Şimdi Ara

Yurtiçi Kargo sıktı artık (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
10
Favori
47.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
142 oy
Giriş
  • Bende firma ile ilgili sıkıntılar yaşıyorum. Amazon'dan ürün aldım üç sefer, her biri en geç 1 hafta içinde okyanusu aşıp tr'ye geldi, evime yürüme mesafesiyle 10 dakika uzaklıktaki şubeden 10 gündür teslim edilemedi. Hep aynı mazeret, geldik alıcı yoktu. Bir defasında kargo dağıtımdayken hastalanmıştım, 5 gün çıkmadım evden, yine bulamadık adreste diye not düştüler :) Her şubeye gidişimde kargomu teslim alırken şikayetimi dile getirdim, çalışanları da gerizekalı, hele hölö diye geçiştirdiler, zaten şubeler de terk edilmiş hücre evinden hallice. Twitter'da firmaya mention attım, cevap vermediler, analarına sövdüm onu da takmadılar :) Burası Türkiye arkadaşlar, üniversitede bir hocam bu ülkenin insanları elektrik bulduklarına şükretsinler o bile fazla demişti. Haklı.

"Always on the run."

Intel Core i5 3570kPowercolor HD7950 PCS+ 3GB 384bitCorsair Vengeance 2x4GB 3200 mHzMSI Z77A-G43Seagate Caviar Green 1TBCorsair Carbide Series 300R
  • Kuryelerin yasal yük taşıma sınırı kac kg ya da desi bilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayseri hattında da sıkıntılar var. zafer şube diye bi yer var çalışanları telefonda sanki babasının hayrına dağıtıyormuş gibi konuşuyor. hayır bide dağıtımda diyor ürün gelmiyo ertesi gün arıyorum yine dağıtımda diyo. geçen bayan mayan dinlemedim bastım küfürü, bi baktım ürünü getirmişler. ulan istediğiniz buysa yapardık neden zorlandınız ki...

ama artık çözüm basit hocam. internetten alışverişte satıcı ile irtibata geçebileceğim siteyi tercih ediyorum. satıcıya da yurtiçi ise almam diyorum adamlar başka kargo ile gönderiyor bende basıyorum yıldızları adamlarda memnun bizde memnunuz...
    Barcelona
    Android
    Messi
  • Bende bıktım ne deseniz haklısınız beyler, bende 18 yaş uygulamasından gına geldi. 14 yaşındaki kardeşimi yönlendiriyorum. Çocuga hem laf yapıyorlarmış (kÜçüksün bir daha gelirsen vermeyiz vb). Kargoyu veriyorlar ama bakalım sonumuz ne olacak tavırları tavır değil.

İzmir-Sarnıç Şube.

Orijinalden alıntı: Crossroads

Bende firma ile ilgili sıkıntılar yaşıyorum. Amazon'dan ürün aldım üç sefer, her biri en geç 1 hafta içinde okyanusu aşıp tr'ye geldi, evime yürüme mesafesiyle 10 dakika uzaklıktaki şubeden 10 gündür teslim edilemedi. Hep aynı mazeret, geldik alıcı yoktu. Bir defasında kargo dağıtımdayken hastalanmıştım, 5 gün çıkmadım evden, yine bulamadık adreste diye not düştüler :) Her şubeye gidişimde kargomu teslim alırken şikayetimi dile getirdim, çalışanları da gerizekalı, hele hölö diye geçiştirdiler, zaten şubeler de terk edilmiş hücre evinden hallice. Twitter'da firmaya mention attım, cevap vermediler, analarına sövdüm onu da takmadılar :) Burası Türkiye arkadaşlar, üniversitede bir hocam bu ülkenin insanları elektrik bulduklarına şükretsinler o bile fazla demişti. Haklı.

analarına sövdüm onu da takmadılar

• Ciddi bir kurumsal müşteri potansiyeline sahip olduklarından bireysel müşteriler umurlarında bile değil. Seçme şansım olduğunda kesinlikle tercih etmediğim bir firma.
    Honda City Elite CVT 2007
    Opel Astra J 1.6 cdti
    Hyundai
  • Şikayet etsende birşey olmuyor kardeşim bende yurtiçi ile gönderim yapıyorum bazı şubeler çok muntazam çalışırken bazı şubeler oldukça sorumsuz. Özellikle İzmir Narlıdere'ye yaptığım gönderiler günlerce şubede bekliyor 1 hafta beklediği oldu. Yavaş yavaş eski kalitesini kaybediyor gibi, UPS'i denemeni öneririm

• Adam getiriyor ürünü ama kimsin diye sormuyor bile, verip gidiyor, ne imza ne kimlik. Pahalı bir şey alınsa alakasız birine teslim edilebilir. Bir firma ve çalışanları yaptığı işi bu kadar sevmez yani..
  • Biz Yurtiçi Kargo'nun hacimsel bazda iyi sayılabilecek bir kurumsal müşterisiyiz. Bu sebeple üst düzey yöneticileri ile toplantılara girmişliğim var. Kendilerine bu gibi şikayetlerimizi ilettiğimizde resmen bu şartlarda yapabildiğimiz bu kadar dediler. Sektörde rekabet çok ağır imiş. Bu paralara zararına taşıdıklarını iddia ediyorlar. Piyasada rakiplerinin de durumu belli olduğu için bu kaliteye yönelik bir iyileştirme yapmayı düşünmüyorlar. Benim pek bir beklentim kalmadı. Büyük plazalarda çalışıyorsanız ürünleriniz sorunsuz geliyor ancak evinize filan ürün isterseniz işiniz zor. Ben de o yüzden hep iş adresime istiyorum ürünleri.

telefonlara bakan yok

kimseye şikayet edemezsin etsen yaptırımı yok

hükümet senin arkadan durmadğı için bunlarda böyle at koşturuyor.

yalan beyandan işten attıran madde koysunlar bakalım sana teslim etmek için kapında yatacaklar.

> > < <
  • Türkiye'deki en sorunlu şubelerden birisi kesinlikle Ankara-Emek şubesini. Yazılan her bir sorundan en az bir kere yaşadım. Özellikle perşembe akşam alıyorum ürünü(24 saatte kargoda ise). Cuma kargoya verilsin ki cumartesi elime geçsin. Evdeyim o gün diye. Cumartesi dağıtıma çıkıyor. Bekliyorum 3e kadar. Şubeyi arıyorum. Geldik yoktunuz. Ya çıkıyorum evin kapısına not yok not. Saat kaçta gelmişler diyorum 11de diyor. Ya ben deliriyorum ya adamlar saçma. Koskoca yurtiçi kargo Ankara emek-Bahçelievler arasına sadece 1 şube vermiş. Benim kargoya gidebilmem için 10 dakika metroya yürümem oradan metro ile şubeye gitmem gerekiyor. Bir de dönüşü var. Amazon'dan kargom var. Dün sabah 9:30da şubede yazdı takipte. Aradım şubeyi. 4. Aramada açtılar sağolsunlar. Bugün dağıtıma çıkacak dedi. 10:30 gibi yükleme bitip dağıtıma çıkar dedi hatta(ben 9:45de aradım. Bildirimi görür görmez). Tahmini dağıtım 13.12.2016 yazıyor. Neyse şubeden kargo dağıtıcısının numarası aldım. Dağıtım saatini öğreneyim diye. Aradım 10:30da. Abi o kargo şubede yarın dağıtıma çıkaracağız dedi. Yazsan neler yazılacak daha. Şikayet ediyorsun, o kadar alışmış ki adamlar ya tabi şey yaparız deyip kapatıyor. Sen sağ ben selamet.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büromuzla yurtiçi şubesi arasında 200metre ya var ya yok. Tam 3 gün dağıtıma çıkardılar ve getirmediler. 3.gün akşamı şubeye gittim yarın sakın dağıtıma çıkarmayın sabah 9da gelip alıcam dedim ve öyle teslim alabildim. Artık sipariş verdiğimde not yazdırıyorum şubeden teslim alınacaktır diye kafam rahat.
  • Maalesef bölgeden bölgeye hizmet değişiyor. İşimden dolayı 3 il, 7 ev değiştirdim. Erzincan'da çok güzeldi. İnternetten sık sık alışveriş yaptığım için artık beni isim olarak tanıyorlardı. Evde olduğum saati bilip ona göre getiriyorlardı. Kuryesi de şubede çalışanı da beni tanıyordu.

Ama istanbul maalesef öyle değil. 3 ayrı semtte oturdum. 3 şubede de burada yazılan tüm sorunları yaşadım.

• Yaşadığım bölge de ki Yurtiçi Kargoyla her kargomda sorun yaşamış biriyimdir.Geçenlerde elemanlar bile bıkmış ve kapıyı kilitleyip gitmişler müşteriler isyan çıkarmışlardı. Ayrıca Muhtemelen ülkede Yurtiçi Kargoya şikayet amaçlı mail atan kişi de benimdir.

Tavsiye : Sipariş vermeden önce hangi kargo şirketiyle çalışığını sorun YURTİÇİ KARGO ise sipariş vermeyin. Böyle yapmaya başladığımdan beri rahatım.

Kargoyu gidip şubelerinden alacaksam internetten almanın ne manası var.

Rezil bir firma. Adres doğru o gün içinde Yurtiçi kargo gelen 3 kargodan 2 tanesini teslim etti. Bu kargoyu teslim etmediler.

• Genelde kargoyu eve getirmiyorlar bende bu sebepten sabah yuklemeden aliyordum. Obur turlu iki gunumu harciyorlardi. Neyse gittim gecen cuma kargomu alicam aracta gelicek dediler. Neyse dedim gittim. Ptesi gelmedi. Gittim orda duruyormus cumadan beri. Hadi bu neyse benim kargomu baskasina verdiler. Sonra gidip ondan alip bana geri getirme terbiyesizligi gosterdiler. Kiyafetti birde. Yurtici kargo mecburiyet disinda kullanilmaz. Paranla rezil ediyorlar adamı.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.