DGS ÜNİVERSİTE SEÇİMİ Dgs hazırlığımı 1 yıl boyunca hem iş ve mentorluk-gönüllü eğitmen ile birlikte götürdüm. Bu yüzden konuya geçmeden önce belirteyim 1 mezun yılı daha çekebilecek durumda değilim. Bu yıl İzmirde Ekonomi üniversitesi ve ya Yaşar üniversitesinde makine veya ekonomi de mekatronik müh. yazmayı düşünüyorum. sizce bu iki üniversiteden en kolay mezun olunanı hangisi? Mühendislik genel olarak zor bir alan biliyorum ancak abim de mühendis ve öyle böyle mezun oldu, o da. Ancak özel olduğu için bir yıl daha denemek istemiyorum doğrusu. Bu yüzden mümkün olduğunca çabuk mezun olma çabası içerisindeyim. hatta gerekirse bunun için yazlarımı da feda etmeye hazırım ki zaten 4 yıl okucam şeklinde hesaplarsam 29 umda mezun oluyorum. En kolay sizce hangisinden mezun olunur? Ya da genel olarak bu yazıyı okuyan arkadaşlar üniversitedeki mühendislik deneyimlerinden ve bunların etkilerinde vs bahsederse herkes faydalanır. İzmir ekonomi mi yaşar mı daha zor?
DGS ile geçmeme rağmen ders sayma dışında en iyi şekilde derslerden nasıl resmi olarak geçmeyi talep edebilirim? Özelde Mühendislik okumak nasıl? Sorularıma geri dönüş yaparsanız çok güzel olur şimdiden teşekkürler |
Bildirim