Yarbay
17 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
21 üye
Görüntülenme
Toplam: 268 (Bu ay: 8)
Gönderileri
Arkadaşlar selamlar,bu 2 lastik modelini tecrübe eden arkadaşlarımız kendince düşüncelerini paylaşırsa memnun olurum.Yavaş yavaş yeni yazlık lastikleri alıp kenara koyayım diyorum.

Nokian'ın daha önce kışlık modelini kullandım,hali hazırda da ailemizde Nokian var kışlık olarak,Goodyear ise en son 8 sene önce kullandım Excellence modelini.Güzel lastikti ancak çukurlarda balon yapma eğilimi oldukça yüksekti.Zaten o sebeple 2 lastiğim balon olunca sinirden komple değiştirmiştim farklı marka ile.

Nokian ZLine için ise,kısa zamanda çatlama sorunları baş gösteriyor ve çabuk aşınıyor deniyor,yazlık Nokian alırken kışlıklarına aldanmayın diyen de var,bunu sadece hatalı üretime denk gelinmesine bağlayan da var.

F1 Asymmetric modelleri ise,özellikle İngilizlerin kendi yolları için çok kusur bulduğu bir seri genel olarak.İkisi de hali hazırda satın alınmaya müsait ve 2017-2018 üretimleri var.
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Nokian/zLine.htm
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/Eagle-F1-Asymmetric-3.htm
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/Eagle-F1-Asymmetric-2.htm

Bu modelleri deneyimleyen arkadaşlarımız aydınlatırsa memnun olurum.
Nedense aklıma geldi,yıllar öncesine gitim;zamanında da dile getirdiğimiz Ergenekon safsatası yüzünden hayatına son vermiş bu onurlu komutanımızı bilmeyen arkadaşlarımız varsa bilsinler istedim.

Son sözleri;

“Hiç suçum yok, hukuksuzluğa, karanlığa karşı ışık olabilmek için hayatıma son veriyorum. bu şekilde giderseniz ne yönetecek bir ordu, ne yaşayacak bir ülke ve cumhuriyet bulamayacaksınız”
Arkadaşlar selamlar,araç fazlalığından dolayı satıyorum,aracım tertemiz ve orijinal;kazası yok,borcu harcı yok;muayenesi yeni,al ve direkt kullan.İlanda açıklamalar mevcut.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-1998-mercedes-e280-avantgarde%2Cyeni-nesil-204-hp%2Cve-kazasiz-205410459/detay

Teşekkürler.
Evet arkadaşlar,ülkemizde pek rağbet gören markanın distribütörü Doğuş'un 767 milyon usd'lik vergi cezası silinmiş.Sade vatandaş olarak ne diyorsunuz?

Markaya olan bakış açınızı etkileyecek mi bu mevzu?

Aklıma Belçika menşeyli lüks çikolata Golf paketleri geldi.Tabi çikolatayı ikram eden belli.
Arkadaşlar selamlar,

Birebir; çarşıda,pazarda,mekanda vb...göremediğim ama oldukça hoşlandığım bir kız var.

Artık çok yoruldum denk gelemiyoruz hiçbir şekilde.İşyerime yakın oturuyor.

Kızın çıktığı yok ve facebook hesabından kıza açılsam çok mu klişe olur?Sırf kıza yazayım diye yeniden facebook hesabı aldım,facebook felan kapatmıştım eskiden.

Simayen birbirimizi iyi biliyoruz.Karşılıklı bir hoşlantı var ama birebir son hamleyi yapabileceğim bir ortam maalesef olmadı.

Öyle laylayom takılınacak bir kız da değil,duruş sahibi ve kaliteli.

Artık tırlatmak üzereyim,elimden birşey gelmiyor.

Face'den bireyler yazsam çok mu itici olur ve direkt olumsuz bir tepki mi verir acaba?Kızı oldukça rahatsız eden de var sanal alemde ister istemez.

Kafam karışık,birebir göremiyorum görsem konuşup halledeceğim olumsuz da olsa en azından yüzyüze konuştum,olmadı diyip içim rahat olacak.

Öneriler neler acaba?Siz olsanız ne yaparsınız?
Arkadaşlar selamlar,yaklaşık 8 yıldır kullandığım gittigidiyor hesabıma giremiyorum.

Site kaynaklı mı bilemiyorum ama geçersiz kullanıcı parola diyor,şifre unuttum diyip mailimi yazıyorum gene hata veriyor.

En son sabah alışveriş yaptım,akabinde yarım saat sürmedi giremedim.

Siteye nasıl ulaşabilirim telefon ile?Numara felan ulaşamadım googleden?Banka mevzusuna girmiyorum o da ucu açık sakat mevzu olabilir.

Bir fikir verebilriseniz sevinirim.
Arkadaşlar selamlar,Toyo Proxes T1 Sport modelinden satın aldım,henüz gelmedi lastikler ama gerek deseni gerekse yorumlar ve videoları oldukça hoşuma gitti.

4 takım 1000 tl'ye aldım,1 yıl yol yardımı var.(225 40r18) Michelin alacaktım ya da Pzero Rosso,ortalama 300 tl daha pahalı idiler ama Pirelli bayisinin Rosso modelindeki,lastik üstündeki pzero ibaresinin kırmızı renk olma garantisi verememesi sebebi ile Toyo'yu tecrübe etmek istedim,yıllardır sempatim vardı markaya.

Forumda Toyo tecrübe eden arkadaşlar varsa,yorumlarını alalım:)
Evet arkadaşlar Osman Paşa çok güzel bir şekilde,Hz.Ebubekir'in bir sözü ile günümüz Türkiye'sini özetlemiş.

Ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi;

HEPAR Genel Başkanı emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, Afyon’da yaşanan cephanelik patlaması için ‘’Hiçbir bahane ve sebeple açıklanamayacak derecede tam bir facia ve fiyaskodur’’ dedi. Pamukoğlu son günlerde yaşanan olaylar için de, Hazreti Ebu Bekir’in ‘’Mal hırsızlarda, silah sokakta, karar acizlerde olursa, orada düzen bozulur" sözü ile benzetme yaptı.

Pamukoğlu, ‘’Savaş uçağı denize düşürülüyor, asker dolu sivil minibüs uçurumu boyluyor, Foça'lar, Antep'ler, Şemdinli'ler ve Beytüşşebap'lar birbiri ardına geliyor, askeri taburlara gündüz gözüyle saldırılar düzenleniyor.’’ dedi ve artık şehit sayılarının takip edilemediğini savunarak, şunları söyledi:

Tüm olup bitenlerin sorumlusu mevcut hükümet ve onun emrindeki asker ve sivil bürokratlardır. Gelinen durum, ayan beyan milletin ve topraklarımızın, artık korunup, gözetilemediğidir. Türkiye'nin yazgısı, başka ülkelerin çıkarlarına ve hükümetteki partinin kişisel menfaatlerine bağlanmıştır. Bağımsızlığımız, onurumuz ve güvenliğimiz ileri derecede tehdit ve tehlike altındadır. Hazreti Ebu Bekir, sanki Türkiye’nin bu halini anlatıyor: "Mal hırsızlarda, silah sokakta, karar acizlerde olursa, orada düzen bozulur."
Selam arkadaşlar,

Wax ya da şekillendirici hamur arıyorum.Bu ikisinden hangi tür daha güzel seçim olur.

Kaliteli bir mamül olmalı,ne önerirsiniz?Hem saça minimum zarar vermeli hem de çok sağlam,mat şekilde iş görmeli.

Osis,Helen Seward vb... pekçok marka var.

Teşekkürler.
Hakkında
Meslek: İşletmeci,özel sektör
İlgi Alanları: Hayattan zevk alacak pekçok şey.
Forum İmzası:
Gazeteci:Sizi vatandaşın yer sofrasında hiç göremedik ve fotoğraf çekemedik?
Necmettin Erbakan:Bir devlet lideri,vatandaşın sofrasına bir kaç çeşit daha yemek koyabiliyorsa, her gün o sofradadır aslında.
Forum İkinci El İmzası:
Referans yazamıyorum;çünkü sığmıyor!Forumda 15 küsür yılda Türkiye'nin dört bir yanında yüzlerce alışverişim oldu,pekçoğu gibi ıvıra zıvıra referans hesabı tutmam,dürüst birisiyim,eskiler bilir o kadar.
Hakkımda:
Referans yazamıyorum;çünkü sığmıyor!Forumda 15 küsür yılda Türkiye'nin dört bir yanında yüzlerce alışverişim oldu,pek çoğu gibi ıvır zıvıra referans hesabı tutmam,dürüst birisiyim,eskiler bilir o kadar:)
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15.766
İkinci El Bölümü Mesajları: 744
Konularının görüntülenme sayısı: 445.049 (Bu ay: 1.168)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.761 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.