




Merhabalar yaklaşık 2 ay önce 2012 model 1.5 Dci Clio 3 sahibi oldum.Daha önce çeşitli araçlar kullandım ama kendim ait satın aldığım ilk olduğu ve sanayi tecrübem olmadığı için aracı aldığım gibi ilk bakım için bir tanıdığımın Japon araçlarına baktığı servisine götürdüm klasik yağ filtre bakımını yaptırdım.Kullanılan parçalar bana göre oldukça kalitesiz markasını bilmediğim parçalardı.Her 10.000 km olduğunda bakımı yaptır dendi bende bir sonraki bakım için parçaları kendim alıp yaptırmanın daha mantıklı olduğunu düşündüm.Çevremde tanıdık usta olmadığı için marka konusunda çok kararsız kaldım.Parçaları baktığım iki site var bir tanesi aloparca.com bir diğeride akbayrenault.com.Aloparca'da aracıma uygun mann marka yağ,hava,polen,yakıt filtrelerini sepete attım özellikle mann tarafında fp kodlu polen filtresini çok övüyorlar onu ekledim.Akbay tarafında ise mais marka orjinal seti ekledim.Mann tarafı daha uygun kalıyor kimileri mann en kalitelisi diyor kimileri mais al diyor sizin tavsiyeniz hangisi olur.Birde Renault kullanan çok vardır forumda İstanbul tarafında önerebileceğiniz bir servis varmı ?
450.000 Tl Araç Önerisi
|
Merhabalar
Bütçem 300.000 belki biraz daha üstü olur.Daha önce aile araçlarını kullandım ve özellikle bu bütçe aralığında hangi marka model bakılır pek bilgi sahibi değilim.Aracı genellikle haftasonu ben ve eşim kullanıcaz.Tercihim dizel veya tüplü olması.Benzinli araçta olabilir tabi ama çok fazla yol yapmasakta yakıt tüketimi çok yüksek araç istemiyorum.En son düğün koşturmasında 1 hafta boyunca 2023 1.5 benzinli manuel Ford kuga kullandım 1050 km yol yaptım ortalama 7.2 gözüküyordu ve İstanbul içi kullanıldı araç.Yakıt tüketimi olarak beni memnun etti alacağım aracında bu araç gibi yada maksimum 8 litre yakmasını tercih ediyorum.Beni en çok korkutan bütçe çok düşük olduğu için çok masraf çıkarmayacak bir araç bulamayacak olmak.Yardımcı olursanız sevinirim.
Eve internet bağlatıcam yakın zamanda ve türk telekom fiber altyapısı var binada.Dairenin içinde fiber optik kablo var.Türk telekomda bakarken kampanyalarda modem için ayrı ücret çıkartıyor ve modemi 1620 Tl'den 18 aya bölüyor.İnternete başvururken modemide onlardan almakmı mantıklı yoksa internet üzerinden aynı fiyata veya daha uyguna aynı işlevi gören modem alma şansım varmı.Biraz araştırdım ama fiber optik kablo girişli modem göremedim bu fiyat aralığında.
Muhasebeciler sizden bir ricam olucak
|
|
|
Taksimde damsız girilebilecek yer
|
|
Google Play Gazetelik Çalışmıyor
|
![]() Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. |
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Mesaj Sayısı: 7.766
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.340
İkinci El Bölümü Mesajları: 268
Konularının görüntülenme sayısı: 29.610 (Bu ay: 633)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7.482 (Bu hafta: 7)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

