Şimdi Ara

Yurtiçi Kargo sıktı artık (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
935
Cevap
10
Favori
44.452
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • cidden çok sıkıntılı çalışıyorlar, bir örnek vermem gerekirse küçük bir şehirde bulunduğum halde 14 Mart'da kargoya verilen ürünün tahmini teslim tarihi 22 Mart diyor, tamam ben bugün anca alabildim ama çok saçma çalıştıklarını belirtmek isterim.
  • yılbaşında yaşattıkları mağduriyetten sonra yurtiçi kargoyu bundan sonra kullanmıyorum
    tavsiyede etmiyorum eğer yurtiçi ile gönderen bir firmaysa oradanda alışveriş yapmıyorum
    bence sizde bu tarz kararlar alıp bireysel olarak boykot etmelisin yoksa bunların uslanacağı filan yok
  • hepsiburada yüzünden yine kullanmak zorunda kaldım ve yine tüm gün evde olmama rağmen geldik ulaşamadık not bıraktık yazıyor ne not var ne de kapı zili....
  • aynısı bana oldu geçen not bırakmışlar geldik evde yoktunuz diye tam sövmeye başladım sinirlendim falan şubeye gittim şikayet ettim birde baktım evin zili çalışmıyormuş gerçekten gelmişler yani:)) adamlar o kadar vimlenmişlerki evin zili bozuk onu bile farketmiyor insan gerçi benim burdaki şube iyi günahlarını almıyım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cutrera -- 19 Mart 2017; 22:15:0 >
  • amazon'dan verdiğim sipariş ankaraya geleli 4 gün olmasına rağmen bir türlü adresime ulaştırılmamıştı.En sonunda adreste bulunamadı yalanını uydurdular.daha sonra şubeye gidince almak için üzerime yürüdüler,dövmeye çalıştılar,şubeden koşarak kaçtım.rahat bi 500-600 metre sprint atmışımdır.Niye yalan söylüyorsunuz niye geldik evde bulamıyorsunuz diye bağırınca ''çek o elini,bağırma,bulamamış olabilir ne var bunda'' tarzı sözler kullanarak üzerime yürümeye başladılar.dükkanın dışında ''polis çağıracağım,polisle geleceğim'' diyince de gençten 2-3 kişi üzerime doğru koşmaya başlamıştı.

    her neyse,
    şikayetvar.com,bimer ve çeşitli yerlere yazdım,şimdi BTK'dan kapıma posta geldi.Ankara valiliği,ulaştırma bakanlığı,pursaklar kaymakamlığı vs yazıyor.bu işin sonunda bişey çıkar mı sizce sevgili arkadaşlar?
    bimer,o şubeye hakettiği cezayı verir mi?

    ben evde iki ayağı da olmayan engelli babamla ilgilenirken bir taraftan da evin ihtiyaçlarını karşılamak için internetten alışveriş yapmak durumunda kalıyorum,ama o gün kargocuların yaptığı terbiyesizlik yüzünden canımdan oluyordum nerdeyse.




  • Şaka maka konu mart ayından itibaren mesaj almamış,
    tanıdığım / çalıştığım arkadaşlarımla yaptığımız görüşmelerde,
    saçma rakamlarla yapılan E-TİCARET anlaşmalarının bitmesinden itibaren
    düzene girdiler, artık eve geliyorlar bizi de buluyorlar ve tüm çalışanları artık mutlu
  • Bir kere memnun olmadım bu yurtiçi kargo denilen firmadan. Ankara da yaşıyorum be Ankara, başkent olan hani. Yaşadığım semtte merkez Yenimahalle. Yazıklar olsun sisteminize de çalışanınıza da. Ürün hala gelmedi.
     Yurtiçi Kargo sıktı artık




  • Dünya üzerindeki en kötü kargo firması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala aynılar arkadaş mecbur kalıp yine mahkum kaldım bunlara 1 haftadır geldi gelecek kargo bir tek kavga etmediğimiz kaldı kargo kamyonu kovalıyorum şimdi artık ver diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beş para etmez rezil kargo firması. Ama şu gerçeği de unutmayalım:

    https://eksisozluk.com/turkiyede-duzgun-calisan-kargo-sirketi-olmamasi--1989691

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafta ici 600 kisinin bulunduğu okula geldik kimse yoktu diyen adamlar bunlar. Bunu yasadiktan sonra soyledikleri her yalan çok siradan gelecektir bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Yurtiçi Kargo sıktı artık
  • kargonuzvar.com ile kargolarınızı kolay takip edebilirsiniz
  • Müşteriyi salak yerine koymaya çalışmakta üstlerine yok. Şerefsizler evin önünden geçti gitti 2dk sonra internete adrese teslim edilemedi diye yazı düşmüşler. Şubeyi aradım ilettik zamanları olursa bırakacaklarmışmış.

    Merkezi arıyorum şikayetinizi aldık ama iletemiyoruz biz diyor! Sonra birde ev adresimin yanlış olabileceğini söylüyor (alanya'da ikamet ediyorum). Böyle müşteri ile dalga geçen biryer var mı ya. Bugüne kadar kaç tane kargo geldi mng aras ptt hepsi geleceği gün geldi. İlk defa bu soysuzlara işimiş düştü Allah kahretsin ki düştü!

    Anca dalga geçin siz milletle!
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.