Şimdi Ara

VAG GRUBU ARAÇLARI MANUEL VİTES ALIN (ÖNEMLİ KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
1
Favori
11.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖNEMLİ NOT: Lütfen kimse beni VW düşmanı yada konuyu abarttığımı düşünmesin. Başka insanlara da faydalı olsun diye bu konuyu açıyorum.

Bu konu başka VW forumlarında da çok tartışılıyor.

DSG şanzımanın tam olarak oturmamasından ve çeşitli sorunlar çıkarmasından dolayı, yeni VW alacaklar lütfen manuel alsınlar.

En azından kafaları rahat olur. İkinci el alacaklar da DSG yerine Manuel'e yönelsinler.

Bu sayede Doğuş da DSG'yi fahiş fiyata satmaktan vazgeçer belki.

Zaten DSG 7000-8000 civarı fazladan ödetiyor, üstüne bir de sorunlar olabileceği, insanları araçlarından soğutuyor.

Ayrıca otomatik vites farkının B-C-D segmenti araçlarda en fazla 2000-3000 TL olması lazım. Zaten 2012 yılına geldik. Bu tip 5000 TL üstü fark verilmesi anlamsız. ABD'de satılan araçların yüzde 90'ı otomatik vites ve araçlar ucuz.

Otomatik diye de aşırı para kaptırmamak da lazım.

Yönetici arkadaşlar mümkünse Üst konu olarak da yerleştirsinler. Yeni araç alanlar da üzülmesin artık.

Yani insanlar binlerce lira para verip aldıkları sıfır araçlardan şüphe etmesin, canları yanmasın.

Servis ücretsiz de değiştirse, hiç kimse fabrikadan sıfır gelen aracın, böyle önemli bir parçasının değiştirilmesini istemez.

Burada amacım polemik falan değil, VW araçlarını seviyorum bunu zaten forumu gezenler bilir. Amacım DSG düzelene kadar insanların mağdur olmaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 11 Şubat 2015; 12:26:52 >

• Bu konunun yeri VW bölümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomiken -- 25 Şubat 2012; 21:26:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şubat ayında geleneksel vw konusu açılmıştı bari 3-5 gün sonra açsaydın da konuyu mart ayının geleneksel vw konusu olsaydı
  • Dsgli aracin manuelden fazla olmasinin temel sebebi parcalari pahali

Sadece iki kavrama 3100 tl hesabini siz yapin artik

• VW popüler bir araç ve yeni araç alacaklar bu tip sorunları forumdaki bizler kadar bilemiyorlar. En iyisi Otomobil Genel'de kalsın ki herkesin haberi olsun.

Cihan kardeşim sana da geçmiş olsun, İnşallah sorunsuz olarak aracın düzeltilir.

Orijinalden alıntı: senersongur

VW popüler bir araç ve yeni araç alacaklar bu tip sorunları forumdaki bizler kadar bilemiyorlar. En iyisi Otomobil Genel'de kalsın ki herkesin haberi olsun.

Cihan kardeşim sana da geçmiş olsun, İnşallah sorunsuz olarak aracın düzeltilir.

Boyle bir konu acicaktim ama dogus ve vw den detayli bilgi geldikten sonra

Bence bu baslik icin daha erken dsg araclarin ciddi sorunlarinin olduguna emin olmak lazim sahsen ben suan her 10 aracin 1 de sorun oldugunu dusunuyorum

Orijinalden alıntı: sinoplu

şubat ayında geleneksel vw konusu açılmıştı bari 3-5 gün sonra açsaydın da konuyu mart ayının geleneksel vw konusu olsaydı

Ben VW ve Alman araçlarını seviyorum. Doğuş'u pek değil.

Ayrıca DSG aracınız olsa ve bu tip bir sorunla karşılaşsanız, siz de bu aracı neden aldım diyebilirsiniz.

Manuel olsun, sorunsuz olsun en azından.

DSG birkaç yıllık bir teknoloji ama bu tarz sorunlar olunca insan şüphe ile bakıyor.

VW araçları sevmediğimi de yada nefret ettiğimi kimse söylemez herhalde.

quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

şubat ayında geleneksel vw konusu açılmıştı bari 3-5 gün sonra açsaydın da konuyu mart ayının geleneksel vw konusu olsaydı

Ben VW ve Alman araçlarını seviyorum. Doğuş'u pek değil.

Ayrıca DSG aracınız olsa ve bu tip bir sorunla karşılaşsanız, siz de bu aracı neden aldım diyebilirsiniz.

Manuel olsun, sorunsuz olsun en azından.

DSG birkaç yıllık bir teknoloji ama bu tarz sorunlar olunca insan şüphe ile bakıyor.

VW araçları sevmediğimi de yada nefret ettiğimi kimse söylemez herhalde.

DSG iyi test edilmeden piyasa suruldu

Kesinlikle erken oldu ben sikisik trafikte test edildigini bile dusunmuyorum

Vw erken davrandi buda bu gidisle vw pahaliya patliycak

• en iyi çözüm hiç vw almamak

En iyi yorumlari eminim formun eski mudavimleri vericektir

Taner abi
    Haluk abi

Ben VW'ye karşı değilim zaten, DSG'nin bu tip sorunlar çıkartıp insanlara maddi ve manevi zarar vermesinden rahatsızım.

İnşallah yakında VW DSG'yi mükemmelleştirir de kimse servise gitmez.

Cihan kardeşim,

Ben VW'ye karşı değilim zaten, DSG'nin bu tip sorunlar çıkartıp insanlara maddi ve manevi zarar vermesinden rahatsızım.

İnşallah yakında VW DSG'yi mükemmelleştirir de kimse servise gitmez.

Emin ol bunu en cok ben istoyorum

Dun gece sinirden uyuyamadim bir ara arabayi yakasim geldi ::)))

Arabayi garaja biraktim symbole geziyorum ::))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 25 Şubat 2012; 21:43:09 >

Belli bir süre Manuel almak en mantıklı çözüm.

Orijinalden alıntı: cihanair

Dsgli aracin manuelden fazla olmasinin temel sebebi parcalari pahali

Sadece iki kavrama 3100 tl hesabini siz yapin artik

Ama bu Türkiyede servisteki fiyatı.Fabrikadaki maliyeti ile arasında dağlar kadar fark vardır eminim.Arada 6000 tl fark varsa bunun en az 2000-2000 tlsi doğuşun bizlere dokundurmasıdır.

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
  • Ust konu olacagina mizah bolumune tasinmasi gereken bir konu olmus.
  • 10 araçtan birinde DSG arızası olsa, böyle bir şanzımanın üretilmesine izin bile verilmez. %10 ayıplı ürün ne demektir. DSG ile yaşanılan sorunun çok daha az olduğunu düşünüyorum, fakat sorun yaşayanlara doğuş'un doğru dürüst yardım etmesi gerekiyor. 3-5 lira zarar edebilirler, ama bu imajı kaybetmelerinden iyidir. Dsg sorunu yaşayan arkadaşlarımıza geçmiş olsun, umarım kısa sürede sorunları çözülür, ve bir daha da aynı sorunları yaşamazlar.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.