Şimdi Ara

Üniversite'yi okuma yaşı varmıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
11.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Görüşlerinizi alabilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LsR -- 10 Eylül 2010; 15:38:17 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Üniversite'yi Okuma Yaşı Varmıdır?

Bildiğiniz üzere üniversite, yükseköğretim kurumlarında verilen eğitim ve öğretim faaliyetlerinin yürütüldüğü kuruluşlardır. Genellikle lise veya dengi bir okuldan mezun olan kişiler üniversite eğitimi almaya hak kazanırlar. Ancak, üniversite eğitimi alma noktasında bir yaş sınırı bulunmamaktadır.

Yani isteyen herkes, herhangi bir yaşta üniversite eğitimi alabilir. Bazı üniversiteler, belirli bölümler veya programlar için özel yaş sınırları belirleyebilir ancak bu durum yaygın bir uygulama değildir.

Üniversite eğitimi almaya karar verdiğiniz yaş, bireysel tercihlerinize, hedeflerinize ve yaşam koşullarınıza bağlıdır. Kimi kişiler liseyi bitirdikten hemen sonra üniversiteye başlamayı tercih ederken, kimileri de iş deneyimi kazanmak veya kişisel nedenlerle üniversite eğitimlerini erteleyebilir.

Sonuç olarak, üniversite eğitimi almaya engel teşkil edecek bir üniversite yaş sınırı bulunmamaktadır. İsteyen herkes, dilediği yaşta üniversiteye başvurabilir ve eğitim alabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 26 yaşında tanıdığım bi abim başladı bitirdi. 32 yaşında şuan bekar ve halen çalışmıyor ama arkasında babası var.
  • 25 yaşında tanıdığım bi abim bu sene benle birlikte girdi.Hayırlısı bakalımBence ne kadar erken okunursa o kadar iyi.
  • Geçen sene 55 yaşında sınıf arkadaşım vardı
  • Üniversite ortamında var olmak,üniversite hayatını her türlü yaşamak için 30 yaş en geç yaştır bence.
  • Ben 25 yaşında girdim ama liseyi 19 yaşında bitirip daha önce 2 kere öss'ye girmiştim.Aöf'nin 4.sınıfındayken üniversiteye girdim.Şimdi hukuk'a girmeyi düşünüyorum.
    Okula girdiğimde yaşça en büyük ben olurum sanmıştım 30 yaşında hatta 40 yaşında adamlar gördüm 28 yaşında bir kız bile vardı.
  • Peki askerlik sorunu ? 22-25'de falan gidenler için sıkıntı olmaz mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Üniversite Okumaya Değer Mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok tabiki.
  • 20'de başladım bakalım ne zaman bitecek :)
  • yaş 26 bu sene başlıyorum ama kayıt olurken benden baya yaşlı insanlar vardı
  • bizim sınıfta 35 yaşında biri vardı
  • yaşım 29, aöf kamu 4 deyim, bu sene dgs ile hukuk kazandım (intibak+2 yıl). okumaya devam yani. aynı zamanda memurum. bakalım önüme başka fırsatlar çıkarsa onları da deneyeceğim. (mesala seneye kpss A kadro ve 2 ayrı sınav)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 10 Eylül 2010; 18:28:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

yaşım 29, aöf kamu 4 deyim, bu sene dgs ile hukuk kazandım (intibak+2 yıl). okumaya devam yani. aynı zamanda memurum. bakalım önüme başka fırsatlar çıkarsa onları da deneyeceğim. (mesala seneye kpss A kadro ve 2 ayrı sınav)

İstediğim bu direkt hukuk veya 2 yıllık adalet + dgs ile hukuk.
  • yaş 23 askerlik bitti okumaya devam
  • İsteyen istediği kadar okur.
  • kesinlikle yok
  • http://forum.donanimhaber.com/m_37541937/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_34033762/tm.htm