Şimdi Ara

Türknet Şikayet (Aman uzak durun...!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
238
Cevap
5
Favori
30.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yorumsuz...

    Türknet Şikayet (Aman uzak durun...!)
  • BBlackman kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız profilinizi kontrol edebilmemiz için aldığınız hız testi sonucu ile birliktehttps://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Kontrol ederek dönüş sağlayalım.
  • Hocam Ben telefonla arayıp üye olmayı talep ettim Türknete sonra aynı gün içinde ailecek vazgeçtik ve internet almamaya karar verdik hiçbir şekilde kurulum yapılmadı ve hiçbir evrak imzalamadim ancak Müşteri hizmetleri bana abone no felan tanımladı bir de kredi kartimdan otomatik ödeme talimatı verdim fatura günü gelincesi için ama sonra talimatı iptal ettim ilerde benden bir ücret talep edebilirler mi ne yapmamı onerirsiniz
  • ncag4647 N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iptal talebinizi 08502888080 numaralı hızlı işlem hattımızdan iletmeniz durumunda sözlü onayınıza istinaden iptal edeceğiz.
  • 04.03.2020 evet yanlış okumadınız Mart ayının dördünden beri kurumsal internetim kesik.30 günden fazla oluyor...
    O zamandan beri hizmet alamıyorum.. Hattımda çevir sesi var fakat dsl ışığım yanmıyor. Türknet elemanı apartmanımızdaki kutudaki hattımıza internet sinyali gelmediğini söyledi. Türknet sorunu Türk telekoma atıyor, Türk telekomda bizde sorun yok diyerek tekrar Türknete yönlendiriyor. Hayatımda böyle rezil böyle kepaze bir hizmet görmedim. Gerçekten bu kurumdan hizmet alıcaklara şimdiden geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum... Müşteri Num: 1243956
  • Sayın Türk net yetkilisi,
    Türk net aboneliğimi geçtiğimiz hafta başlattım. İnternet ve telefon bağlantım binamıza kadar geldi. Bina iç kurulumunun tamamlanması için kurulum ekibi 24 saat içinde 08502888081 den arayıp kurulum için randevu oluşturacakmış. Türk net online işlemler menüsünden bu şekilde bildirim geldi. Aradan çok daha uzun süre geçmesine rağmen arayan yok.
    Aslında 0216 227 11 93 numaradan arandım ve Türk net kurulum hizmeti için arandınız ilgili danışmana görüşmek için lütfen bekleyiniz dedi ve birkaç saniye sonra kapandı. Aynı numarayı ben aradım yine aynı şey gerçekleşti. 2 gündür arıyorum o numarayı aynı şeyi yapıyor. Diğer 08502888080-81-86 vb.. ne kadar numara aradıysam hepsinde telesekreter aynı şekilde konuşuyor hiçbir yere yönlendirmiyor sizi arayacaklar randevu oluşturacaklar diyor başka bi seçenek sunmadan sonunda kapatıyor. Karşımda hiçbir muhatap yok. Online işlemlerden defalarca bize ulaşın kısmından yazdım not bıraktım ilgilenen geri dönen olmadı. Size de aynı şeyi söylüyorum, ki oraya da yazmıştım. Bugün dışarıdan bir uzman getirtip kurulum işlemlerini ücreti karşılığında yaptırıp internet kullanımına başlayacağım. Kurumsal bir yapı olduğu yanılgısına kapılmışım muhatap alan kimse yok malesef.

    Türk net benden yapılmayan 66TL kurulum ücretini talep etmemelidir. Zira verilmeyen bir hizmet için ücret ödemeyi reddediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildizbayram -- 18 Nisan 2020; 13:24:57 >
  • yildizbayram Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kurulum ekiplerine bilgi verdim, randevu için size arama sağlayacaklar.
  • Sayın Türk Net yetkilisi;
    TurkNet sitesinden 14 Nisan'da kurulum için online form doldurup ıslak imzalı belgeleri aynı gün postaladım. Her şey onaylandı. Birkaç gün sonra Türk Telekom gelip bina kutusunda adıma ait kabloyu işaretledi. Bugün 27 Nisan ve hala TurkNet bağlantı ekipleri gelip kurulum yapmadı. Telefonlara ve mobil sorulara cevap verilmiyor.
    Konuyla ilgili uygulama üzerinden veya telefonla ilgilenilmiyor.
    Online eğitim görevlerimiz aksadı. Açıkçası mağdur edildik. Müşteri No: 1662770
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    iyi günler. 8830096228 devre numaralı aboneliğimde 1 hafta önce ticket açtım. Bir kere cevap verildi, ne arayan var ne soran. Birşey soracağız ulaşamıyoruz. İşimizi hallettirecek kimse yok. Elimden gelse zaten kendim yapacağım. Sonra laf söyleyince kötü biz oluyoruz.Türknet Şikayet (Aman uzak durun...!)
  • RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN
  • Heineken643 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız probleminizin araştırılması için teknik ekiplerimizi bilgilendirdik. Hızlı bir şekilde çalışmaları tamamlayarak bilgi vereceğiz.
  • Ne arayan var ne soran. Alt tarafı 35 mbit hız istedik. Ne oldu dükkanı komple mi kapattınız. Sizden daha az kurumsal olan rakipleriniz sizden daha iyi hizmet sunuyor. İptal edecektim, vazgeçmiştim şu anda beni haklı çıkartıyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heineken643 -- 8 Mayıs 2020; 14:21:23 >
  • Ortalama kaç gün içinde adslden vdsl e geçiş gerçekleşir?
  • Heineken643 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ADSL'den VDSL'e geçiş işlemleri 3 iş günü içerisinde gerçekleşiyor. Bu konuda size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Merhaba arkadaşlar, Türknet kullanan arkadaşım var yalan yok 1 sene olacak nerdeyse memnun ara sıra üzüyorlar ama bu onu görmezden geliyor. Neyse bende ona güvenerek önceki operatörümü bırakıp türknete geçmeye karar verdim. 2 mayısta geçiş işlemleri bitti türknetli oldum ve aktif kullanmaya başladım. Bu arada 2 mayısa kadar sürekli aranarak işlem durumunu belirtmeler falan baya güzel. Neyse 2 mayıs öncesinde gerekli bilgileri alıyorlar benden adresimde vdsl alabileceğimi ve 35 mbps kullanabileceğimi söylüyorlar. ben 16 mbps kullanıyordum 35 benim için efsane bir hız eskiye göre. 2 mayısta geçince aa baktım 10 mbps hız alıyorum neyse geçiş süreci 2-3 gün sürer dedim bekledim. Aa 6 mayısta internetim 5 dakika var 15 dakika yok hızımda 5 mbps civarında. Hem kopmayı belirterek hem hızımı belirterek bunu ilettim kendilerine. 4 iş günü içersinde vdsl geçişimin tamamlanacağını ve kopma için ekip yönlendirdiklerini söylediler. 11 mayıs bugün ilk defa internetim saatlerdir kopmadı. ama şöyle bir şey var hızım 8 mbps. Ve bana gelen cevabı özetlersem. Kopma için ekipleri yönlendirdiklerini, ve hız konusunda bir şey yapamayacaklarını altyapımın desteklemediğini söylediler. E ben sokağımda bulundan apartmanların hızlarınada baktım 35 mbps. 1 hafta içersinde ne oldu da alt yapım değişti bir anda? Zaten hiç bir şekilde aramalarınıza cevap alamıyorsunuz. Yazdığınızda da 1 gün falan beklemeniz gerekiyor hafta sonu yazdıysanız geçmiş olsun 2 gün bekliceksiniz. Şuan türknet'i hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum.
  • TurkNet aboneliğimin iptali için TurkNet'i aradım benden istedikleri evrakların hepsini yolladım ama imzamı beğenememişler geri yolladılar düzeltme yapıp tekrar geri gönderdim aynı gün tabi kargo ücretlerini ödeyerek bu arada iş yerini boşalttık üç ay geçti üç sonra telefonuma ilk defa mesaj üç aylık faturanı öde aradım Türk neti bu sefer mail istendi mail attım cevap yazdılar bir belge eksik diye anında cevap yazdım maile bir hafta sonra aradım kontrol için bana söyledikleri mail gelmedi bir gün sonrada 4. Fatura kesildi TurkNet işte siz bu kadar basit bir dolandırıcısınız insanlar dolandırmak için resmi bir kurum kurmuşsunuz ve profesyonel bir şekilde dolandırıcılıkfaliyetinde bulunuyorsunuz
  • pumass P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Haydaa.. Ben de bugün başvuru yaptım ama burda yazılanları görünce tereddüte kapıldım. İptal mi etsem acaba? 🤔
  • McScriptS kullanıcısına yanıt
    Zaman kaybetmeden hemen iptal etmeni öneririm.
    Büyük ihtimalle sende sıkıntılar yaşayacaksın ve hiç bir geri dönüş olmayacak sana.
    Daha sonra iptal etmek istediğinde 7 gün beklemek zorunda kalırsın.
  • Eğer hattınız şu anda sorun yaşayan değerleri kötü bir hatsa Türknet gibi alt firmalara geçmeyin muhatabınız olmadığından pişman olursunuz geçtiğinize. Büyük kirumsallara geçin.MH leri iyi çalışıyor.Ben Dsmarttan Türknet e geçtim.D Smartta 17 yılda sadece bir defa arıza kaydı oluşturdum.Onunda kıyağını 1 MB limitsiz Adsl paketimin hız kilidini unuttuklarından 20 MB adsl 3 yıl kullandım Paket kalkınca mecburen 1 e döndük 😁
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.