Ses Ayarlarından Hoparlör Seçemiyorum
Realtek için ne kadar tıklarsam tıklayayım süreklı olarak Hoparlör DFX Audio'ya geri dönüyor. Neden bu ayarı değiştiremiyorum? Neden engelliyor ve nasıl değiştirebilirim?
PC'de ilginç arızalar var (videolu)
Oyunlarda (ister yeni oyun olsun ister eski oyun) şu şekil takılmalar yaşıyorum sürekli. Onun dışında ise oyun oynarken bir anda ekran görüntüsünün gitmesi ve bilgisayarın donması sorunu var. Şöyle ki, bu sorun çoğunlukla bir online maça bağlanırken veya harita yüklenirken yaşanıyor ama onun dışında normal bir şekilde oynarken de yaşanabiliyor.
Ekran görüntüsü gittiğinde kasa, fanlar ve ışıklar çalışmaya devam ediyor ancak işlem donuyor, ses olduğu gibi tekrarlayan şekilde kalıyor veya ses komple gidiyor.
8 saat benchmark testinde bıraktım, gpu ve cpu zorladım hiç bir kapanma yaşanmadı.
2 adet SSD 1 adet HDD var, farklı disklere oyun kurulumu yapıp denedim sonuç değişmedi.
PSU kaynaklı olsa 8 saatlik benchmarkta mutlaka kapanırdı diye düşünüyorum.
Bilgisayara format atıldı, hemen ardından oyun denendi ve yine aynı arızayla karşılaşıldı. Yazılımla alakalı da değil.
Ben bu arızanın neyden kaynaklandığını nasıl bulabilirim?
Joseph Seed Haklıydı
Yıkımın kıyısındayız. Herkes kulak vermeli bu adama. Yöntemleri sorgulanmamalı

Önce Güneş Tutulması, Ardından Savaş
Start verildi, parmaklar delindi, melekler kanatlarını açtı. Acı şeyler yaşamanın vakti geldi.
VPN'ler Neden Çalışmıyor?
Her Yıl Seçim Yaparsak
Homelander Gerçek Kurtarıcıdır
Biri gezegenin diğeri ülkenin kurtarıcısı. Selam olsun size. Size çok şey borçluyuz 😎

FATAL ERROR VEREN HAYATIM
Bak ben bu hayata meydan okudum dedim ben bu düzeni bozucam hep aynı döngüyü yaşıyorum simülasyondan çıkıcam. Yine bir kız girdi hayatıma. Her zamanki gibi yürümeye başladı bana ben bu sefer diğerlerinin aksine yüz vermedim hatta bana dedi ki hiç de üstüne alınmıyorsun bu beni üzüyor. Ben de tmm dedim sonra dedi gel konsere gidek dedim ok sonra bu elimi tuttu falan dedim içimden sıkıntı çıkacak yapmamam lazım sonra eve döndüm sabah bi uyandım karşımda devasa bir fatal error yazısı. Dedim noluyo kıza mesaj attım sıkıntı mı var diye yok falan dedi baktım mesafeli dedim simülasyon yine beni yenecek bugün bi mesaj geldi sen arkadaş gibi davranmaktan çıktın ben de mesafe koymak istedim. I MEAN WTF DUDE i aint do shit demem o ki simülasyon her zaman kazanır no pain no gain olayı da yalan gainsiz pain fullopet
AR DAMARI AR AR ARRRRRRR
Herkesin ar damarı çatlamış pansuman yapmak lazım yok mu bizi seven biri bir de derler gelmişsin bir kere dünyaya ama nerde o hayat. Kızlar böle abicim herkes kendini yanıltıyor ama doğru gerçekte saklı sakın üzülmeyin. Ben çok üzülüyom
En Karizmatik Kötü Adam Sesi
Bence Sauron'dur Sizce?
Meslek: Otomasyon Teknikeri
![]() Kural Disi Konu Destroyer
I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36 |

Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 43.175
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 269.321 (Bu ay: 2.976)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 75.761 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic