Şimdi Ara

Yurtiçi Kargo sıktı artık (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
10
Favori
47.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
142 oy
Giriş
  • bugün merak edip apartman kamerasına baktım
    şrfsiz kağıt yapıştırıp gidiyor ne elinde ürün var ne zile basma var
    söz verdiğimiz gibi kargonuzu getirdik ama yoktunuz yazmışlar
    firmaların % 80 den fazlası yurtiçi ile anlaşmış diyorum ,n11 gibi sitelerde dahi çoğu satıcı başka firmayla göndermeye yanaşmıyor diyorum ,ayrıca başka satıcı dahi olsa yurtiçi dışında gönderi bulamıyorum ,diyorum (en son n11 den kupon kullanarak yazıcı mürekkebi aldım ,öncesinde kaç tane satıcı varsa hepsinin hangi kargoyla gönderdiğini araştırıp,rica ettim ,lakin hepsi ağız birliği etmişçesine yurtiçi dışında gönderemem diyor)
    ve bütün bu anlattıklarımıza rağmen gelip gidip ,başka kargo ile gönderenlerden alın diyorsun
    başka sitede % 10-50 daha fazlaya satılıyorsa o zaman ne diye internetten alalım ,gider direk mağazadan alırız daha iyi

yani her iki örneğini yapmak mümkün olmadığını anlatmaya çalışıyoruz
    yoksa senin dediğine katılıyorum ,keşke seçme şansımız olsa da sorun yaşadığımız kargonun dışındakinden alıp rahat etsek

çözüm : ekmek bulamıyorsan pasta ye ,demek değildir

birde burası sıcak fırsatlar konudışı değil mi ,ben yanlış yerde mi yazıyorum :)
    millet sıcak fırsat peşinde ve sen hb. dan alma o zaman diyorsun ?

• Hala okuduğunu idrak edemiyorsun.Hepsiburadayı örnek olarak verdim.Alma derim niye demiyim.Sıcak fırsatlar bölümü daha çok n11 den alışveriş yapar.Hepsiburadayı kolaya kaçan , bildiğim yerden alıyımcılar kullanır daha çok.Sıcak fırsatlar üyesi her yeri araştırıp alır.%80'inin de Yurt İçi kullandığına katılmıyorum.%50 olabilir.
  • eve geldik bulamadık yalanını bende yakın zamanda yaşadım. eve gelmedikleri halde sistemlerine eve gidildi evde bulunamadı diye işliyorlar. yaşadığım şehir(köy) zaten küçücük bir yer. buna rağmen 2 tane y.içi kargo şubesi var yani şehri yarı yarıya paylaşıyorlar. buna rağmen 1km uzaktaki şube kargoyu teslim etmeye üşeniyor... mecbur kalmadıkça yurtiçi kargoyla çalışmamak lazım...
  • Bugün okulum bitti saat 4 de evime geldim, kargoyuda sistemden takip ediyorum. 15:35 de dağıtıma çıktı. Bekliyorum evde gelecek diye. Saat 17.30 oldu ekmek almaya çıktım 20 adım ötedeki fırına. Döndüm bir baktım kapıda kağıt 'Geldik Bulamadık. Saat 16:58' yazmışlar. Ekmeği eve koyduğum gibi bindim otobüse gittim. Adam şube de takılıyo, kağıdı gösterdim. Az önce ordaydım bende dedi. Dayı dedim ben 1.30 saattir bekliyorum kapıyı çalmadan bu notu bırakmışsın dedim. Çaldım kaç defa, telefonla aradım vs vs. Aldım telefonu gösterdim. Arkadaşa eve geldim dediğim mesaj saatini de gösterdim. Adam bişey diyemedi aldım kargomu bi yere imza atmadan çıktım. Bıktım artık Y.içi nin bu vurdum duymazlığından. Şikayet oluştur oluştur nereye kadar.
  • Bana aynisini yaptilar bir oldu bi sey demedim 2 oldu demedim 3 de aradim agzima geleni soyledim kargoyu getirdiler sonra sikayet ettim 1 haftaya adamlarin is yeri kapandi. Çok sevinmistim simdiki yerden cok memnunum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İzmit Yahyakaptan Şubesini BİMER' e kadar şikayet ettim. Firmadan savunma almışlar vs. değişen hiç bir şey yook. Sorunlar aynen devam.

Başvuru Durumu

Başvuru №

Tarih

Gönderen Kurum

Alan Kurum

606250 22.06.2015www.turkiye.gov.tr BİMER
    606250 23.06.2015 ULAŞTIRMA,DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI KARAYOLU DÜZENLEME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
    606250 23.06.2015 BİMER ULAŞTIRMA,DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI
    606250 23.06.2015 KARAYOLU DÜZENLEME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EŞYA TAŞIMALARI DAİRE BAŞKANLIĞI
  • Korkusuz Üye kullanıcısına yanıt
    tamam biz yalan söylüyoruz ,çünkü biz mozaşistiz
    la havle vela kuvvete
    kargocu kargoyu verip gidiyor
    imza atmayacak mıyım diyorum
    yok o kalktı artık diyor :)
    şeytan diyor al pahalı bir tv. ,nasılsa imza istemiyorlar
    almadım diye itiraz et
    lakin vicdan el vermiyor :)
  • Beylikdüzü şubesi de ehh işte modunda şuan. 3-4 yıl önce aşırı alışverişlerim oluyordu Limango zamanları. Günde eve 30-40 tane ufak koliler gelirdi. Ahbap çavuş olduğumuz dönemlerde direk şubeye geldiği günün sabahında 10'da benim kargoları getirirlerdi. Sonra eleman değişmeleri, yoğunluk artması sebebiyle çok fazla kavga ettim kendileriyle. Şuan rayına oturdu gibi. Geldiği gün getiriyorlar. Gidip kavga etmediğim müdürleri de kalmadı, küfürleşmediğim genel müdürlükleri de kalmadı, kaybolmayan kargolarım da kalmadı. UPS dışında işini düzgün yapan yok bizim burada. Onların da yamuğu var geçen çok aşırı pahalı bir ürünü kimliğe hiç birşeye bakmadan teslim etmişler. Yanlış birisine olsa uğraş dur...

• Tüm kargo şirketlerinde şubeden teslim alma olayı yaygınlaşmalı.şubeden teslim alınmayan kargolar 2 iş günü sonunda geri yollanmalı. E-ticaret sitelerine de şubeden teslim almak istiyorum diye zorunluluk getirilmeli. Tüm sorun dağıtıma çıkınca oluyor. Çoğu kişi evde olmuyor yada adresi bulmak zor oluyor. Oraya harcanacak benzin parasına kişiye telefon açılıp kargonuz var gelin alın denmeli.

Orijinalden alıntı: senatorts
    yurtiçi sloganı >> geldik yoktunuz

Güzeldi.

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

Bugun yurtiçi kargonun şube müdürünü elimden zor aldılar bundan sonra muhtemelen kargoyu özel araçla bırakırlar. Bırakmazlarsada artık müdürleri işi bırakıp kaçar diye düşünüyorum. Gelelim neler olduğuna ;

Bir kargom var geçtiğimiz hafta perşembe ilçeye geldi. dağıtıma çıkarıldı yazmışlar bekledim evde gelen giden yok cuma oldu dağıtıma çıkarıldı teslim edilemedi denildi. Cumartesi oldu dağıtıma çıktı adres yetersiz yazdı. Herhalde adreste sıkıntı var dedim araya Pazar girdi geçti. Pazartesi gittim dağıtıma cıkardık dedi. Kardeş adres yetersizmiş nasıl dağıtımda dedim. Beyfendi sistem öyle düşüyor falan fıstık hadi tamam dedim eve gidiyorum bak gelicek değilmi dedim gelicek bekleyin diyorlar gittim eve bekledim gelen giden yok.
    Gelelim bugüne . Sabah gittim müdürleriymiş. Yinemi bu geldi bu nedir yaa diye bir ses çıkardı. Bana dediğini anlamama rağmen sessiz kalmayı tercih ettim ve öndeki çalışana kargom nerede dedim. Beyfendi kargo dağıtım için araca yüklendi dedi. Araç nerde dedim kapı önündeymiş getirin dedim çabuk ürünü hadi alayım dedim. Ve zurnanın son deliği Müdürümüz konuşmaya başladı :

Kimsenin keyfine göre iş yapamayız koca arabayı senin için boşaltıcak değiliz oturursun tıpış tıpış evinde bizde keyfimiz gelince getiririz gelip burada bize hesap sorar gibi hergün kapıya dikilemezsiniz Eşikyamısınız nesiniz cahil köpek sürüsü falan diye söylenmeye başladı. Daha sonrasını hatırlamıyorum birşeyler daha diyecekken kafayı gömdüm. Dışarı çıkardım dükkanından kendisini çay boyu dediğimiz bir mevki var oldukça sakin bir yer. oraya doğru götürürken etraftaki insanlar gelip elimden aldılar. Üstümü başımı değiştirmek için eve gittim benden önce kargocu gelmiş beni bekliyordu. Muhtemelen müsait olduğum bir günümü yurtiçi kargonun müdürünü ciddi anlamda dövmek için ayıracağım. Hayatımdan bir günü şube müdürünü tatlı tatlı saatlerce dövmek için ayırıcam ciddi ciddi bunu planlıyorum.

Şikayet et diyenler olucaktır. Ben bu kargo firmasıyla 2 yıldır problem yaşıyorum. Şu zamana kadar hiçbir ürünümü getirmediler. Her seferinde hem alttan alıp laf yedim hemde kapılarına gidip ürünü aldım. Bunun yanında araya tanıdık falan soktum daha duyarlı olmaları için yine olmadı. Genel merkezlerine 8 kez şikayet oluşturdum. Yine çözülmedi. Hatta daha öncede kavga pozisyonunda kaldık lakin hadi boşver dedim bıraktım. Mecbur kalmasam uğrayanı bilmem ne yapsınlar. Lakin çoğu firma bunlarla çalışıyor ayda en az 5 kezde mecburen işimiz düşüyor.

Bundan sonra nasıl yürür işler bilmiyorum ancak bu yazdığımı editler düzelip düzelmediklerini öğrenirim. Düzelmediyseler dayağı bir doz daha arttırırım mutlaka imana gelirler diye düşünüyorum.

Kendi mesajımdan alıntılayım. Bugün saat 14.00da şubeye ulaşan kargom 10 dakika önce elime ulaştırıldı. Yani 1 saat gibi bir sürede özel doblo araçla geldi. Yukarıda anlattığım yöntem ile kesin çözümü bulduğumu söyleyebilirim. Adaleti kendiniz yaratın kargonuz dakikasında ayağınıza gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotorlaDünya -- 3 Mart 2016; 15:35:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün 11,30'de gelen kargo yetişmedi diyor, çok acayip oldu bunlar.Alışveriş sitelerinde keşke şubeden teslim olsa da uğraşmasak şunlarla.

quote:

Bugun yurtiçi kargonun şube müdürünü elimden zor aldılar bundan sonra muhtemelen kargoyu özel araçla bırakırlar. Bırakmazlarsada artık müdürleri işi bırakıp kaçar diye düşünüyorum. Gelelim neler olduğuna ;

Bir kargom var geçtiğimiz hafta perşembe ilçeye geldi. dağıtıma çıkarıldı yazmışlar bekledim evde gelen giden yok cuma oldu dağıtıma çıkarıldı teslim edilemedi denildi. Cumartesi oldu dağıtıma çıktı adres yetersiz yazdı. Herhalde adreste sıkıntı var dedim araya Pazar girdi geçti. Pazartesi gittim dağıtıma cıkardık dedi. Kardeş adres yetersizmiş nasıl dağıtımda dedim. Beyfendi sistem öyle düşüyor falan fıstık hadi tamam dedim eve gidiyorum bak gelicek değilmi dedim gelicek bekleyin diyorlar gittim eve bekledim gelen giden yok.
    Gelelim bugüne . Sabah gittim müdürleriymiş. Yinemi bu geldi bu nedir yaa diye bir ses çıkardı. Bana dediğini anlamama rağmen sessiz kalmayı tercih ettim ve öndeki çalışana kargom nerede dedim. Beyfendi kargo dağıtım için araca yüklendi dedi. Araç nerde dedim kapı önündeymiş getirin dedim çabuk ürünü hadi alayım dedim. Ve zurnanın son deliği Müdürümüz konuşmaya başladı :

Kimsenin keyfine göre iş yapamayız koca arabayı senin için boşaltıcak değiliz oturursun tıpış tıpış evinde bizde keyfimiz gelince getiririz gelip burada bize hesap sorar gibi hergün kapıya dikilemezsiniz Eşikyamısınız nesiniz cahil köpek sürüsü falan diye söylenmeye başladı. Daha sonrasını hatırlamıyorum birşeyler daha diyecekken kafayı gömdüm. Dışarı çıkardım dükkanından kendisini çay boyu dediğimiz bir mevki var oldukça sakin bir yer. oraya doğru götürürken etraftaki insanlar gelip elimden aldılar. Üstümü başımı değiştirmek için eve gittim benden önce kargocu gelmiş beni bekliyordu. Muhtemelen müsait olduğum bir günümü yurtiçi kargonun müdürünü ciddi anlamda dövmek için ayıracağım. Hayatımdan bir günü şube müdürünü tatlı tatlı saatlerce dövmek için ayırıcam ciddi ciddi bunu planlıyorum.

Şikayet et diyenler olucaktır. Ben bu kargo firmasıyla 2 yıldır problem yaşıyorum. Şu zamana kadar hiçbir ürünümü getirmediler. Her seferinde hem alttan alıp laf yedim hemde kapılarına gidip ürünü aldım. Bunun yanında araya tanıdık falan soktum daha duyarlı olmaları için yine olmadı. Genel merkezlerine 8 kez şikayet oluşturdum. Yine çözülmedi. Hatta daha öncede kavga pozisyonunda kaldık lakin hadi boşver dedim bıraktım. Mecbur kalmasam uğrayanı bilmem ne yapsınlar. Lakin çoğu firma bunlarla çalışıyor ayda en az 5 kezde mecburen işimiz düşüyor.

Bundan sonra nasıl yürür işler bilmiyorum ancak bu yazdığımı editler düzelip düzelmediklerini öğrenirim. Düzelmediyseler dayağı bir doz daha arttırırım mutlaka imana gelirler diye düşünüyorum.

Kendi mesajımdan alıntılayım. Bugün saat 14.00da şubeye ulaşan kargom 10 dakika önce elime ulaştırıldı. Yani 1 saat gibi bir sürede özel doblo araçla geldi. Yukarıda anlattığım yöntem ile kesin çözümü bulduğumu söyleyebilirim. Adaleti kendiniz yaratın kargonuz dakikasında ayağınıza gelsin.

Demekki anladıkları dilden konuşacakmışsınız hocam Kavgaya,gürültüye karşı insanlarız dayak eşeğe bile yakışmaz diyen insanlarız ama böyle artislerinde hak ettiği dayak..Hem suçlu hemde güçlü zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorlar birde..

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

quote:

quote:

Demekki anladıkları dilden konuşacakmışsınız hocam Kavgaya,gürültüye karşı insanlarız dayak eşeğe bile yakışmaz diyen insanlarız ama böyle artislerinde hak ettiği dayak..Hem suçlu hemde güçlü zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorlar birde..

Açık konuşmak gerekirse keşke bu şekilde çözülmeseydi dedim ancak bu çözümden başka çözüm yolu olmadığını farkettim. İllaki gidin dövün demiyorum ancak ben bu yol harici çözüm bulamadım ve bu yola başvurunca işler yoluna girdi. Demekki bizim şubemizin konuşmak istediği dil ve anlatım özellikleri bu yöntemlermiş. Sizde tüm yöntemleri denemiş ve çözüm bulamadıysanız son çareniz bu olsun. Özel araçla ilk defa kargo geldiğini gördüm çok şaşkınım açıkçası. Mavi branda kaplı kamyonette değildi beyaz bir dobloyla geldi ve ürün geldiğinde dışarıda yağmur yağıyor biraz ıslandı k.bakmayın cümlesini işittim. Varın gerisini siz hesap edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerk88

Tüm kargo şirketlerinde şubeden teslim alma olayı yaygınlaşmalı.şubeden teslim alınmayan kargolar 2 iş günü sonunda geri yollanmalı. E-ticaret sitelerine de şubeden teslim almak istiyorum diye zorunluluk getirilmeli. Tüm sorun dağıtıma çıkınca oluyor. Çoğu kişi evde olmuyor yada adresi bulmak zor oluyor. Oraya harcanacak benzin parasına kişiye telefon açılıp kargonuz var gelin alın denmeli.

o zaman kuyrukta en az 1 saat beklememiz gerekiyor ,bunu mu istiyorsun ?
    ayrıca zaten şube teslim imkanı var
    tabi ki dağıtımda çıkıyor ,çünkü kargo şubeleri daha çok kazanmak için personeli ve aracı minimum düzeyde tutuyor
    çalışanları ise sorumluluk sahibi değil (bu iş zaten bir nevi hamallık oluyor)
    isteseler bu sorunu hemen çözerler ama niye çözsünler ,bir yaptırım var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerk88

Tüm kargo şirketlerinde şubeden teslim alma olayı yaygınlaşmalı.şubeden teslim alınmayan kargolar 2 iş günü sonunda geri yollanmalı. E-ticaret sitelerine de şubeden teslim almak istiyorum diye zorunluluk getirilmeli. Tüm sorun dağıtıma çıkınca oluyor. Çoğu kişi evde olmuyor yada adresi bulmak zor oluyor. Oraya harcanacak benzin parasına kişiye telefon açılıp kargonuz var gelin alın denmeli.

o zaman kuyrukta en az 1 saat beklememiz gerekiyor ,bunu mu istiyorsun ?
    ayrıca zaten şube teslim imkanı var
    tabi ki dağıtımda çıkıyor ,çünkü kargo şubeleri daha çok kazanmak için personeli ve aracı minimum düzeyde tutuyor
    çalışanları ise sorumluluk sahibi değil (bu iş zaten bir nevi hamallık oluyor)
    isteseler bu sorunu hemen çözerler ama niye çözsünler ,bir yaptırım var mı ?

Kuyruk olmaz. Zaten bir kargo şubesinde kargo alıp veren görevli sayısı 2-3 oluyor. Bunları şubenin yoğunluğuna göre ayırırsın gönderen teslim eden diye.
    Benim demek istediğim şu. Mesela hepsiburadadan alışveriş yaptın orada kargo seçme bölümü çıkıyor yurtiçi seçtin altında iki seçenek çıkmalı eve teslim şubeden teslim diye. Arada 1 lira yada 50 kuruş fark yaparsın olur biter. Şubelerde karışıklık var sağda solda kargo kutuları. Çok düzenli yapmak lazım bu işi o zaman çözülür. Alınan elemanların düzenli olması gerekiyor. Uzun mesele ama çözülemeyecek mesele değil yeter ki çözülmek istensin.

• Bizim buraya Altınşehir şubesi bakıyor. Daha sıkıntı yaşamadığım bir kargom olmadı desem yeridir. En son kargomda, dağıtıcı siteye geldi, güvenlikten arandım, kargonuz geldi diye... Neyse ben de sevindim, bu sefer sıkıntısız kargom geldi diye. Ama bekle bekle kargo yok. Sonra öğrendim ki, dağıtıcı arkadaş birkaç daireye dağıtımı yapmış. Sonra çalışma süresi dolunca benim daireye uğramadan siteden ayrışmış. Bir de web sitelerinde ulaşılamadı, bilgi notu bırakıldı yazmışlar. Tabi her zamanki gibi bilgi notu falan yok. Külliyen YALAN!!!
    Ben de birkaç kez bunları şikayet ettim. Hep ilgileneceklerini söylediler ama değişen bir şey yok.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.