< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LsR -- 10 Eylül 2010; 15:38:17 > |

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LsR -- 10 Eylül 2010; 15:38:17 > |
Bildiğiniz üzere üniversite, yükseköğretim kurumlarında verilen eğitim ve öğretim faaliyetlerinin yürütüldüğü kuruluşlardır. Genellikle lise veya dengi bir okuldan mezun olan kişiler üniversite eğitimi almaya hak kazanırlar. Ancak, üniversite eğitimi alma noktasında bir yaş sınırı bulunmamaktadır.
Yani isteyen herkes, herhangi bir yaşta üniversite eğitimi alabilir. Bazı üniversiteler, belirli bölümler veya programlar için özel yaş sınırları belirleyebilir ancak bu durum yaygın bir uygulama değildir.
Üniversite eğitimi almaya karar verdiğiniz yaş, bireysel tercihlerinize, hedeflerinize ve yaşam koşullarınıza bağlıdır. Kimi kişiler liseyi bitirdikten hemen sonra üniversiteye başlamayı tercih ederken, kimileri de iş deneyimi kazanmak veya kişisel nedenlerle üniversite eğitimlerini erteleyebilir.
Sonuç olarak, üniversite eğitimi almaya engel teşkil edecek bir üniversite yaş sınırı bulunmamaktadır. İsteyen herkes, dilediği yaşta üniversiteye başvurabilir ve eğitim alabilir.
|
|
![]() |
|
|
|
Suisei no Gargantia / Guilty Crown / Naruto / Bleach / Infinite Stratos / Black Bullet / Mahouka Koukou no Rettousei / Elfen Lied / Code Geass / Initial D / Ao no Exorcist / Full Metal Alchemist/ Shingeki no Kyojin/ Gantz/ D.Gray-man /Gintama/ Mirai Nikki /Freezing/ Noragami /Accel World /No Game No Life /Date A Live / Eureka Seven / Sengoku Basara 1-2-3-4/ Break Blade / Tokyo Ghoul / Akame Ga Kill / Darker Than BlacK / Zetsuen No Tempest / Tokyo Ravens / Magi - 1-2 / Strike the Blood / Sidonia no Kishi / Gantz
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 10 Eylül 2010; 18:28:34 > |
|
|
AMD Athlon 64 X2 4600+ AM2(2400mhz-default)- ABIT FATAL1TY AN9 32X-200Gb.Seagate 7200*10 16Mb cache-Samsung Sata2 200gb 16mb cache-XFX 7600GT Extreme Edition(680/1880)-2*1 GB.CORSAIR Value Select DDR2 667-Thermaltake Mambo VNS2000-ENERMAX EG365AX-VD 350W PSU-BENQ 1650DVDRW-52X32X52 ASUS CDRW-AZTECH DSL 305EU
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 10 Eylül 2010; 19:32:44 > |
|
|
|