Şimdi Ara

Yurtiçi Kargo sıktı artık (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
10
Favori
47.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
142 oy
Giriş
    arayıp analarına sövmüşlüğüm var o şubenin , her kargomu gidip almak zorunda kaldım bir de bayır nalet bir yerde bilirsin :D
  • Bakırköy Veliefendi Şubesi... Gününde teslim edilen kargom yok daha! Bir ara teslim edildi diye kayıt geçiyorlardı, meğersem puanları düşmesin diye yapıyorlarmış. Ancak çok şikayet geldi galiba, teslim edilemediyse teslim edilemedi diye yazıyor. İlk kez teslim edilmeyen bir kargomu teslim edildi diye yazmışlardı, tabi beni panik aldı. Hemen gittim şubeye, araçta yeni gelmiş şubeye akşam, dağıtımdan dönmüş. Soruyorum kusura bakmayında yarın getireceğiz falan filan, dedim niye teslim edildi yazıyorsunuz cevap yok. Birde o an ne imza attım ne kimlik gösterdim araçtan aldım gittim. Almadım desem ispatlayamayacaklar...
    by donanimhaber.com

• Ilgili bakanligin bu kuruluşların tumuyle ilgili cok sert tedbirler almasi gerektigini düşünüyorum. Tamamem keyfi bir calisma sistemi var. Gerçekten biktirdilar artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun bizim burada da var geldiği gün teslimat cikmadilar diğer gün ise tüm gün evde olduğum halde evde bulamadık diye not bırakmışlar. Ben de gittim ses cikarmadan kargomu aldım sözde 5 tl indirimli almıştım firmadan ama yakıt parası olarak geri çıktı. Ben de genel merkeze şikayet ettim.

Geregini yapıyoruz diye dönüş yaptılar şubeyi ve çalışanlarını uyarıyoruz dediler. Bakalım faydası olacak mı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

Çanakkale / Biga şubesi ölmüş ağlayanı yok çözümleri kendimiz üretiyoruz. Tabi ben ürettimde herkes benim gibi değil. 3 yıldır falan bir aralar her hafta en az 2 kargom gelirdi ve bir fiil tüm kargolarımda problem çekmeye başlamıştım. Çözümü ise şu şekilde buldum ;
    Daire kapısına teslim olucak şekilde ağırlık plakaları satın aldım. Haliyle ürünü getirmemek için çabalamaya başladılar merkezlerini arayıp bastım şikayeti ürünü getirdiler ancak araçtan gel indir al dediler üstüne alamam getir kapıya dediğimde küfür ettiler. Küfürden sonra kargocu estetik cerrahisinden randevu almak zorunda kaldı üstüne ürünleri almadım sitedende iade aldım cayma hakkımı kullanıp açılmamış kutu sonuç itibariyle sıkıntı çıkarmadılar. Aradan 1 ay geçti Ufak bir sipariş yine gelmeyince bizzat tekrar ağırlık plakası siparis ettim. Getirdiklerinde bu sefer kapıma kadar taşıtıp ben almaktan vazgeçtim herzamanki yalanınız olan geldik evde yoktu dersiniz dedim ve kapadım kapıyı. Daha sonra gittim şubeye durumu hepsine izah ettim her gelmeyen kargoda elemanlarınız şu kadar ağırlık kaldıracak diye. Şu ana kadar bir kürdan tanesi bile sipariş versem kapımda bitiyorlar tüm elemanları telefon numaramı aldı kargom gelir gelmez telefon edip müsaitmisin diye soruyorlar hatta işi abartıp evde yoksam nerdeysen oraya gelelim dedikleri oluyor. Boşuna dememiş atalarımız dinsizin hakkından imansız gelirmiş.

hocam ağırlık plakası için link alabilir miyim?

• Aras kargoyla aynisini yasamisligimiz var kesinlikle profosyonellikten uzak sirketlerimiz var umurlarında degil senin urunun kargon ulasmis ulasmamis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kronik

aynı sorunu bire bir bende yaşadım. halada devam ediyorum. amazondan ürün aldım adamlar amerikadan 3 güne mersine kadar getirdi, yurtiçi kargo teslim süresine 4 gün verdi harbidende getirmiyorlar.

bu hafta içi gene hepsiburadadan bilgisayar parçaları aldım 2 koli oldugundan evde birilerini bıraktım internetden kontrol ettiğimde ulaşılamadı felan yazıyordu, neyse gittim eve gelmemişsiniz ki böyle yazıyor dedim. pişkin pişikin hergün gidemeyiz o böyleye, 3 güne bir gidiyoruz diyor saka gibi ya. gidip almasan 2 gün sonra getireceklermiş.

aynı bok tarsus da da var.bu mersin bölgesi beş para etmez. adam tarsus un içindeki mahalleye kargolar birikince geliyor o da 3-4 gün. kaç defa şikayet ettim merkez hiç bir çözüm üretmiyor. adamlar aynı keyfe keder.ama balıkesir/gönen şubesi süper çalışır. hep aynı saatte gelir .en fazla 10 dakika sapma yapar.

• sorun firmalardan çok şubelerde iş yerine gelir siparişlerimiz gelen kişiye çay ikram ederiz :) aramız iyi bize özel kargo gönderim indirimi bile yapıyorlar

Orijinalden alıntı: yyusa

Sizin kargodan dolayı düşük puan almanızda yanlış birşey, Ürünü zamanında kargoya teslim ettiyseniz sorun yoktur ama insanlarımız böyle durumlarda satıcıyı cezalandırıyor. Ben N11 ve GG alışverişlerimde özellikle satıcıya kargo seçeneklerimi soruyorum ve ona göre alışveriş yapıyorum, yeri geliyor birkaç lira fazla vermeye razı oluyorum. Ama kargo teslimatından şikayetçi isem o zaman yorumlarda bunu dile getirip satıcıya yüksek yıldız veriyorum.

Ayrıca yurt içi kargo siparişlerini şirket adresini verildiğinde teslimatta aksama pek olmuyor, geldik kimse yoktu deme şansı olmuyor çünkü ama ev adresine verilen siparişlerde evde kimse yoktu kaçamaklarını sık sık yapıyorlar. Ben yurt içi kargoyu çok şikayet ettim, geçen eve kargo teslimatında yarın kargo gelirse getirmeyeceğini çünkü bugün bu bölgeyi dağıtıyorum yarın da başka bir bölgeyi dağıtacağım demiş kargo elemanı, demek yetişemiyorlar, e yeterli personel sayısını temin etmeyen merkez de doğal olarak şikayetleri maile almaz.

Tüm kargo şirketlerinde şikayet var malesef. Herkesin kendine göre iyi bildiği bir kargo şirketi oluyor ama bizler 4 tane şirketle birden çalışma imkanımız olmuyor. Birisi yarın aras kargo sıktı artık diye bi konu açsa yüzlerde kişi hemfikir olacaktır.

• Aynısını 2 kez İstanbulun göbeğinde yaşadım yurticiyle. Adamlar 3 gün "dağıtıma çıkarıldı, evde bulunamadı" diye not dusmusler internette, halbuki hiç ugramadilar! Resmen çocuk yerine koyuyorlar insanı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 14 Aralık 2016; 10:24:34 >

Yurtici kargo en iyisi burada. Kargo geldiginde cep telefondan ariyor. Evde olmadigimda yakinimda ki markete veya komsuya birakiyor sagolsun. Bolge bolge veririmlilik degisiyor, yapacak birsey yok. Bolgenizde ki en iyi kargo subesini bulmaniz lazim...

• İş yerime yakın olan Yurtiçi iyi çalışıyor. Ancak evime yakın olan rezalet. Ayrıca terbiyesizler. Kadın bir amirleri var. Kadına şubede rezil - terbiyesiz mahluk diye bağırıp çağırdım. Kadın kafasını kaldırıp bakmıyor bile :)

Yurtiçi Kargo sıktı artık

Şimdi sube telefonu çevap vermiyor birde müşteri hizmetleri aradığımda ise adreste bulunamadı diyor. paket 9/12/16 da dağıtıma çıkıyor. 13/12/16 da teslim edilemedi olaraknot dusuluyor ne bir not var ne bir telefon var. Paketi kargolayıp bir de peşine düşmemiz gerekiyor.
  • Helal olsun yorumunuz eski ama yazmak istedim kök söktürtmüşsünüz adamlara olması gereken bu, bizimde burada küçücük köyde evi bulamıyolar artık dükkana yollattırıyorum

genel merkezde yediği kazıkların acısını geç ödeme yaparak çıkarıyo anladığım kadarıyla
    kötü yönetim sorunu olduğu açık.
  • Kesinlikle yurtiçi kargoyu kullanmıyorum, iki seçim oluyor genelde Yurtiçi ve Mng kargo hiç şüphesiz Mng'yi seçiyorum ve özellikle sadece Yurtiçi anlaşması olan firmadan alışveriş yapmıyorum, MNG ile İzmir'de Karşıyaka ve Bornova'da da hiç problem yaşamadım. En son beni kargo'yu aldırmak için dağın başına gönderdiklerinde üstüne bir de pişkin pişkin "işimiz başımızdan eksik bakın arkadaki kargolara" diyip bana 5-10 tane kargo gösterdiklerinde bitti benim için. Tavsiyem sizde tercih etmeyin böyle müşteriyi önemsemeyen firmalar en yakın zamanda tercih edilmedikleri için batar gider.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.