B

Yarbay
29 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 207 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Dostlar mining yapılmış kartın biosu değiştiğini nasıl anlariz? Değişti ise orjinal bios a nasıl doneriz
Trafo bağlantısı nasıl yapılmalı trafoyu ölçtüm 12 volt çıkış veriyor bu çıkışları lehimli yerlere mi baglamaliyim ters baglansa sıkıntı olur mu
Kısaca siyah nereye
Sarı nereye baglanmali

Kartı ikinci el aldım şükür bir sorunu yok ama kasadan epey ses gelmesi üzerine fan hızına baktım %49 ve fan hızı 0 olarak görünüyor sıcaklık 25 derece bu bir sorun mu sorun ise çözümleri nelerdir
Yük altına girince fan hızı artması gerekmez mi
Soru başlıkta hd7770 1 GB rx 560 4 gb
Bu promosyon olayından dolayı babam maaşı yapı Kredi Bankası na taşımış bugün sms ile world kartınız hafta içi teslim edilecek diye mesaj gelmiş

Benim bildiğim bu kart kredi kartı ancak babam kredi kartı istemediğini belirtmiş hadi onu aktif etmeyiz sıkıntı değil anacak maaş kartı ayrı mı gelecek nasıl olacak bilen var mı?
Teypten uyarı sesleri geliyor (mesela cd çıkarma tuşuna basınca CD yok diye diiiit sesi )yada arama sesleri vs ancak radyodan ses gelmiyor sesin en son seviyesi 32 ve 32 ye getirince sadece fısıltı seviyesinde ses geliyor artı anteni çıkarınca hışırtı sesi belirginleşiyor ancak takınca yine aynı seviyeye düşüyor nedeni hakkında bilgi verebilecek yada Kayseri de bulunup da tamir edebilecek var mı
1-Teypte tek anfi çıkışı var bunu baglasak amfinin dört cikicta aktif olur mu
2-anfi bağlanınca teybin normal çıkışı çalışmaya devam eder mi
Servis olarak kullanılan T5 Transporter 1.9tdi motor ustanın dediğine göre blok 5-6 yerinden çatlamış tamiri mümkün değildir denmiş çıkma blok Kayseri de 1 yerde bulduk o da garanti vermemiş bunun yerine Passat Toledo Octavia da kullanılan 1.9 TDI motor bloğu kullanılabilir mi üst kapak ile uyumlu mu? farklı olarak çözüm ne önerirsiniz
https://imgyukle.com/i/EWpJyp
Bu pil li-on değil galiba nikel metal hibrit diyor ama diğer yandan lion gibi 3.7-4.2v ibareleri var muadil olarak ne alınıp takılabilir yada direk lion mu almalı
Ddr3 için mesela MHz aynı Corsair Samsung gskill yada başka markaları 4+4 olarak kullanırsak herhangi bir sorun cakisma vs olur mu şunun için soruyorum bir tane 4gb aldım ileriki zamanlarda bir 4gb daha eklemek istiyorum aynı marka almak herzaman mümkün olmuyor
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.039
İkinci El Bölümü Mesajları: 46
Konularının görüntülenme sayısı: 14.587 (Bu ay: 949)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.695 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.