Miras kalan aracı üzerine almak.
Arkadaşlar 10 gün önce babamı kaybettim. Varis olarak annem kardeşim ve ben varım. Aracı kendi üzerime alıcam. Bunun için hangi yolları izlemem gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
2015 Mercedes C200d Avangarde 4 matic
Antalya Akşehir yol tarifi
Arkadaşlar Antalya'dan Akşehir e gitmem gerekiyor.
Yakın zamanda gitmiş olan varmı hangi yoldan gitmem gerekiyor. Eğirdir diyen var Isparta diyen var..
Yollar hakkında bilgisi olan vamı
Antalya - Konya Yeni Yol
Yakıt herşey mi ?
DSG patlar muhabbeti
DSG patlar çatlar muhabbetine inat 1.2 TSI DSG aracımı 5 yıl sorunsuz sıkıntısınız sıfır masraf ile kullanıp sattım. Şehir içi 6 7 şehir içi 5lt yakıtı vardı. Almak isteyen kesinlikle korkmadan alsın. Yetkili servis bakımlı olması yeterli.
Dolandırılabilirsiniz !!!
Arkadaşlar merhaba.
Su sıralar revaçta olan bir dolandırıcılık bir sisteminden bahsetmek istiyorum.
Letgo, Sahibinden ,Facebook market v.s gibi satış platformlarında en çok aranan cep telefonlarını uygun fiyata koyup kendilerini farklı şehirlerde gösterip satış yapmaya çalışan dolandırıcılardan bahsetmek istiyorum.
Bu kişiler öncelikle kendilerini asker , doktor , hemşire yada ev hanımı olarak gösterip örneğin iphone 11 gibi telefonları 5000 tl civarı bir fiyat ile ilana koyuyorlar. Karşıdan gelecek cevaba göre sohbet yön değiştiriyor. Uyanık akıllı biri iseniz çok ilgilenmiyor. Ama saf olduğunuzu sezerse karşı taraf ona göre baskı uyguluyor.
Öncelikle elden almanızı istiyor. İlan farklı ilde olduğu için elden alamayacağınıza göre size sunduğu öneri önden kapora gönderip cihazı kargo ile yollamak ve cihaz geldiğinde tamamını yollamanız. Hele cihazın tamamının parasını yolladı iseniz daha vahim..
Simdi burada can alıcı nokta bu adamlar hesap numaralarından yakalanmıyor mu ? Hayır sevgili kardeşim. Çünkü hesap ona yada onun bir tanıdığına ait değil.
Hesap bir başka kurbana ait.
Eğer karşıdaki kişiyi kapora atmaya yada cihazın tamamının parasını göndermeye ikna etti ise dolandırıcı şahıs bu sefer bir esnaftan yada tanımadığı bir kişiden ''Arkadaşım para gönderecek benim hesap numaram yok sizin bankanıza gönderse ücreti ne ise taktim ederim'' gibi v.s sözlerle sizi de kandırıyor. Sizde muhtaca ardım etmek erdemdir diyerek gelen parayı dolandırıcıya veriyorsunuz.
Simdi kaporayı gönderen şahsın parasını aldıktan sonra açık hat diye tabir ettiğimiz başkasının üzerine olan sim kartını kırıp atıyor. Ve yeni avlar için tekrar satış platformlarında yeni üyelik ile bu işleme devam ediyor.
Bu işi yapan biri ile görüştüm aylık ortalama 30 35 bin TL vurgun yaptığını söyledi.
Sizlerden ricam birinci öncelik her ne olursa olsun ürün elinize gelmeden sağlam olduğunu test edip onaylamadan paranızı karşı tarafa göndermeyin. Bu elektonik malzeme olur , araba olur v.s ikincisi ise tanımadığınız birine asla hesap numaranızı vermeyin. Hadi Sağlıcakla... Code140
KD76NAIE0N - KD76NAIF0N Siemens
Bu iki ürün herşeyi ile aynı olmasına rağmen E0N E sınıfı F0N F sınıfı olarak geçiyor.
İki cihazın farklı kompresörler kullandığı aşikar. Bu cihazlar hakkında bilgisi olan varmı ?
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم "Bismillahirrahmanirrahîm"
|
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 12 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.920
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 35.711 (Bu ay: 470)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.048 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası