Şimdi Ara

Uzak Durun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Mayış bankası olan Vakıfbank'ın yol üzerindeki ATM cihazına gittim.

Mayıştan kalanı çekmek için kartımı soktum içine.

Ancak makine anında kartı dışarı çıkarttı ve "Kartınızda sorun var, şubenize müracaat edin" dedi.

Kartın süresi dolmasan banka zaten yeni kartı otomatik gönderirdi ama uzun zamandır kullanmadığım kartın ön yüzünde de 07/24 ibaresi yazıyordu.

Mobil Bankadan QR ile çekme denemesi için mobil bankaya girdim. Ama bana sadece "Şu an yanında bulunduğunuz makineden paranızı çekmek için kodunuz 0850200" sms'i geldi.

Garip olan sözde yeni olan bu ucube ATM makinesinde kartsız işlem menüsünde sadece para yatırma vardı, çekme işlemi seçeneği yoktu.

Ardından birkaç gün önce İşbankası'na gönderdiğim nakit para geldi ve halen hesapta duruyordu.

Etrafıma bakındım ve 100 metre ileride İşbank ATM'sini görünce yanına vardım.

Ardından saha önce yabtığım gibi QR ile para çekme işlemini sorunsuz gerçekleştirdim.

Banka olma sıfatını hak etmeyenler yüzünden mağdur olmaktan kurtuldum...

• maalesef düzgün çalışan kamu bankası atmsi bulmak zor. İş ve akbank genel olarak sorunsuz çalışıyor.

• Bu atmler genel olarak sikintili. Kapasiteleri belli, 5 6 tane cekmecesi var hepsini 200 luk doldursaniz bile max 1m para koyulabiliyor atm ye. Burasi yazlik yer her gelen 5 10 bin cekiyor 1 saat sonra atm bombos. Para mara yok. Biz de cok maduruz artik 500 luk 1000 lik banknottlar ciksin. Bu ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 28 Ağustos 2025; 15:17:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    5 yıl önce açıldı
    SİMFER'Mİ UZAK DURUN
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.