Binbaşı
02 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 88 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Geçen gün açmıştım master oldum qnqlar diye. Darısı bu geceye imiş

Uzun zamandır yoktum forumda İlk çıktığımda ss alıp atacaktım aslında ama 4.ye kısmetmiş

aka janna god

lolkinghttp://www.lolking.net/summoner/tr/761081
Evet sayın dh ahalisi üniversite harçlığımı çıkarmak için pazarda toka, bileklik, küpe, yüzük gibi şeyler satıyorum soruları alayım
2 hafta önce dia1 100lpden dia3e kadar düştüm. Ve burası gerçekteeeen elohell oyunlarım 20 dakikadan fazla sürmüyor ve oyunlar tamamen şans. Hangi takım daha az hata yaparsa o takım kazanıyor. 2 kill geriye düştümü ggggg diye spamlayan mı dersin ona buna atıp tutanlar mı dersiniz. Gerçekten sağlam bir ceza sistemi getirilmeli şu türkiye serverına.
Bu sene lisede son senem yaklaşık 45 gün sonra ygs denilen sınav var ama ben 2 sene direk geçiş hakkım olduğu için çok rahat davranıyorum. Ders çalıştığım yok, dershaneye gitmiyorum ve aslında üniversite eğitiminin çok saçma olduğunu düşünüyorum. Bu sene 4 sene kazanmam imkansız zaten zamanım kalmadı. Meslek lisesinde okuyorum matematik eğitimi almıyoruz zaten bilen bilir meslek liselerinin derslerini. Ailem pek baskı yapmıyor derslerim iyi bir sıkıntım yok 2 sene direk geçiş hakkım olduğum için bu kadar rahatım belki de sorum şu : 2 sene üniversiteye gitmek 2 sene de dikey geçişle okumak mantıklı mı?
Öylemi?
Yaklaşık 1 senedir duzenlı spor yapıyorum gerek Street workout gerekse bb ama gittiğim spor salonundan hıc memnun kalmadım. Merkeze yakın spor salonu önerisi istiyorum. Başka gidicek arkadaşlarda varsa topluluk indirimi yaptırabiliriz
Aslında çok daha uzun süre önce açıcaktım ama 3-4 aylık bi süre boyunca lol oynamadım, bıraktım sayılır. Ama inaktiflikten dolayı plate düşüceğimi anladığım zaman challenger için geri dönüş yapmaya karar verdim Kendimden kısaca bahsetmek gerekirse 17 yaşındayım sezon 2 nin başından beri lol oynuyorum tr de 2 adet dia hesabım var. Main laneim jungledı fakat 6-7 aydır support oynuyorum yavaş yavaş mainim olmaya başlıyor. Şu an oynadığım hesabımın var olduğunu bile bilmiyordum açıkcası geçen sezon bronz olması ondan kaynaklanıyor aklınız başka yerlere gitmesin Günde 2 yada 3 oyun atıyorum genelde o kadar vaktim olmuyor eskisi kadar sık girmiyorum zaten fazla oynayınca canımda sıkılıyor.

Merhaba beyler bu sene son senem lisede, dış ticaret bölümü okuyorum. Derslere sadece sınavlar için çalışıyodum bu zamana kadarda bi sıkıntısını çekmedim. (sayısal harici ona hiç çalışmıyorum ) Ama bu sene hem staj hemde mağlumunuz üniversite telaşı olduğu için biraz sıkma kararı aldım. Dış ticaret bölümü olan üniversiteleri araştırdım yüzeysel şekilde pek kayda değer bilgi bulamadım. Vardır eşiniz, dostunuz, arkadaşınız, Dış ticaret bölümü okuyan, okumak isteyen. Taban puanlarıda oldukça düşükmüş bu sene biraz kendimi zorlarsam yarı burslu bi yere girebiliceğimi umut ediyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Her ilde yapılıyor forumda dedim ki Bursa'nın neyi eksik bizde yapalım En son 3 sene önce yapılmış forumda araştırma yaptım ufaktan.İftardan sonra çaydı, kahveydi, nargileydi yaparız birşeyler. Katılmak isteyen arkadaşlar yazarsa aşağıya yazıcam isimleri.

Gelmeyi planlayanlar :

•BuuReN•
mehmedaltair
heisenberg,
Fiddlesticks,
Dexter Morgan
Mlarr
kelmüftü
EXUBERT

ISPOD KRILA
edit : Bazı arkadaşların cuma planı varmış perşembe bursasporun maçına gidecekler var çarşamba olarak düşünüyorum günü. Mekan olarak ise Köfteci Yusufdan rezervasyon alıcam çarşambaya herkes için uygunsa
Hakkında
Meslek: Grafik Tasarım
İlgi Alanları: Grafik Tasarım
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.901
İkinci El Bölümü Mesajları: 84
Konularının görüntülenme sayısı: 9.588 (Bu ay: 421)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 77 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.