Şimdi Ara

Türkler neden oyunlarda böyle? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
2
Favori
25.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok haklısınız. Ben de şu aralar mobile PUBG oynuyorum. Adam yaralandı, kurtarmaya giderken küfretmeye başladı. Ben de yanına kadar gidip kurtarmadım öldü gitti.
    Benim gördüğüm bir diğer konu bu oyun sohbet kısmının genelde Türkler tarafından kıraathaneymiş gibi kullanılması. PUBG'yi bilen bilir ses önemlidir düşman geldiğini sesten anlarsın. Adam oyunla hiç alakası olmayan boş geyik yapıyor. Sessize alsam da olmuyor. Garip bir milletimiz var vesselam.
  • Hocam karşına çıksalar abi kesilir o tipler.

    Sanaldan ana bacı sövmek kolay çok uğraştım bu tip veledlerle.

    Battlefield 4'deyim adam twitch yayıncısı operation locker haritasındayım karşımda ki adam Türk , adamı canlı yayında 2 defa bıçakladım sürekli öldürüyorum bu adam Türkler arasında en iyi oynayanlardan neyse beni önceden hile sürekli öldürmüştü bu adam gelmeden önce 168-70 gidiyorum adam diyor ki ingilizce you are noob , delete the game...

    Adamın içine oturmuş 2 defa bıçak yemek canlı yayında. Valla çok güzelde oturttum bıçağı

    Hocam kusura bakma ama bizim insanımız iyilikten anlamıyor iyilik yaparsan dönüp sana hainlik yapıyor ben hepsini temizliyorum önüme kim çıkarsa yediremeyip ya sövüyorlar yada hile açıyorlar admin abilerinin arkasına sığınıyorlar.

    Malum araplaşan bir halkla karşı karşıyayız... Bir temizlik gerekli zihnen ve daha başka şekillerde...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B2B7A0AF7 -- 29 Temmuz 2018; 22:27:48 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: # Ace #

    Nedenleri mmo ise dil bilmediği içim türk güild içine girer ama çoğu toxic dediğim kitledir, ola ki guild içinde kız var ise abazalar hemen kendini belli eder, bir süre sonra gruplaşma ve küfür işin içine girer ve sonunda dağılma. Şayet fps tarzı bir oyun ise dil gerekli değildir ama ne yazık ki orada da yine eğitimsiz olmanın yada sırf yaptığı komikmiş gibi küfürler havada uçuşur veya çekememezlik ve yenilgi anında yine saygı sıfırdır, başlar küfür ile kendini tatmin etmeye. Bu millet böyle siz siz olun online tabanlı oyunda ola ki dil varsa bu kitleden uzak durun.. yabancı guild gibisi yok tavsiye ederim. Ha birde rus oyuncular bizler kadar sevilmez oda doğamız ve ortamımız birbirine benziyor, iki ülkede çılgın kaynayan ekonomik sorun ile uğraşan bir yapıda.
    Hocam ilk dediğim oyunun türk serverı vardı önceden orada oynardım, kapandıktan sonra Avrupa serverına geçtim, oyunun milyonlarca oyuncusu var, çok çalışıp kendi emeğimle oyundaki en iyi 10 guild'ten birine girmeyi başardım, ve kıskandım adamları, lider ve lider yardımcıları oyun ilk açıldığından beri oynuyormuş, üyelerin çoğu babam yaşımda adamlar, klan lideri ablam yaşında, bir hayli küçük olmama rağmen tam bir aile ortamı var, yeri geliyor birlik halinde guild savaşına gidip saatlerce savaşıyoruz, guild eskiden zirvelerdeymiş, şu an eskisi kadar iyi olmasa da hala bağlılığımız sayesinde pozisyonumuzu koruyoruz, çok iyi seviyede ingilizcem var her üyeyle anlaşabiliyorum, aynı oyunun türk serverında oynarken de sıradan guildlerde falan takılırdım, küfür ve hakaret dolu bir ortam hakimdi, durduk yere bana söven adamlar vardı, yabancılar bırak gerçek hayatı, oyunlarda bile aile gibi olabiliyor, ben bu guild'de gördüğüm ortamı başka hiçbir yerde görmedim.




  • Bu türklere özgü bir şey değil insanlara özgü bir şey her yerde böyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkler neden oyunlarda böyle?

    şöyle birşey buldum arşivde. yıllar önce yapılmış ama hala geçerli
  • yemen ve turkiye dunyada en cok kufreden ıkı ülke
    bizde küfurleri toplasan ansiklopedi olur
    onlarda en fazla ıkı kelime
  • Ülkenin tek derdi de buydu zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Ah o knight online . Hayatımda hiç bir oyundan bu kadar çok zevk aldığımı hatırlamam. Güzelim oyunu bitirdiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moving On

    Ben de konuşmuyorum artık hocam, neyse ki bahsettiğim oyunda Türk olmasına rağmen çok iyi insanlar olan 2-3 tanıdığım var onlarla vakit geçiririm hep, onun dışında hepsi böyle.

    Alıntıları Göster
    Hocam oyunların adını özelden atabilir misin? Merak ettim açıkçası. Online oyun sıkıntısı çekiyorum biraz. LoL de çok küfür var onlara benzemeye başladım Elder Scrolls Online ise oynayasım pek gelmiyor CS GO zaten sevdiğim bir tarz değil PUBG de pek sarmıyor. Sizin oyunları merak ettim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: darth hede



    şöyle birşey buldum arşivde. yıllar önce yapılmış ama hala geçerli
    Korelilere sadece starcraft oynayabiliyor yazmış




  • Oha ya ne yapsan elde kalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim ben de sık sık karşılaşıyorum böyle olaylar ile. Benim profil resmimde Gazi Mustafa Kemal Atatürk var. Ona bile laf söylüyorlar. Benim kendime örnek aldığım insan için bile kötü şeyler söylüyorlar. Diyecek bir şey bulamazsalar ''Gösteriş yapma'' diyorlar. Hayır anlamıyorum. Çok boşbopaz bir millet haline geldik. Oyunlarda kişilerin şahsına hakaret etmem. Genellikle ettiğim küfür oyunun heyecanına kapılıp aniden ölünce ettiğim küfürler. Zaten o zamanlar mikrofon kapalı. Ben bu her oyunda millete ana-bacı söven beyinsizlerden bıktım. Serverlar gereksiz insanlarla dolu. Hayır bir de bu insanların gerçekteki vasfı ne çok merak ediyorum. İnsanda oynama hevesi bırakmıyorlar.
  • Aslinda oyun oynarken küfür etmeleri filan değil şu youtubede oyunlarda rahat davranip rahat kufur etmeleri 7-15 yaşindaki cocuklarin izledigi videolar sayesinde kufurleşme sadece haberleşme olarak algilanmaya başladi aile terbiyeside müsait oldugu için küfür serbest oldu ana abrar küfür edenleri görünce heleki cocuklari gorunce insanin yüz karasi düşüncesi oluşmaya başladi.terbiye ahlak sifir artik ailede olmayinca saygi kalmadi artik.!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cs go, lol, pubg,zula gibi bedava veya ucuz, yada popüler oyunlar oynayıp bu tiplerin gelmesi normal. Verin parasını battlefield gibi oyunlar alın. 60 euro verip battlefield online da söven 10 yaşında türk çocuğu görmezsiniz.



    60 liraya doom aldım oynuyorum. Online oynayan çok az olsada bu tipler yok. Chat de konuşan adam dahi yok. Ufacık haritada 10 dakikalık maçta karşına gelen düşmanı avla. Ölürsen de hemen respawn oluyorsun. Karakterimi geliştiriyim, 20 lira verip şekilli ceket alıyım, level kasıyım derdi de yok. Cs go da rekbatçi maç kaybedip küfür yiyince sildim bende. 30 saat oyun süresi var sadece.



    İşin özü, AAA oyunlara parasını verin oynayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Castieello kullanıcısına yanıt
    Lol oynadığınıza emin misiniz hocam? Gördüğüm en rezil oyuncu kitlesi loldedir, metin2 oyuncuları bile daha kaliteli o derece. Oyunu ve heroları öğrenmek adına botlarla giriyorum (pvp girmeyi geçtim), daha oyun başlamadan "mid bende, top bende" diye küfürleşmeler başlıyor. Oyun başladı mide gidiyorsun ordaki velet "burası benim defol git" diyerek basıyor küfürü, üst koridora gidiyorsun aynı muhabbet, alt koridora gidiyorsun aynı. Oyunda 3 koridor var ama 5 kişi oynuyorsun aptallar bunu anlamıyor. Ölsen küfür yersin öldün diye, skill basmadım diye küfür yediğimi biliyorum mana 0 basamıyorum velet küfür ediyor niye basmıyorsun diye.
  • Real Walker R kullanıcısına yanıt
    Hocam yine oynanabilirligi var ama yatırım yapmadan bir yerlere gelmek imkansız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marttan beri online oyun oynamiyorum csgo ,pubg , pes 18 in online vs hepsini biraktim oyun acisindan kafam cok rahat , hikayeli oyunlara dondum aldigim zevk artti herkese tavsiye ederim geri donmek istemiyorum hic online oyunlara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değil internette, yolda, arkadaş ortamındaa hatta askerde bile küfür etmedim. Kelime dağarcığı az olan medenice tartışmayı bilmeyen yam yamların başvuracağı yoldur kavga ve küfür. Bizim ülkemizdede böyle tipler bolca var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    en iyisi oyun yabancı olacak turkçe kullanmıcaksın
  • Türk serverlarında online oyun oynanmayacağını 2009'lu yıllarda CoD MW'yi online oynarken öğrendim. Başarılı bir oyuncuydum, Türk serverlarının hepsinden teker teker banlandım. Türkiye dışı olarak Fransa ve İtalya serverları lag yapmıyor diye oralarda oynarken tebrik ediyorlardı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.