Şimdi Ara

üniversite'ye gitmekiçin geçmi kalmişim yaş 21

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
10.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

üniversite'ye gitmekiçin geçmi kalmişim yaş 21

(En Son Oy Tarihi: 26.3.2023)
Giriş
  • yaşım 21 bu sene ya askere yada üniversiteye gitme imkanım var ..

• Oku hocam oku, yaşı maşı yok.
  • bende okumak istiyorum aslında ama beni moralmen çökerttıler çoluk çocuklamı okucaksın flan diye
  • Askere gidersen geç kalırsın.İmkanın varken mutlaka oku
  • Bizim sınıfta 26 yaşında adam var onu gördüm ya sen rahat okursun bence
    Okuduğu tüm okulları yarıda bırakmış adam ...
  • okumanın yaşı yok. yaşım 24 bu sene 2 yıllık radyo-tv'den mezun oldum ve 27 yaşında sınıf arkadaşım vardı (askerliği yapıp gelmişti) ben daha askere gitmedim tecilli durumda askerliğim ve bu sene yine öss'ye gircem güzel bir bölüm gelirse üniversiteye gitmeyi düşünüyorum. yaşın kaç bilmiyorum ama oku bence.
  • dersanede sınıf arkadaşlarımdan birisi 27 birisi 25 yaşında

geç değil bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22 yaş üniye başlamak için
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sakin o çoluk çocuklamı okuyacaksın diyen arkadaşların sözüne kanma. İnanki onu diyenlerin gerçekten senin iyiliğini istemiyen kıskanç ve hasis insanlar olduğunu yaşın 30 geldiği zaman anlarsın. Yüzüne gülerler ama seni hep aşağıda görmek isterler.

Yaşın hiç geç değil. 3-4 sene göz açıp kapamayla geçer. Üniversiteye gitmediğin zaman seneler geçtikçe tüh diyeceksin.

Ben öyle zeki insanlar tanıdımki okumamışlar ve şu anda yaşları 40 ve paraları olmadığı gibi borç içindeler. Ne diyorlar biliyormusun?

''Şu an okusaydım 5 üniversite bitirir ve param olmasada borcumda olmazdı ama klasım olurdu''

Zannetmeki okumadığın zaman iş hayatı seni bekliyor ve paralar akacak çalıştıkça. Ve sen okumaya harcıyacağın zamanla çalışarak daireler ve arabalar alacaksın.

• yaşım 21 okuma imkanımda var elimde özel üniversitede'de okuya bılırım allahaşukur maddi bi sorumumda aslında işte insan bazen böle şupede kalıyor şimdi askere gidpte keşke okusaydimde demek istemıyorm
  • Hocam daha gençsin ne geç kalması üniversiteden devam et askere gidersen o zaman geç kalmış olucaksın...
  • 2 üni bırakıp 3. ye başlamış biri olarak 23 yaşında ve 1.sınıftayım ..geçen sene hazırlı okudum bir de temmuzda 24 olacağım sen düşün artık
  • abim 28 yaşında üniversite öğrencisiydi ocak 24de sınavını verdi okul bitti aynı gün vefat etti
  • Üni ye git sonra ömür boyu pişman olursun benden söylemesi. 21 geç değil kesinlikle.
  • Tam vakti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nbcheroes

abim 28 yaşında üniversite öğrencisiydi ocak 24de sınavını verdi okul bitti aynı gün vefat etti

Çok üzüldüm başın sağolsun
  • quote:

abim 28 yaşında üniversite öğrencisiydi ocak 24de sınavını verdi okul bitti aynı gün vefat etti

Başın sağolsun kardeş :(
  • quote:

Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin.
  • okumanın elbette yaşı vardır fakat 21 geç değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AADD3

bende okumak istiyorum aslında ama beni moralmen çökerttıler çoluk çocuklamı okucaksın flan diye

Sen millete ne bakıyorsun o çoluk çocuk dediğin insanlar lise tayfasındakiler gibi değil ki.Bizim sınıfta 37 yaşında bile başlayan vardı gerisini sen düşün
  • Delirdin mi?
    20 Yaşında lise 3 okuyanlar var,ozaman onları çöpe mi atalım?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.