Şimdi Ara

Yurtiçi Kargo sıktı artık (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
10
Favori
47.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
142 oy
Giriş
  • Hocam konuyu görünce bende içimi dökeyim aynı sıkıntıları Bandırma'daki iki şubede de yaşadım. Bana göre kurumsallığı tam olarak yakalayamamış bir firma. Üslup kötü, hizmet yok, her lafa bir bahaneleri var vs. vs. sanırsın ki onlar dört dörtlük çalışıyor biz kargoyu yanlış yolluyoruz yada alıyoruz. Zaten bu firma ile gönderi yapmıyorum ama geldiği zaman hep aynı sıkıntıları çekiyorum. Mesela bugün İstanbul'dan ürün gelecek aradım adamları benim evin bulunduğu lokasyona hangi zaman aralıklarında gelir ekip, ona göre evde olalım, tüm gün asker yolu bekler gibi sizi beklemeyelim dedim. İşimiz gücümüz var sonunda. EE tüm firmalar böyle çalıyor bizde ne zaman kaçta gelineceği bilinmez evde olmanız lazım ... falan filan. Ama dedim evde yokken şubeden alıyoruz kargoyu o zaman da adrese teslim diye ücreti yine kesiyorsunuz. Bu ne biçim iş arkadaş. Neyse sonuç olarak yurtiçi yaramaz bir firma bana göre. Oh be rahatladım biraz

• Yurtiçi Kargo ile ilgili yaşadığım rezillikleri yazmaya kalksam 4 sayfa olur herhalde tek kelime ediyorum lanet olsun böyle pişkin firmaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Xiaomi Mi 9T Pro[/center
    2012 JAZZ FUN CVT FÜME...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

Kesinlikle yurtiçi kargoyu kullanmıyorum, iki seçim oluyor genelde Yurtiçi ve Mng kargo hiç şüphesiz Mng'yi seçiyorum ve özellikle sadece Yurtiçi anlaşması olan firmadan alışveriş yapmıyorum, MNG ile İzmir'de Karşıyaka ve Bornova'da da hiç problem yaşamadım. En son beni kargo'yu aldırmak için dağın başına gönderdiklerinde üstüne bir de pişkin pişkin "işimiz başımızdan eksik bakın arkadaki kargolara" diyip bana 5-10 tane kargo gösterdiklerinde bitti benim için. Tavsiyem sizde tercih etmeyin böyle müşteriyi önemsemeyen firmalar en yakın zamanda tercih edilmedikleri için batar gider.

Altına imzamı atarım.

• En iyi ceza para kazandirmamaktir. Sizde is yapmayin o zaman. Ben ptt kargo tutuyorum. Beklentim cok dusuk oldugu icin sorun yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben bursadayim hic sikinti cekmedim yurtici de her zaman zamaninda sikintisiz urun geldi garip bir durum en korkunç olani rs ve mng bir cok malzemeyi kutulu aldim diye sevinirken kutular kurt bogmus halde geldiler sehirden sehire degisiyor herald durum

////////////////////////////////////////////
    İşlemci&nbsp;:&nbsp;INTEL Core i7&nbsp;10700k&nbsp;&nbsp;ll&nbsp;Ekran Kartı&nbsp;:&nbsp; Evga FTW3 Ultra RTX 3090 ll Monitor : AOC CQ32G1&nbsp;2k 144Hz 1Ms&nbsp;llAnakart&nbsp;:&nbsp;Msi Meg Z490 UNiFY &nbsp;ll&nbsp;SSD&nbsp;:&nbsp;XPG 512GB SX8200 PRO + 1 TB SX8200 PRO &nbsp;ll&nbsp;RAM&nbsp;:&nbsp;Corsair Vengeance RGB Pro 8x2 CMW16GX4M2Z3600C18&nbsp;ll&nbsp;PSU&nbsp;:&nbsp;Corsair RM850&nbsp;ll Logitech G29 &nbsp;ll ll&nbsp; Sony 55XH9096 &amp; Playstation 5
  • Şube teslimli alıyorum ben. Getirmelerini beklersek olmuyor. Malum her zaman kargo gelince esrarengiz bir şekilde evden kayboluyoruz adamlar kapıya gelince.
    Yurtiçi yine sürat kargonun yanında falan zemzemle yıkanmış gibi. Allah sürat eline düşürmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 14 Aralık 2016; 11:39:34 >
    Aynen öyle. Bizim buradaki şube evime çok yakın, üşenmezsem şubeye girişi yapıldığı gibi gidip alıyorum. Genelde de sabah 9-10 arası oluyor bu olay. 2 defa geldik, bulamadık olayına şahit oldum. 1 defasında harbiden evde kimse yoktu. Şube her gün taşıyor, boşalıyor, doluyor, sabah yine taşıyor... O kadar paketi şubenin içerisine koyacak yerleri yok.Ama gel gelelim Aras rezil durumda. MNG fena değil ama evden gidip almaya üşenirim önemli değilse. Birkaç defa da UPS ile çalışmışlığım var. Bir defa sabahtan arayıp evdeyseniz geliyoruz diye haber verdiler, bir defasında da 50-100 metre mesafeden(1 sokak) geçip(tek yön falan değil.) diğer ilçede girilmedik sokak bırakmadıktan sonra gelip akşam teslim etmişlerdi express saver kargoyu...

SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
    <<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
    Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking
  • hukuki boyutunu bilen biri izah etse ne yapmamız gerekiyor nereye şikayet etmeli.
    pişkin yüzsüz vurdumduymazlar kurumsallık sadece tabelada. sanki piyasada teklermiş gibi gelvelakin bu kadar şikayet olmasına rağmen n11 vs satıcıların çoğu bu mendebur suratlılarla çalışıyor. inanın 2-3 lira fazla olsun başka firma olsun istiyorum

Orijinalden alıntı: Deadwood

Ürün İstanbul'dan 1 günde geldi fakat 1 km yakınımıdaki kargodan 2 gündür gelemedi üstüne üstelik gelmedikleri halde işyerinde olduğum halde geldik yoktunuz not bıraktık deme pişkinliğine bile sahipler...Tabi ne kapıda not var nede gelen zaten işyeri olduğu için neyin geldiğini neyin gittiğini görmememiz gibi bir durum yok..Şimdi neden işimi gücümü bırakıp kargoya kadar gidip bir de köpek gibi suratlarını çekicem ben bunların..Hem kargo parası ver hem ayaklarına git hemde suratlarını çek.Ayrıca şube telefonlarınıda açmıyorlar artık sekreter sistemine geçmişler kargo takip nosunu giriyorsun vs vs aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorlar..Nereye şikayet edicem ben bunları?

Hocam valla yazmak isteyip de yazamadıklarımı yazmışsın gerçekten de bende söylediklerinizin her harfine katılıyorum ve bu durumdan muzdaribim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchmuTzReqaLx -- 14 Aralık 2016; 11:43:08 >

• ne firması ya bildiğin ahır

Orijinalden alıntı: SchmuTzReqaL

Hocam valla yazmak isteyip de yazamadıklarımı yazmışsın gerçekten de bende söylediklerinizin her harfine katılıyorum ve bu durumdan muzdaribim

Eleman sayıları iş yoğunluklarına göre az..Elemanlarda bıkmışlar her şeyi sallıyorlar..Mağdur olan sen ben biz oluyoruz malesef..
  • N11.com'dan Sakarya/Kocaali'de oturan yakınım için bir sipariş verdim. Yurtiçi kargo ile gönderdiler, yemin ederim böyle işkence görmedim. Satıcı ürünü kargoladı, Kocaali'de Yurtiçi'nin şubesi yok, Serdivan'dan dağıtım yapılıyor, neyse sipariş üzerinden 3 gün geçti, akşam 6 gibi biri aradı cepten, ben Kocaali merkezdeyim, çok işim var, adrese şimdi çıkamam, merkezde bırakabileceğim bir yer varmı diye sordu, ben de kimseyi tanımam etmem, adrese bırakılması lazım dedim, yarın bırakabilirim dedi, tamam acelesi yok dedim. O günden sonra kargodan haber alınamadı. Adamın aradığı cep telefonunu arıyorum, bakmıyor telefona. Serdivan şubesinin telefonunu arıyorum, tele-sekretere yönlendirmişler, insan evladıyla konuşamıyorum. Keyfi olarak kargoları teslim ediyorlar ya da istemediklerini, uzak gelenleri falan teslim etmiyorlar diye düşünüyorum. Hani beni telefonla arayıp da sormasalar, kargoyu kaybettiler diyeceğim, ya da gerçekten adresi bulamadılar diyeceğim ama hem arıyorsun sonra kargoyu teslim etmiyorsun.

En son olarak takip numarasıyla kontrol ettiğimde "adres yetersizliğinden teslim edilemedi" yazıyordu. Kocaali'de iki tane yol var zaten, küçücük bir yer, kendilerine de hiç suç bulmuyorlar. Satıcıya sordum, ben bu ürünün teslim olacağını düşünmüyorum deyip kargoyu geri çağırdı, şimdi tekrar gönderecek, inşallah Yurtiçi ile göndermez. Böyle lakayıt bir firma yok, Kocaali'de şubeniz yoksa teslimat yapmayın, biz buraya gitmiyoruz diyin de başka kargoları kullansınlar.

• E-ticaret sitelerine baskı yapmamız gerek. Bir çoğu yalnızca yurt içi kullanıyor. Kullanıcılara seçenek sunması lazım. Ben mecbur kalmadıkça Yurt içi kullanmıyorum. Mecbur kaldığımda da, evime gelip beni bulamayacakları için lanet olsun diyip sabahtan gidip kargoyu şubelerinden alıyorum. Ekstra eziyet.
  • Bence yurt içi kargo en iyisi daha ürün getirmemezliği yapmadılar. Acıbadem şubesi. Aras ve sürat kargo asla
  • Uğraşmıyorum, babamın evinin adresini veriyorum. Yan apartman zaten. Direk getiriyorlar. Yoksa direk şubeyi yıkıma gidiyor, ters adam :) Alıştılar her gelen kargo yurt içi ise saat 13.00 - 14.00 sıraları teslim edilir.

Arada birde çalıştığım kuruma sipariş ederim, ciddi kurum diyemidir nedir bilmiyorum ama onlarda öğleye kalmadan teslim ederler.

İmkanınız varsa yurtiçi kargodan uzak durun

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.