Şimdi Ara

Türkler neden oyunlarda böyle? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
2
Favori
25.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: syrialin

    Bana da iş ilanından dolayı sovuyorlar. Ben geri donup sövmüyorum

    Savcılığa veriyorum. En mantıklısı bu. Adam sövmüyor diye adamın üzerine gitme

    Yoksa seni de suça tahrikten savcılığa veririm tamam mı

    Alıntıları Göster




    Super lan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika serverlarin da 10 seneden fazladir oynuyorum kafam rahat :)
    Birde devamlı TS deyim. İngilizcemin de gelişmesi ayrı bir arti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravery2011 -- 30 Temmuz 2018; 9:33:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    ooo manyak laf. flashback to 2011.



    https://www.youtube.com/watch?v=IUarpzAWnjI

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitim seviyesi ile alakalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancılara Türk olduğumu söyleyince alay ediliyorum. Hakaret yiyorum. Söyleyene kadar her şey sorunsuz oysaki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BB13177EF

    Bu mesaj silindi.
    Sonuna kadar katılıyorum hocam.

    Bu arada ilk cümlene takıldı gözüm. Ben 30 yaşındayım ve oyun oynuyorum. Biz video oyunları gelişimini en başından yakalamış kişiler olarak şanslıyız. Bizden sonraki nesil o günleri asla bilemeyecek ve bu oyun kültürünü temellendiremeyecekler çünkü olaya ortasından girdiler.

    Bu arada ölene kadar oyun oynamayı düşünüyorum. Oyunlar artık çoğu filmden daha büyük bütçelerle hazırlanan birer sanat eseri özelliği taşıyorlar. Kesinlikle de kurgu, görsellik, seslendirme, ses efektleri vs bakımından filmlerden iyi olan oyunlar var. O yüzden ülkemizdeki eşşek kadar adam oldun oyun mu oynuyorsun hala dogmasını bir kenara atınız. Bunu diyen adam da tutup atomu parçalamıyor, rezil rezil diziler izliyor mesela, kalitesiz bir futbolu ölümüne takip ediyor, ve bunları yaparken kafasını çalıştırmasına gerek yok. Ancak oyun oynarken hem reflekslerini kullanmak zorundasın hem zekanı. Bir çok yönden faydası var kişisel gelişim için.

    Ben çocuğumu asla oyunlardan uzak tutmayı düşünmüyorum. Oyunlar anlık karar verme, refleks kabiliyeti, takım oyunu vs. konularda bence oldukça faydalı, abartmamak kaydıyla tabi...

    Onun dışında bu yaşlarda artık çoluk çocuk çekilmiyor. Geçen kış ben de biraz CS:GO oynadım, çoluk çocuk can sıkıyor, anlaşamıyorsunuz. Ya kendi yaş gurubunuzdan bir arkadaş takım oluşturup oynayın ya da bırakın gitsin. Yaklaşık 10 yıldır Dota oynarım, ondan bile soğudum artık bu sebepten. Keyif vermiyor, ızdırap oluyor. Arada sırada 3 yakın arkadaş girip 1-2 maç atıyoruz o kadar.

    Şu anda sinir olmamak için kaliteli strateji oyunlarına, RPG oyunlarına yönelmenizi tavsiye ederim. Çok güzel yapımlar var. Bu yaşlarda artık sakin sakin güzel kurgulanmış oyunları oynamak daha bir keyif veriyor.
  • Knight i ozleyenler knight kingdoma gelebilirler hazir item baslangic light farm server oneririm dun cswsi bayagi kalabalikti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redditte CSGOda ruslara özel sunucu açılsın başlığı vardı. Çoğu yorum Ruslar ve Türkler için özel bir sunucu açılması gerektiğini söylüyordu. Umarım Türk sunucusu açılmaz yoksa her maç orda olucam konumdan dolayı
  • 5 yil boyunca araliksiz lol, bf, turlubstrateji oyunlari mmporg oyunlar oynadim. Elime hiçbir şey geçmedi. Ne eğlenebildim. Ne de arkadas cevrem oldu bunlardan. Ancak 2 yildir kendimi gelistirmek icin haftabsonlari yazilim, siber guvenlik, kisisel gelisim topluluklarina vakit ayiriyorum, egitimlerine katiliyorum. Size yemin ederim, 5 yil boyunca oynadigim o vakitlerin toplamindan daha eglenceli vakit geciriyorum, kaliteli gercekten bilgili ve paylasimci insanlarla bir arada bulunmak onlarin tecrubelerini dinlemek bildiklerini dinlemek paha bicilemez bir duygu.

    Oyun oynamak gerçekten kalitesiz vakit geçirmektir. Kalitesiz eğlencedir. Hiçbir yönü olmayan içi boş bir iletişim şeklidir oyun oynarken kurdugunuz iletisim.

    Oyun oynamaktan hoslaniyorsaniz yapmaktan neden hoslanmiyorsunuz?

    Bu kadar vaktinizi harcadiniz, farkinda olmadan pazar analizini yillardir yapiyorsunuz. Yaptiginiz yapacaginiz oyun tutar mi diye kendinize sorarsaniz bilirsiniz cevabini.

    Bos vaktinizde oyun yapin program yazin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cinali1 -- 30 Temmuz 2018; 11:42:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Napolyon Savaşlarında nickname in ne ? Bende warbandı 7000 saat oynadım , Napoleonic wars da en iyi türk oyunculardanım büyük ihtimalle .
  • Castieello kullanıcısına yanıt
    Dostum ne diyin sen yaa, ben oyunu bıraktım seviyesizler yüzünden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lupin_ kullanıcısına yanıt
    Götümcek gerçekten bu mu nick'in? Sende kusura bakma da başka nick bulamadın mı?
  • Yıl 2010 civarı. Metin2 oyun hesabım çalındığı için oyun oynamaya ara vermiştim. Sonra bir arkadaşım "League of legends" adlı bir oyun oynuyorum gel başla dedi. İndirdim oyunu bir baktım berbat grafiklere sahip dandik bir arayüz, ilginç bir oyun. Bir de ful İngilizce. Dedim ben bunu oynamam bu ne biçim oyun. Ertesi gün yine konuştuk, bu oyunda velet yok, Türk yok çok sarıyor. Bir şans verdim ve başladım. Sözlük kullana kullana karakter skillerini, itemleri öğrendim. Cidden bir oyundan ilk kez bu kadar zevk aldığımı hatırlıyorum. Metin2 deki gibi, CS 1.6 daki gibi ana bacı küfür eden yok, aptal aptal oynayan yok. (oyunu bilmeden oynamak ayrı, ben de bilmiyordum ama ayak uydurmaya çalışıyordum takıma)
    2 yıl kadar çok eğlenerek oynadım oyunu. Ta ki Türkiye'de yaygınlaşana kadar

    Sonrası malum.
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Yok be hocam oyun bitmiş artık. Kanatlar manatlar , krova diye saçma itemler çıkarmışlar . 2006-2010 arası aktif oynadım. O haline geri getirsinler , oyunu sıfırlasınlar eski oyuncuların hepsi döner. Şimdi tl yi basan diZmiş karakteri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı olay lolde çok yaşanıyor adama ikimiz dalıyoruz son vuruşu ben yaptım diye kill bana geçiyor adam çalma ** diyor.Lan adam gibi oynasaydın da son vuruşu sen yapsaydın anca kaçıyorsun.

    Bir başka konu kötü oynayanları reportlamak.Bu hayalperest takım arkadaşlarınız diğer takımla iş birliği yapıp onlara bilerek öldüğünüzü iddaa eder.Oysa her türlü saldırıyı yapmış canı basmış elinizden ne geliyorsa yaparak dalmışsınız adama.

    3. konu da herhangi bir oyuna yeni başladıysanız hayvan gibi küfür yemeniz. Dota 2 oynuyorum adam doğru itemları almadım diye küfürü basıyor kendileri doğduğu gibi ölyor ama sorun bende bu mallara göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkler ve Rusların olduğu oyunlardan direkt kaçın. Pc oyunculuğunu bıraktım. Xboxta mutluyum. Türk oyuncu çok az.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox ta kafa rahat fazla Türk te yok bebeler de yok mis gibi
  • Real Walker R kullanıcısına yanıt
    O dediğiniz şekilde uzun ömürlü myko serverlar var ama hocam şöyle bir durum artık oyunun yeni haline alışan birisi eski patchte yapamaz şu anki durum da herseyi para olmaktan cikarsalar kanat utc dark knight itemleri silinse çok kisi geri döner

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.