Şimdi Ara

Türkler neden oyunlarda böyle? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
2
Favori
25.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müslümanlıktan uzak olduğumuz, diğer insanlar da insanlıktan uzak olmadıkları için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ağlama duvarının benzeri gibi sövme duvarı yapmışlar seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küfür yedikten sonra bir kahve tüm sıkıntımı gideriyor...

• Küfür yemek bir yana, benimde en gıcık aldığım bir nokta var ki o da bizim milletle grup falan yapamazsın. Moba için örnek vereyim. Bir el oynuyorsun, iyi oynarsan kralsın. 2. el kaybedersen hadi bana eyvallah ben afk vs. vs... Buna her oyunda rastladım. Daha birbirimizin oyun stilini bile bilmiyorken, bir el kaybedince kendilerini kral oyuncu sanıyorlar. Yapmayın gençler böyle.
  • Bence en temizi aylık üyelik olanları oynamak çünkü oradakiler böyle şeylerden bıkmış insanlar oluyor genelde. Örnek: World of Warcraft türklerde var oyunda kalnımızda türk klanı rakiplerimizde türk oluyor bazen hiç bir sıkıntı yok. Ya da veletler için anlaşılması zor oyunlar oynayacaksın :D
  • Siz şimdi oyunda görüyorsunuz bunun trafiği var okulu var işi var apartmanı var

İnceleyin her toplumsal katman sorunlu

• youtube da dünya küfür rekoru sezai abi videosu var o linki gönder olsun bitsin ne kasıyorsun birader

• Sadece oyunlar da değil gündelik hayatta da gayet görgüsüz ve maganda bir yapıya sahibiz millet olarak. Zaten içinde bulunduğumuz ve ne şartlarda yaşadığımız da bunun net olarak bir göstergesi. İçinde yaşamaya devam ettiği keşmekeş hayatı bir de oyunlara yansıtınca o da işin tuzu biberi oluyor.

World of Warcraft oynadığım dönem de bir başkomiser arkadaşımızı salağın birisi alenen tehdit etmişti. Küfürler, hakaretler tonla saçma sapan laflar. Halbu ki enayi bilmiyor karşısında kiminle konuştuğunu. Tesadüf aynı şehir de ikamet ediyorlar bizim arkadaşımız ile. Ertesi günü IP numarasının tespiti ile sabahın 9'unda kapısında polis görünce arkadaş kuzu gibi melemeye başlıyor haliyle. İnsanların bence hayatlarında yaptıkları en büyük hata kendini bir bok sanması. Aynı bu örnekte olduğu gibi.

Millet olarak aklınıza gelebilecek her alan da kabuk değiştirmediğimiz sürece ister sanal, ister gerçek hayatta şu yazılanları her gün yaşarız, yaşıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 30 Temmuz 2018; 13:35:36 >

• Çok boş bir başlık ve muhabbet
  • Valla Dota 2 oynuyorum çok şükür en az veledin olduğu oyun bu heralde. Ruslarla biraz uğraşıyorsunuz ama genelde Avrupa Batı sunucusunda az oluyorlar. Oynamak isteyen varsa pm atsın.
  • Boşver hocam biz seviyoz seni
  • Fifa online serverlerde Ps4 platformunda sanırım 5000'den fazla maç yapmışımdır temiz şekilde,her milletten insanla bir şekilde oyun oynadık,hilecisi hurdacısı bilmem neyine kadar geniş bir yelpaze vardı.

Açık ara gördüğüm, en büyük "nokta nokta çocuğu" ne garip bir Türk idi,mikrofondan küfürler,gaz çıkarmalar,hakaretler bilmem neler,akabinde hile yapıp hükmen yenik sayılmam felan derken,tüm bunları yapan Bjk'li bir Türk idi.

Araştırıp Ip'sinden adresini bulup yakalayım dedim ve tepesine binmek istedim,hayat koşturmacasından zaman bulamadım eğilemedim mevzuya; o kadar sinirlerimi attırdı düşünün.

• Evet o tipler genelde, 15 ila 19 yas arasi ergenler.oluyor basarisiz bir sey yaparsan kufur eder. Basarili birsey yaparsan kanka.olur. birde mal mal kendi dillerinde ingilizce konusmaya calisan ergen.grubudur. kendi oynamasina bakmadan karsisina tepki gosteren ergenler toplulugudur.

• O yuzden bireysel olarak online oynamayi seviyorum genelde takim olarak direk arkadaslarinla oynamazsan sorun. GTA online da genelde cok guzel gorev yapiyoduk ama trolluk icin girenler direk gorevi 1 saat ugrasip tam bitircekken bilerek cikiyor yada idle duruyor icine ediyor/ GTA online oyanayacak 4 tane xboxi olan arkadasim olsa onlarla konusa konusa gorev yapsak ne guzel olurdu ya. FIFA zaten herkes deli ozellikle turklere laf edemem bu konularda.
  • ruslar ve çinliler de öyle :-/
  • Erdoğan Türkiye'sinde oyuncuların agresif olması normal. Muharrem İnce başta olsaydı o küfür yediğin çocuklardan çiçekler alacaktın belkide

• quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

Lol oyna lolde böyle olaylarla karşılaşmazsın herkes kendi oyununun peşinde olur sağa sola sataşmaz
    :) Hangi LoL içimize giyilen mi? Çünkü League of Legends oynayan kitlenin ne kadar toxic olduğunu tüm dünya biliyor dolayısıyla ondan bahsediyor olamazsın.
  • Son zamanlarda Rusları geçtik maalesef. İnsanlar bizim yerimize Rusları tercih eder oldu
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.