Akıl çocuk saati Tarifesi
Türkcell den akıllı çocuk saati tarifesine bağlı hat açtırdım, 5 GB ve 110 TL olan tarifeyi almak istedim. Tarifeyi bulamadılar, hattı açalım içine tarife tanımlarız dediler Tarifesiz (tarife atmadım için dedi) açıldı. Yine akıllı saat tariflerini bulamadılar ve müşteri hizmetlerini aradılar. Müşteri hizmetleri sim kart saate takıldıktan sonra görüntüleyebilirsiniz dedi. Saat yanımızda olmadığımdan bu işlemi yapamadık. Yarın saati götürüp tarife tanımlanacak. Sorum hatta ayrıca bir fatura çıkar mı bu 1-2 günlük sürede. Sim kartı her hangi bir cihaza takıp aktif etmedik
Petek su kaçağı

Petekten ek yaparak balkondaki petege hat alınmış açma kapama yerinden su kaçıyor, evdeki diğer peteklerin vanasından daha büyük bir vana var allta ekli bir ara eleman da var söksem takarken sıkıntı yaşar mıyım sökmeden sadece açma kapama kısmını temin edebilir miyim onu değişmek kolay olur su açma kapama yerinden geliyor. Not :kiracıyım geçici çözüm de olur
Klima su akıtma problemi
Klimamda gaz yoktu, taşındık gaz basıldı Montaj yapıldı ilk 10 gün sorunsuz kullandık sonra iç ünite fan kısmından su atmaya başladı, kurulum yapan Servisi aradık ölçüm yaptılar gaz eklediler. Kesilir kesilmez ise klima temizlik yapalım biraz kirlenme var ondan da olur dediler. Ertesi gün klima ilk açılışta 10 dk kadar hafif su attı sonra kesildi normal çalıştı. 2. Gün yakışık 1 saat kadar hafif su atma oldu yine kesildi. Kesildikten sonra 12 saat kadar çalışıyor bir sıkıntı olmuyor. Kirlilik su atmaya sebep olur mu öyle aşırı bir kirlilikte yok. Yada sıkıntı nedir giderden su akıyor sıkıntı yok.
Değişen sürelerde ilk açılışta su atma oluyor kısaca.
Yeni sim kart
Faturasız sim kart ücretleri ne kadar hangi operatör avantajlı
Reddi miras
Kayın babamın dayısı öldü, borçu çok, eşi reddi miras yapmış, çocukları yok. Ölenin yaşayan kardeşleri var onlarda reddi miras yapıyor. Kayın babanın annesi daha önce öldüğünden, onlarda kardeşleri ile toplanıp retti miras yapıyor. Oysa daha mirasçı ilan edilmediler. Şimdi onların çocukları yani eşim ve bizim çocuklar içinde retti miras gerekir diyen olmuş bana çok saçma geldi. Ölenin kardeşlerinin retti mirası ile sürecin bitmesi gerekmez mi
Hepsijet şikayet
Bu firmayı kime şikayet edebilirim Twitter da etiketleyebileceğim bir yönetici var mı. Müşteri hizmetleri çözüm üretmemek adına kurulmuş bir yetkili lazım.
Akü sorunu chevrolet cruze
Araç sabah sorunsuz çalıştı işe gittim park ettim, öğle arası aracın yanına geldiğimde kapılar kumandadan açılmadı. Manuel açtım anahtarı bir tur çevirdim. Ekranda sadece motor ışığı yanıp dönüyordu başka bir hareketlilik yoktu. Akünün oradan ses geliyordu (video linkte). Aküyü ölçtüm 7 ye düşmüştü. Takviye ile çalıştı. 20 km yol sonrası tekrar ölçtüm 12.6 olmuştu. Araç çalışırken 14.5 gibi değerlerde. Ertesi gün sabah aracı çalıştırmadan tekrar ölçtüm 12.5 ti akü araç sorunsuz çalıştı.
Gün içinde tekrar bir sorun olmadı. Şimdi bu akü niçin boşaldı videodaki ses niye oluştu. Bu konuda bilgi olan yazabilir mi
Depremde ağır hasarlı bina hak sahipliği
Merhaba, depremde evim ağır hasar aldı, sonrasında yıkıldı. Afad hak sahipliği başvurusu yaptım kabul edilmedi. Gerekçe ise aynı adrese birden fazla kişinin başvuru yaptığı ( sitede 3 blok var dış kapı numaraları aynı yazıldığından komşulardan birileride benim daireye başvuru yapmış) bu sebeple kimin hak sahibi olduğu tespit edilemediği gerekçesi ile başvurum kabul edilmedi.
İtiraz sürecinde, Tapu, dask, fatura ile itiraz ettim bu kezde dış kapı no 3, fakat vatandaş 3/2 nin bilgileri ile başvuru yapmış diye ret edildi. Aslında bina dış kapı no 3/2 fakat hasar tespit sırasında 3 bloktan oluşan olan sitenin bir bloğuna 3/1 diğerine 3, ve bizimkine de 3 dış kapı no yazılmış yani dış kapı numaraları eksik yazılmış. Hasar kodunda bina dış kapı no yanlış olduğu için ret yedik yani. Şimdi idare mahkemesine dava açın diyor afad. Zaten mağdur durumdayım birde avukat ücreti vereceğiz idare mahkemesine avukat tutmadan başvuru yapmak istiyorum. İdare mahkemesi başvuru dilekçesi örneğine ihtiyacım var yardımcı olabilecek olan var mı?
İmmobilizer arızası mı
Aracı park ettim, 20 dk sonra geri geldim, kapıyı kumanda ile açtım kontağı açtım, gösterge ısıkları yandı. Ama anahtarı çalıştırma konumuna alınca hiç bir şey olmadı. Sonra tekrar denedim ekran ışıkları tamamen gitti. 3-5 dk sonra her şey normale döndü araç çalıştı. Aküyü ölçtüm akü sağlam neden yapar böyle bir şey
Motor sesi
Merhaba 1.6 chevrolet cruze aracım var araç 120 km hızdan sonra bağırmaya başlıyor atmosferik motor olduğu için mi yoksa bir sıkıntı mı var. 2600 devirde 100km hıza ulaşıyor. Yüksek hızlara çıkma sıkıntısı yok ama 3500 devir civarı ses baya yükseliyor devir daha fazla arttığında ses azalıyor.
| "Biz,bize gerici diyenlere 'deh' demek için gerideyiz". | 
| 
                                 "Biz,bize gerici diyenlere 'deh' demek için gerideyiz. 
                            ![]() ![]()  | 

Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 24 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.127
İkinci El Bölümü Mesajları: 44
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 2.963)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 719 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar

Yeni Kayıt

Özel Mesaj

Görüntülenme 
 Yanıt Yok

0