Şimdi Ara

Üniversite için 20 yaş , Nasıl ?(geç,erken,normal)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,Geçen sene üniversiteye başladım ve bölümümde 1 sene okudum,
    Seneye tekrardan sınava girip başka bir üniversiteye yerleşmeyi düşünüyorum
    Neden bırakmak istiyorsun vb. tarz da ki konulara lütfen girmeyelim,

Sizden fikrini almak istediğmi konu ben şuan da 18 yaşındayım, (Aralık 1990, doğumluyum ve Liseyi 3 yıl okumuştum)
    Aralık ayında 19 olucam ve üniye başladığımda da haliyle 20 yaşında olmuş olacağım,
    Sizce geç mi olur normal mi ?

Bu 1 sene üniversitede okuduğum dönemde sınıfta 20-21-22, 23 yaşında arkadaşlar vardı,Hatta sınıfta yaş olarak en küçüklerden biriydim..

ama birde size sormak istiyorum??

Yöneticilerden de ricam Lütfen konuyu eğitim- Sınavlar bölümüne taşımasınlar çünkü orda hep teknik konular var, Bu konu buraya daha uygun sanki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhqwer -- 27 Ağustos 2009; 23:25:54 >

• Arkadaşım Aralıkta 18ne gircek sence onun durumu dahamı iyi

Takılma hocam gayet hoş
  • dersanedekı rehberlıkcım 5 yıl sonra unuversiteyı kazanmıs en erken 17 de gırse 23 yuh
  • hocam 21 yaşındayım 2 senlik okul bitirip (ki hazırlıkta okudum ) dgs sınavına girip 4 senelik okul kazandım şimdi okula başlıyacağım 3 sene de okuyacağım inş 25 yaşında okuldan mezun olacağım

yani uzun lafın kısası yaşın iyi okumaya devam et
  • Önceki sistemde lise 3 bittiği gibi üniv e girebiliyordun yani 17 filan olduğunda,20yse normal.
  • 20 yaş geç değil çünkü insan sevdiği mesleği,uzun süre severek yapabileceği mesleği seçmeli fakat şunu merak ettim,hangi bölüm için şimdiki bölümünü bırakacaksın?
  • normal hocam normal ben de bitirebildiğim kadar geç bitircem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 yaş futbol için geç mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğitimin yaşı olmaz
  • Bişey olmaz ben de 19 yaşındayım seneye 2. girişim olacak

1 yıl okula geç başlamak + 4 yıllık sistemde lise okumak + ilk sene kazanamamak = 3 yıl

sınıfındakilerden yaşça büyük olmak = paha biçilemez
  • gayet normal bence.
  • okumanın yası yok
  • 30 yaşına kadar eğitim hayatını bitirmeye bak.20-21-25 yaşına kadar üniversiteye giriş bence geç değil.18 yaşında liseyi bitirip 1-2 yıl ara vermekle birşey olmaz.Üniversite lise değil ki istediğin yaşta okuyabilirsin.
  • 1986 doğumlu vardı bu sene 1.sınıf

Bence geç değil
  • Bence en ideali
  • güzel yaştasın. kızlar sana bakar olgun ve karizmatiksen baya bir kız arkadaş yaparsın. başarılar dilerim.
  • hayallerinin peşinden gidiyorsan eğer mesele yok ama üften püften şeylerin peşinden giderken bu değişikliği yapıyorsan o kayip zamanı ilerde ararsın diyorum ben.
  • Velvele verenlere kanma bırak konuşsunlar sen işine bak; yok amcamın kızının doğmamş çocuğu üniversiteyi bitirdi öldü, yok sınavı verirken merdivenden düştü ne alaka boşversene sen onları.
  • iyi bence. bende 19 da başladım.
    zaten hemen üniyi kazanan pek olmuyor. herkes senin ve bizim gibi 1-2 yıl kadar hazırlanıp girdiği için pek değişen bişi olmuyor. Hem büyük olmak iyidir.
  • 20 yaş geç sayılmaz
  • gayet normal
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.