Şimdi Ara

HIZLI OKUMA KİTABI, Bir kaç yazar arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
4
Favori
5.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hızlı okuma kitabı alacağım. Biraz araştırdım ve şu kitaplar arasında kaldım. Sizlere de bir danışayım dedim. Arasında kaldıklarım:

Hızlı Okuma,Ziya Baran,Bilgivizyon Yayınları: Zambak yayınlarının kitapları kötü diyen varsa diye,

Kendi Kendine Hızlı Okuma,Ziya Baran,Zambak Yayınları : Ziya Baranı övüyorlar. CD si olması bana biraz daha çekici geldi.

Hızlı Okuma ,Tony Buzan, ALFA YAYINLARI : Tony Buzan'ın başka kitabı bende mevcut. Çeviriden mi bilmiyorum ama çok güzel bir anlatımı var. Uygulamaları başarılı. Kitabını çok seviyorum. Ve bana göre zihin haritaları metodudun kurucularından. Bu adamı çok başarılı buluyorum. Kitapyurdu sitesinde en çok yorumlanan kişi.

Etkin Hızlı Okuma ,Ord.Prof.Dr. Reha Oğuz Türkkan/ Tuğrul Türkkan , PEGASUS YAYINLARI : Bu yazarı çok övüyorlar. Kitabı da övüyorlar. Türkiye'de hızlı okumanın önde gidenlerinden diyorlar. Biri genel olarak hızlı okuma hakkında bilgi verme ağırlıklı olmuş diyor.

Hızlı Okuma ,Mustafa Ruşen , ALFA YAYINLARI : Türkiye'de yayımlanmış en iyi 100 kişisel gelişim kitabında ilk 10 da idi. Sıralamayı kim yaptı bilmiyorum. Reha Oğuz Türkkan'ın da öğrencisi olduğunu okudum.

Anlayarak Çok Hızlı Okuma, Ord.Prof.Dr. Reha Oğuz Türkkan, ALFA YAYINLARI : kitapyurdu sitesinde biri 50. sayfada olduğunu ama kitabın hala tanım yaptığını yazmış. kitabın çoğunluğunun hızlı okuma nedir,tarihçesi,gelişimi vb konulara ayrıldığını okudum.

Anlayarak Çok Hızlı Okuma Teknikleri, Muhsin Kadıoğlu, Postiga Yayınları

Ayrıca bildiğiniz başka kitap-yazar önerileri de olabilir.

Buna ek olarak belirttiğiniz kitabı okuyup okumadığınızı ve ne kadar yararı dokunduğunu da söylerseniz çok memnun olurum.f

• yukarı
  • yukarı
  • Ben adil maviş''in anlayarak hızlı okuma kitabını okudum beğenmiştim.Tavsiye ederim

Orijinalden alıntı: Duppo

Ben adil maviş''in anlayarak hızlı okuma kitabını okudum beğenmiştim.Tavsiye ederim

sağ ol arkadaşım.
  • Son bir yukarı
  • takip

Orijinalden alıntı: inanc13

takip

Ben buradan ümidi kestim kardeş, kaç gün oldu anca bir kaç arkadaş-sağ olsunlar- yardımcı oldu.
  • "Savaş Ve Barış'ı hızlı okuma yöntemiyle okudum, olay galiba Rusya'da geçiyordu..." - Woody Allen

Orijinalden alıntı: Wheel

"Savaş Ve Barış'ı hızlı okuma yöntemiyle okudum, olay galiba Rusya'da geçiyordu..." - Woody Allen

Orijinalden alıntı: Wheel

"Savaş Ve Barış'ı hızlı okuma yöntemiyle okudum, olay galiba Rusya'da geçiyordu..." - Woody Allen

neredeyse her hızlı okuma konusunu açana bunu demişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

ızlı Okuma ,Mustafa Ruşen , ALFA YAYINLARI

sağ ol arkadaşım
  • Cd data rom programından başladım.Kesinlikle etkisimi gördüm.Bu işin peşini bırakmayacağım.Benimde kafam karışık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Muhammet

Cd data rom programından başladım.Kesinlikle etkisimi gördüm.Bu işin peşini bırakmayacağım.Benimde kafam karışık

Cd data rom derken o ne acaba??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Bakan Oğlu

quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Cd data rom programından başladım.Kesinlikle etkisimi gördüm.Bu işin peşini bırakmayacağım.Benimde kafam karışık

Cd data rom derken o ne acaba??

"Hızlı okuma programı" diye aratınca çıkan program

Orijinalden alıntı: muvensa

Ziya Baran'ın kitabını okudum yaklaşık 3kat arttı okuma hızım.

hadi ya hangi kitabı, CD li zambak yayınevinin ki mi diğerlerinden biri mi? İnternette resminin bulup link verebillir misin?

Yoksa kekliyor musun ? 250 den 750 ye mi çıktı mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhun_ua

quote:

hadi ya hangi kitabı, CD li zambak yayınevinin ki mi diğerlerinden biri mi? İnternette resminin bulup link verebillir misin?

şu tarz bir şeydi sanırım:  HIZLI OKUMA KİTABI, Bir kaç  yazar arasında kaldım

önceden anlamaya çalışmadan 250 okurken kitabı bitirince yine aynı şekilde 600 filan olmuştu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orhun_ua

quote:

şu tarz bir şeydi sanırım:  HIZLI OKUMA KİTABI, Bir kaç  yazar arasında kaldım

önceden anlamaya çalışmadan 250 okurken kitabı bitirince yine aynı şekilde 600 filan olmuştu.

çok teşekkür ederim
    Ben de zaten o seviyelerde istiyorum. Peki anlama durumunda düşüş oldu mu?

• hayır, düşüş olmadı ama okuduğun kitaba göre değişir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.