Yarbay
28 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme
Toplam: 333 (Bu ay: 3)
Gönderileri

Superonline internet altyapısı kullanıp uygulama girişi takılıyor ise müşteri hizmetlerini arayıp güvenli internet hizmetini kapatarak sorunu çözebilirsiniz.

Proje Sorumlusu-Çevirmen

Akbaba89

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated
Hazır mısınız çocuklar? Orijinaline sadık kalarak, süngerimsi bir ihtişamla yeniden tasarlanan kült klasik geri döndü! SpongeBob, Patrick ve Sandy olarak oyna ve kötülük peşindeki Plankton'a, Mr. Krabs için çalışmanın bile suç işlemekten daha kazançlı olduğunu göster. Bikini Bottom'ı dev baloncuklarınla öfkeli robotlardan kurtarmak ister misin? Tabii ki istersin! Donunla bungee jumping yapmaya ne dersin? Neden olmasın! Peki yepyeni çok oyunculu modda güçlerini birleştirmek ister misin? Mücadele başlıyor!

Çeviriyi amatörce yapıyorum açıkçası, paketleme ve çevirmen desteğine ihtiyacım var.PM atabilirsiniz.Bundan ötürü proje ne zaman biter belli değil,lütfen sormayınız.

ÇEVİRİ YÜZDESİ: %94
Kendim çevireyim dedim, unreal engine ile yapılmış, pak dosyalarını açamadım. Çevirmek isteyen var mı?
-18 Ekim tarihinde sıcak fırsatlarda fiyatı uygun güzel bir televizyon kampanyası gördüm.

Linki:https://forum.donanimhaber.com/foto-geldi-edenwood-vestel-65-led-tv-fiyat-yukseldi--135225486#135502211

-Ürün ertesi gün Yurtiçi kargo ile geldi.Geldiğinde kutuyu inceledim belirgin bir kırılma,yırtılma göremedim. Kurulum için servis çağırdım.

-Servis geldiğinde kutuyu açtı ekranın solda alt kısmında çatlama var dedi kutuyu detaylı incelediğinde çok zor belli olan kırılmalar var dedi. Raporu düştü, satıcı ile görüşün dedi gitti.

Servis Raporu:(Gizlilik açısından bazı yerleri sildim)

Ürünün hali bu şekilde:

-Durumu İncehesap müşteri hizmetlerini arayıp ilettim.

Değerli Müşterimiz

Rapor ve ürün görselleri firmaya iletilecek ,firmadan gelen bilgiye istinaden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.

Saygılarımızla

İncehesap.com

Cevabı geldi.Geri aramadılar ben aramak zorunda kaldım ürünü Gittigidiyor üzerinden aldığım için yarın onay sürem doluyordu.

Değerli Müşterimiz

Kutuda hasar olduğu belirtildiği için rapor geçerli değildir. Kargo firmasıyla iletişime geçerek tutanak tutturmanız gerekmektedir.

Saygılarımızla

İncehesap.com

Cumartesi günü Vestel Müşteri hizmetlerini aradım. Kesinlikle yasal olarak iade ve değişim hakkınız var dediler. Firmanın bu seri numarası için bizden herhangi bir bilgi edinme başvurusu olmadığını söylediler. Gelen servis ambalajlama iyi yapılmamış ekran önünde ve arkasında köpük yok dediler. İncehesap müşteri hizmetleri ambalajlamayı biz yapmıyoruz firmadan geliyor dediler. Kargo şubesine gittim dağıtıma çıkarmadan önce kontrol ettik bir sorun göremedik dedi.

Misal Bir cam vazoyu muhafaza etmeden karton kutuya koyup sabitleyip firma gönderse, müşteri kutuyu normal görüp ürünü açıp kırık görse parası geri ödenmese kargo mu suçludur,firma mı müşteri mi? Bence satıcı firma.

Hasar görmüş ürün ile İncehesap.com beni başbaşa bıraktı. Malına sahip çıkmayıp,suçu kargoya attı.Herkese örnek olsun diye konuyu açıyorum. Bu rezil firmayı kullanmayın. İnternette şikayetlere baktığımda arızalı ürünleri iade diye alıp tamir ettirip geri gönderdikleri gibi şikayetlere sonradan rast geldim.

Konuyu sözlüklerde dile getirebilirseniz çok memnun olurum. Bir de utanmadan telefonla arayıp memnuniyet anketi yapıyorlar.
Şu aralar çok kararsızım,forum arkadaşlarım.

Kamu çalışanı olarak Ankara'ya gideceğim.Aylık yaklaşık 3bin lira kazancım olacak.Kirada ev tutulacak ve tek kalmayı düşünüyorum.(Üniversitede ev arkadaşlarımla yaşadığım tecrübelerden dolayı)

Sizce Ankara'da rahat geçinebilir miyim?

İşe başladıktan sonra memleketim Kocaeli'ye dönme şansım da var.Burada ailemin 2.evi var dönersem kira vermeyeceğim lakin arkadaş ortamım kalmadı.

İli terk edenler,evlenip selam sabahı kesenler,samimiyeti azaltıp selamı bile vermeyenler vesaire,çevre sıfırlandı.

Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız,ne önerirsiniz?
Sizce 3k maaş ile Ankara'da geçirebilir miyim? Kirada oturucam ve tek ev tutucam.

Kamuda çalışacağım,memleketime tayin isteme hakkım da olacak ileride,buraya gelirsem kira parası vermeyeceğim 2.boş evimiz var aileme yakın.Buraya dönersem tek canımı sıkacak durum sosyal çevrem kalmadı,başka İllere gidenler oldu,evlenenler oldu arkadaşsız kaldım kısacası.

Çok kararsızım.Memleketim kocaeli.Maddi,manevi olarak ne önerirsiniz.Henüz işe başlamadım.
Merhaba,

Bugün İzmit Troy mağazasına iphone 6'mı ahize sesi az geliyor diye servise vermek istedim.Haziran ayında garantisi bitiyor.

Cihaza baktılar kasanın üst yan kısmında ezik vardı,bu şekilde servise alamayız,sadece cihaz değişimi olur 1600 lira dediler.

Servisin böyle deme hakkı var mıdır?
Apartmanımızın karşısında Minibüs kooperatifleri şoförlerinin kıraathanesi var.(Yazıhane denebilir)

Gelen şoförler minibüslerini yol kenarlarına en az 6-7 minibüsü yol boyunca park ediyorlar sokağın bütün düzenini bozuyorlar,trafiğin sıkışması neden oluyorlar,yol kavşaklarına da park etmelerinden dolayı zamanında ölümlü ve yaralanmalı kazalar oldu.

Babam bir kaç kere kıraathaneye gittiğinde arka tarafında kumar oynatıldığı görmüş.

Serseri tabir ettiğimiz insanlarla doluyor sokak,kadınlara kızlara sarkıntılık yapan yok şimdilik.

Karşısında da tekel var.İsmen beni ve ailemi tanıyor sahibi.Akşam 10'dan sonra içki satışı yapmaya devam ediyor,çok müşteri var.Dükkan önünde içen insanlar da oluyor.

Bir kaç haftadır geceleri 3'e içen insanlar sapıtıp bağırıp,çağırmaya,araçlarına binip motorlarla egzost patlatıp yolda hız denemesi yapıyorlar.Ciddi olarak ses yapıyor insanı uykusundan uyandıracak duruma getirdiler.

İlçemize göre nezih denilen bir beldesinde yaşıyorum,gitgide buranın daha da varoşa döndüğünü görüyorum.Özellikle tekelin bu hale gelmesi ile sabrım taştı.Böyle devam ederse canıma,malıma zarar gelmeyecek anonim şekilde nereye şikayet edebilirim?
Merhaba,

Kpss ile Ankara Büyükşehir Belediyesine atandım.Melih bey merkezi atama ile olduğu için olaya pek sıcak bakmıyormuş,bundan dolayı 5 aydır evrak teslimi bile istenmedi,atama işlemleri ve güvenlik soruşturması başlatılmadı . atamalar komisyondan ve daire imzalarından geçti,makamında imzada bekliyor.

Ocak ayı geçtikten sonra bir gelişme olmazsa toplu olarak dava açmayı düşünüyoruz.

OHAL'den dolayı hakim davanın reddine karar verebilir mi? Görünen OHAL bir daha uzatılacak.
Merhaba,

ÖTV indirimli 100-150 bin bandında 5 sene sonra elden çıkarması kolay,maksimum kar ettirecek hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz?
Hakkında
Meslek: İstatistikçi
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Operatör
Türk Telekom
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
Steam
ayberk_akbaba89
Ekran Kartı
Gtx 1070
Ekran Kartı
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.186
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 41.209 (Bu ay: 788)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.993 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.