çiçeksepeti üzerinden 2022 yılında bir media player aldım, yatak odasında arada kullanmak için stick tarzı bir cihazdı (Sunny 4K Stick) ve 20 aya yakın bir sürede taş çatlasın 30 kere kullanılmıştır. garantisi bitmesine 2 ay kala cihaz bozulmuş ve teknik servise götürdüm. önce faturasını bulamadım fakat sonra buradan alışveriş yaptığımı hatırladım, incehesap.com üzerinden fatura edilmiş tarafıma. ürünün kontrollerinden sonra tamir edilemeyeceği ile ilgili bir yazı geldi ve ürünü aldığım yere ulaştırmam istendi. ben incehesap ile görüştüm cihazı ve tüm evrak, aksesuarları dahil teknik servis yazısı ile gönderdim. her iki firma ile bir çok yazışma ve telefon görüşmesi sonrası, firma iadesini yapmak için çiçeksepetine yazdıklarını onların onayını aldıktan sonra iade edilebileceğini bildirdi. çiçeksepetine ulaştım, (ne kadar zor olduğunu deneyen bilir) burada iki firma kendi arasında yazışmaya ve beni yönlendirmeye başladı ve sonuçta 13 haziranda (garanti süresi dolmaya çok yakın) çiçeksepetinin müşteri temsilcisi telefon konuşmasında çiçeksepetinin sorumlu olduğunu ve bu evrak elimde olsa dahi bir değişim veyahut ödeme yapmayacaklarını bildirdi. bende konuyu tüketici hakem heyetine taşıdım ve heyet leyhime karar verdi.
konu üzerinden 15 gün geçti, firma ile 3 kez iletişime geçtim, (çiçeksepeti asistan üzerinden) ve firma resmen oyalıyor, size dönüş yapılacak vs. yakın zamanda icra ile alacağımı talep edeceğim. bu firma hakkında tüm yazılanlar fazlasıyla doğru ve bende bu konuda ki tecrübemi iletmek istedim. değil başka bir sipariş vermek, en ufak bir çiçek siparişi bile vermeyeceğim bundan sonra.
hepsi yaşandıktan sonra icra müdürlüğüne gittim ve konuyu anlattım, bir yazı yazabileceklerini söylediler fakat 550 lira harç gerektiği söylendi. böyle bir tecrübe yaşayan oldu mu? konu hakkında yorum ve yönlendirme rica ediyorum.
|
Güzeller içinden birisini seçelim.
|
Packard Bell TJ75 430M 3 GB DDR3 RAM yükseltme yardım
|
|
Akhisar Belediye - Galatasaray maç konusu
|
Sony MDR NC 22 Kulaklık
|
İzmir'de Yılbaşı Nerede kutlanır?
|
1 tb 2,5" İomega tanımıyor
|
4 oyunluk son PSN Kardeşliği
|
İlgi Alanları: PlayStation, Galatasaray, Kol saatleri, Cep telefonları, Futbol
|
(sserkann00 uzak durun arkadaşlar) |
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.037
İkinci El Bölümü Mesajları: 586
Konularının görüntülenme sayısı: 16.402 (Bu ay: 211)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 75 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El