Kingston Sahte Ve Orjinal H.K
Elimde aynı model iki adet ram var. Resimde görüldüğü üzere üstteki rem Koyuncu firmasının tedarik ettiği amazon'dan aldığım rem. Alttaki rem ise n11 den aldığım sahte olduğunu düşündüğüm rem. Bunları kit olarak belki kullanamam ama birinci slota orjinali takarak ikinci slota sahteyi takmak istiyorum. Oyundan atma oluyordu mesela Pes 2023 de hem de rem yüzde 85 gibi atıyordu remden kaynaklandığını bir an düşündüm ikinciyi sipariş ettim o da orijinal geldi şansıma şimdi iade süresini de aştım 21.gün oldu ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Not: Açılırken rem değiştirildi. F1, F2 yazısı geldi F2 ye bastım ayarları sıfırladı hemen açıldı pc
CPU LED Yanıp Sönüyor DRAM Sabit Yanıyor
MSI H510M Pro-e Anakart
Intel i5 11400 İşlemci
CMW16GX4M2C3000C15 Corsair Vengeance Pro RGB 3000 MHz rem tek slot ( Patriot 3200 MHz de denendi )
Highpower 700watt PSU ( 3 farklı PSU denedim )
Ekran kartlı veya kartsız olsun bilgisayar çalışmıyor bir rem daha vardı elimde yine sıfır Patriot 3200 MHz. Remler 1.35 v ama uyumlu remler değil sorun ondan mı acaba?
İşlemcide ısınma var ama CPU ve dram LED yanıyor daha doğrusu CPU LED yanıp sönüyor dram sabit yanıyor. Anakartı mı iade etsem uyumlu rem sorunu çözer mi anlayamadım gitti
İsmet İnönü'nün 12 Ada'yı Reddettiği Belge Ortaya Çıktı
|
İyi Bir Ekran Kartı İçin Az Daha Beklenilir
|
3 Ortak FMRTE 19 Satın Alalım
Yıllar Sonra Wikipedia Tekrar Açıldı
|
Sıfır FX 8350 İşlemci 511 TL
|
|
BTK Açıklaması
|
Unlocked Telefon Kayıt
|
İlgi Alanları: Torrent, Bilgisayar
--^^ JASPADE ^^-- |
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.182
İkinci El Bölümü Mesajları: 184
Konularının görüntülenme sayısı: 14.785 (Bu ay: 131)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 177 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic