Yakın gelecekte çoğumuz işsiz kalıcak gibi.
Bu ai meselesi çok farklı noktalara evriliyor. Sadece birkaç promptla bir oyun tasarlayabiliyorsunuz, Websitesi hazirlayabiliyor, reklam /sunu/ ödev yapabiliyorsunuz.
Mesela gemini 3.0 ve ai studio kullanarak online skorları google firebase'inde store eden bir 3d flappy bird versiyonu yaptım. yine gemini yardımı ile netlify'a yükledim (tüm stepleri gemini anlattı, nasıl yüklemem lazım, github'a nasıl bağlarım hesabı, nasıl deploy ederim vs.) ve standalone harbi harbi bir oyun oldu.
biraz kodlama bilirim ama `typescript` nedir, online database nasıl kullanılır, github'a proje nasıl upload edilir, ordan nasıl bir standalone app yapılır vs. hiç alakam yoktu bu projeye başlarken. adım adım hepsini yaptırdı bana gemini. sonuç ortada. gerçekten farklı bir boyuta evriliyor şu ai işi.
oyunun linki:
|
son dakika: Erdoğan Trump'la telefonda görüştü.
|
Venezuela da Wikipedia’yı yasakladı
|
Isuzu Üretime Ara Veriyor
|
|
|
dh: bir sayfadaki reklam sayısı: engellenen içerik 90!
|
|
|
Meslek: Öğretmen
|
Hây'dan gelen Hû'ya Gider!!....
|
|
Sorunsuz alışverişlerim: ···♦·always007·♦·myguardian·♦·bahadir_bado·♦·elusive·♦·V.I.P.·♦·mbtaskale·♦·uuuuuuuuuuu·♦·etki33·♦·Leone_510·♦·· ···♦·chatrhymer·♦·tg2601·♦·sakgoz79·♦·electrician·♦·jadgo·♦·ermanunal01·♦·Gündoğdu·♦·Mp3DeLiSi·♦·BruTaLBoY·♦·M'Shinoda·♦··· ···♦·sariduru·♦·öztin·♦·shadow3804·♦·posıtıve·♦·ıcouldnt·♦·AKINLASINN·♦·zeratull♦·Sarfhan·♦·hakanbaran·♦··· |
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12.529
İkinci El Bölümü Mesajları: 525
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.341)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7.035 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
6 Yanıt
0