< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutayb -- 22 Ocak 2019; 10:50:53 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutayb -- 22 Ocak 2019; 10:50:53 > |
Turk net sakın kimse bu Laflara inanmasin. Turk.net kesin uzak durun
|
Bakın aylarca, defalarca online mesaj yazdım, kayıt açtım sitenizde. 4 ay adeta kan kusturdunuz bana...sinir stres sahibi yaptınız beni. Uzun zaman hiç sesimi çıkarmadım. 3 kez Gayrettepe'deki yerinize gittim sorunlarımı görüşmek için. En son Online destek kaydı üzerinden xDSL hizmet numaramı istedim. Altıüstü 10 rakamlı bir numara. Sabah girdim kaydı, akşam oldu hala cevap yazmadınız. Kalktım taa Büyükçekmece'den Gayrettepe'ye geldim bu numarayı almak için...:( Telefon ile görüşebileceğim bir Allah'ın kulu yok bu numarayı almak için. Telefonunuzu çevirdiğimde otomatik yazılımsal operatör açıyor telefonu ve online kayıt açmamı istiyor :( Netspeed'e geçeceğimi bildirdiğimden adeta beni cezalandırır gibi dün akşam hızımı ortalama 20MBps'dan 13-14MBps'a düşürmüşsünüz. Bravo size... ! Gönderdim Netspeed'e evraklarımı. 3-5 güne kadar geçiş sağlanır. Onların hizmeti ve sundukları hız ile sizinkini karşılaştıran post'lar da paylaşacağım kullanıcıları ve tüketicileri bilgilendirmek için internet ile ilgili platformlarda, forumlarda. Şunu tekrar belirtmek isterim: Ne sizi ne Netspeed'i tanırım. Hiçbirinizden bir çıkarım yok. Sadece yaşadıklarımı yazıyorum burada ve benzer platformlarda. Gerçekten çok ama çok üzdünüz beni. :(
|
10.05.2019 tarihinde adsl olarak turknet geçtim. Fakat daha önce Superonline kullandığımda VDSL olarak kullaniyordum. Superonline hizmet numarasını istediler alıp verdim. Ama aynı hattan VDSL olarak değil de adsl almam çok sacma. Müşteri hizmetleri bile yok. Değişim olmazsa kapatacam turknet interneti.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutayb -- 23 Ocak 2019; 9:51:43 > |
|
|
|
|