile yerdim

şimdi durum daha değişik bu sefer hedefim boy ile kilo eşitlenmesi 85 kilo yani, ama kilom çok daha fazla

@tolgao2000
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.