Selamlar arkadaşlar,
Özellikle sahada çalışan, mobil tamire giden veya müşteride "port yetmedi" stresini yaşayan meslektaşlarım ve MacBook/Ultrabook kullanıcıları için tam bir fiyat/performans canavarı olan bir cihazdan bahsetmek istiyorum.
Bildiğiniz üzere yeni nesil ince cihazlarda port sayısı çok kısıtlı. Aksesuarcı 11-in-1 Type-C Hub, tek bir çıkışı tam donanımlı bir istasyona çeviriyor. Bir teknisyen gözüyle neden bu cihazı radarıma aldığımı maddelerle özetleyeyim:
- Alüminyum Alaşımlı Gövde: Plastik aparatlar yoğun veri transferinde (özellikle 4K görüntü verirken) çabuk ısınıp takılma yapar. Alüminyum gövde ısıyı hızla dağıtır ve sahada darbelere karşı çok daha dayanıklıdır.
- Bağlantı Zenginliği (11 Port): 4K HDMI ve VGA çıkışının aynı anda olması eski tip monitörlerden yeni nesil TV'lere kadar her yere bağlanmanızı sağlar. Ayrıca Wi-Fi'ın zayıf olduğu yerlerde Gigabit Ethernet (RJ45) portu hayat kurtarıcıdır.
- Depolama ve Şarj: SD/TF kart okuyucuları ve 100W PD şarj desteği ile aynı anda hem cihazı şarj edip hem de yüksek hızda veri transferi yapabiliyorsunuz.
- Fiyat Durumu: Piyasa araştırmamda Hepsiburada gibi sitelerde 720 TL bandında satıldığını gördüm. Şu an Amazon’da 668 TL ile dip fiyatta. 50-60 TL deyip geçmeyin, bu malzeme kalitesindeki bir hub için bu rakam çok iyi.
Ürünün hangi portunun ne kadar hız verdiğini, ısınma performansını ve teknik detaylarını içeren daha kapsamlı bir inceleme notu hazırladım. İnce detayları merak edenler aşağıdaki bağlantıdan göz atabilir.
👉 Detaylı İnceleme ve Güncel Fiyat İçin:

Kingston Sahte Ve Orjinal H.K
Elimde aynı model iki adet ram var. Resimde görüldüğü üzere üstteki rem Koyuncu firmasının tedarik ettiği amazon'dan aldığım rem. Alttaki rem ise n11 den aldığım sahte olduğunu düşündüğüm rem. Bunları kit olarak belki kullanamam ama birinci slota orjinali takarak ikinci slota sahteyi takmak istiyorum. Oyundan atma oluyordu mesela Pes 2023 de hem de rem yüzde 85 gibi atıyordu remden kaynaklandığını bir an düşündüm ikinciyi sipariş ettim o da orijinal geldi şansıma şimdi iade süresini de aştım 21.gün oldu ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Not: Açılırken rem değiştirildi. F1, F2 yazısı geldi F2 ye bastım ayarları sıfırladı hemen açıldı pc
CPU LED Yanıp Sönüyor DRAM Sabit Yanıyor
MSI H510M Pro-e Anakart
Intel i5 11400 İşlemci
CMW16GX4M2C3000C15 Corsair Vengeance Pro RGB 3000 MHz rem tek slot ( Patriot 3200 MHz de denendi )
Highpower 700watt PSU ( 3 farklı PSU denedim )
Ekran kartlı veya kartsız olsun bilgisayar çalışmıyor bir rem daha vardı elimde yine sıfır Patriot 3200 MHz. Remler 1.35 v ama uyumlu remler değil sorun ondan mı acaba?
İşlemcide ısınma var ama CPU ve dram LED yanıyor daha doğrusu CPU LED yanıp sönüyor dram sabit yanıyor. Anakartı mı iade etsem uyumlu rem sorunu çözer mi anlayamadım gitti
İsmet İnönü'nün 12 Ada'yı Reddettiği Belge Ortaya Çıktı
|
İyi Bir Ekran Kartı İçin Az Daha Beklenilir
|
3 Ortak FMRTE 19 Satın Alalım
|
Yıllar Sonra Wikipedia Tekrar Açıldı
|
Sıfır FX 8350 İşlemci 511 TL
|
|
BTK Açıklaması
|
Meslek: Ekonomi34 Yönetimi
İlgi Alanları: Ekonomik Ürün İnceleme ve Paylaşımı
| Paylaştığım linklerden gelir elde edebilirim. / I may earn commission from the links I share. |
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.112
İkinci El Bölümü Mesajları: 185
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 634)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 322 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0