Arkadaşlar bakıyorumda çoğumuzun Xbox360'ı var. Kendi aramızda bir Xbox360 topluluğu oluşturalım, hem zaman zaman live üzerinden oyun oynar hemde tanışmış oluruz. İsteyen herkes katılabilir, buraya bir mesaj yazmanız yeterli Ayrıca aşağıya birde imza kodu ekliyorum, imzalarınıza eklerseniz güzel olur.
Yalnız ufak bir hatırlatma yapayım, burası fan klup filan değil, zaman zaman aramızda paylaşım yapacağımız bir topluluk. Herkese hayırlı olsun.
Bu başlığın amacı nedir?
Bu başlığın amacı DH'deki Xbox360 sahiplerinin bir arada bulunduğu bir topluluk oluşturmaktır. Grup üyelerinin aralarında oyun takası yapması ve livedan oyun oynamalarını sağlamak ana amaçtır. Ayrıca başlık içinde Xbox 360 ile birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. İmza Kodu (Profilden direk imzanıza copy - paste yapın)
[center][size=2][color=green][/b]
[link=http://forum.donanimhaber.com/m_10352404/tm.htm]DH Xbox 360 Topluluğu[/link]
[/b][/color][/size]
[image]http://img179.imageshack.us/img179/6504/toplulukhk3.jpg[/image][/center]
Son Yazılan Döküman 3 Kırmızı Işık Hatasının Giderilmesi Yazar: 3fruz
quote:
Arkadaşlar kaybedecek birşeyi olmayanlar için, son çare aleti açıp xbox360'larını en azından hayata döndürmeye ''çalışmak'' isteyenlere bir yöntemden sözetmek istiyorum ;
Öncelikle bu videoyu güzelce izliyoruz. Yapılacaklar oldukca basit ; GPU cooler sökülecek, aliminyum folyo ile videodaki gibi plastik alanlar örtülecek. Videoda hava tabancası kullanılmış ama saç kurutma makinesi kullanabilirsiniz. Saç kurutma makinesi 4 dk kadar bir süre oval hareketler ile anakart üzerinde dolaştırılacak ve soğuması beklenecek. Soğuduktan sonra bu hareket bir kez daha tekrarlanacak. Daha sonra tekrar toparlanıp makine kurulacak.
Yorumlardan anlaşıldığı üzere neredeyse deneyenlerin %97'si bu yöntem ile xbox360'larını hayata döndürebilmiş. Kaybedecek hiçbirşeyi olmayanların denemesinde fayda var.
Kasa açıldığında ve işlemler tamamlandığında toplarlanmadan önce ilaveten arctic silver gpu ve cpu üzerine sürülebilir. Bu biraz daha deneyimli ve overclock işinden anlayan kişiler için daha extreme bir yöntem.
Az çok overclock işinden anlıyorsanız bu işlem size çok basit gelecektir. Anlamıyorsanız bile, kaybedeceğiniz birşey yoksa denemekte fayda var diyorum.
Ben de xbox 360 kullanıyorum şu anda. Bu ikincisi gerçi. İlkini nisan ayında alıp temmuz gibi satmak durumunda kalmıştım. 10 gün önce ikinci makinemi aldım
_____________________________
ASUS MAXIMUS FORMULA, INTEL Q9450, 4GB GSKILL 8000, 1024 MB POWERCOLOR 3870 X2, 150GB WESTERN DIGITAL RAPTOR, 2x250 GB WD HDD, 500 GB WD HDD, 22" SAMSUNG 223BW, LG SATA 16X DVD-RW, Z5500 5+1, G5 MOUSE, RAZER CONTROL PAD, SILVERSTONE DECATHLON 750W PSU, LIAN LI V-2000 CASE 60GB PLAYSTATION 3 NTSC-J XBOX 360 PAL ELITE NINTENDO WII NTSC-U