Şimdi Ara

Türkler neden oyunlarda böyle? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
201
Cevap
2
Favori
25.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuna kadar hikayeli tek oyunculu (Singleplayer) oyunları destekleyeceğim.

Not: Mobil pubg oynadığım doğrudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil de Transformice mi kaldı la ? Ortaokul zamanları oynardık onu ..

• Genelde Türk Aile yapısından ve arkadaş ortamından kaynaklı. Burada Aile dedim ancak elbetteki her Aileyi ve her arkadaş ortamından bahsetmiyorum. Gelelim bahsettiğim kısıma;

Aile içerisinde Baba, Abi hatta Anne, abla gibi kişilerin çocuklarının, kardeşlerinin yanında fütursuzca küfür etmesi ve çocukların bunlardan öğrenip gidip arkadaş ortamında kullanması ve oradan başka çocukların etkilenmesi, ögrenilmesi bir süre sonra sürekli arkadaş ortamında küfür edildiği için ağızın buna alışması ve her kelimenin sonuna, başına küfür eklemesine kafar gidiyor.

Ardından belli bir yaş geçtikten sonra bu durum kalıcı olmaya başlıyor ve nerdeyse her yerde küfür etmeye başlanıyor. En ufak bir durumda sinirlenmeler ve bu sinirini, öfkesini küfür ile anlatmak isteyenler türüyor.

Aslında tabiki bunun altındaki en büyük neden sinirli, sabırsız bir toplum olmamızdan geçiyor. Aslında biraz sakin bir toplum olsak az da olsa kurallara uyup, uyum içerisinde yaşantımızı sürdürsek bu kadar öfkelenmeyiz ve öfkeye dayalı sinir patlamasından dolayı küfür etmeyiz.

Şimdi bu kadar ciddi konular içerisinde küfüru anlattim lakin birde azimsanmayacak derecede bir kitle var ki vay onlara karşılaşanın haline. Yaşları küçük kişilerden oluşuyor bu kitle ama aralarında yaş olarak büyük beyin yaşı olarak küçük kişilerde var. Bunlar küfür ederken edilen küfürün ciddiyetinden bihaberlerdir. Ne için ettiklerini dahi bilmez sadece küfür etmek için küfür ederler onlara hala anlam veremedim. Nasil bir yapıya sahipler ilgınç doğrusu.

Günün sonunda şu sosyal medya ve oyunlardan edilen küfürlere çok takılmamaya çalışıyorum. Oyun oynuyorsam oyundan zevk almaya bakıyorum(tabi ki ne kadar mümkün olursa)

• Hocam Ruslar da aynı bu sebeplerden ben online tamamen bıraktım single oyunlara yöneldim kafam rahat.

• Kendilerini küfür etmeden ifade etmeyi bilmiyorlar çünkü.
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Oyunun adı özel değilse paylaşır mısın? Yoksa gelip küfür ederiz diye mi korkuyorsun anlamadım.

• aq artık ağzımızda sakız oldu her cümle sonuna gelir oldu oyunlarda da normal geliyo. İnsan gibi türklerle oynayalım diyoruz ama durum tam senin dedğin gibi. Hocam birde güleceksiniz de avrupada falan böyle küfür kültürü yok. Biz de her nevi küfür var adamlar ansiklopedi yazar :D
  • Bu yuzden online oyunlarda kimseyle muhatap olmuyorum neme lazım katil eder bu şerefsizler adamı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de counter strike kasıyorum. İlk başta herkes selamın aleykum-aleykum selam dedikten 10 dakka sonra birbirlerinin analarına sövüyorlar :)
  • Beyler mobilim biri meşhur ts3 kavgasını paylaşabilir mi aklıma geldi şimdi efsaneeee

"Şahin bak benim ağzımı bozdurma!"
    "Aaaa ki ki ki ki"
    "Sen sus lan köylü"

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef ki gelişmemiş bir ülkede bu tip şeyler çok normaldir. Öyle bir halkın insanından bahsediyorsunuz ki daha tramvaya binip inmesini ve diğer araçlara nasıl binilir bilmez bilmek istemez. Türk toplumu eğitilmeye muhtaç temel aile eğitimi almadan büyümüş insanlar ile doludur. mümkünse cezalar ile eğitilmemiz lazım devlet mesela terbiye bakanlığı falan kurmalı Singapur yasaları gibi yasalar gelmeli yoksa bu toplum yere çöp atar sıra beklemez sonra hak yemekten bahseder tramvay metro falan binmeyi bilmez önce inip önce binmelidir amaç budur saygı vs yok
    Ve herşeye de küfür eder.

Acı ama gerçek yaşadığımız ülke terbiye saygı temelinde terbiye eğitim vs yönünden çok düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 30 Temmuz 2018; 6:57:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tiger006 T kullanıcısına yanıt
    Onların Bizim gibi küfür yelpazesi geniş değildir. Bizde ebe ana baba tüm sülaleye küfür var. Onlar da en ağır mother f... Var birde sob... Diğer küfürleri hep ortaya söylenen küfürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karşıya Türk veya Rus mu geldi ? Hemen engelliyorsun. Bu iki milletin oyuncusu eğitilemez. Hatta maçın başında karşı takımı full engellersen rahat edersin. Kendi takımına gelen Türk ve Rus olanları da dikkatle dinliyorsun. Boş konuşmaya veya küfürlü konuşmaya başladığı an onları da engelliyorsun. Sonra kafan rahat oynuyorsun.

• Ben hiç online oyun oynamıyorum, yani yıllar önce bir tane online turn based tank oyunu oynadım hepsi bu..

ping dir hiledir vs hiç gelemem kanser olurum. 1 kere street fighter 4 oynadım o gün niye oynamadığımı yine hatırladım.

Online oyun kanserdir. Hele takım oyunu ise sürekli bir şey çıkıyor, afk olma , hiç gelmeme, disconnect olma

daha neler neler!

Kazanma amaçlı oynadığım hiç daha stres oluyorum.

Kardeşim de bir ara counter oynadı yine aynı şey! Sen ateş edene kadar adam seni mıhlamış!
  • İşte bu yüzden karşıda Türk olduğunu anladığımda mümkün olduğunca kimliğimi belirtmiyorum.Zaten Steam profilim İsveç yazıyor :) Herkes her zaman üst düzey oynayamayabiliyor.İyi oynarsan eyvallah ama kötü oynarsan küfür kıyamet ardı arkası kesilmiyor.Ben sırf bu tipler yüzünden LoL'ün daha emekleme zamanlarında iken TR serverinden çıkıp Dota 2 ye geçiş yaptım.Hayatımda verdiğim en kral kararlardan birisidir.
  • Transformice hala duruyo mu?

• Transformice hala duruyo mu?

• Cs GO'yu T takımındayken SG ile oynuyorum. Seri oynadığım dönemde DMG'ye kadar gelmiştim bu şekilde. Şu sıralar daha az giriyorum N4-MG arası gidip geliyorum.

CS oynamaya 2004'te başlamıştım. O zamandan beri AUG ve SG var ve hep severek kullandım. Oyunda büyük bir iddiam yok sadece iş çıkışı arkadaşlarla bir iki maç atarım.

Genelde Türkler SG kullandığım için tepki gösterirler. Artık alıştım cevap bile vermiyorum 19 yıllık bir oyun ve bu silah 19 yıldır oyunda var. SG oynayan birini durduramıyorsan bu senin sorunun.

Dün çok tuhaf bir olay yaşadım. Rakip takımda wall hack kullanan ve bunu saklamayan bir Türk vardı. Bu adamı birkaç kez SG kullanarak vurdum. SG kullandığım için küfür yedim ve yeteneksiz ilan edildim. İşte oyunlardaki Türk'lerin özeti bu. Kendisi hilesiz oynayamıyor ama ben oyun içi bir silahta kendimi geliştirdiğim halde yeteneksiz ilan ediliyorum.

Aslında bu veletlerden kurtulmanın bir yolu var. Para vererek özel serverlarda oynamak. Veya biraz pahalı oyunlara geçmek. Türkler oyuna para verme konusunda hala çok temkinliler. 50 TL üstü oyunlarda çok daha rahat ediyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirius144p -- 30 Temmuz 2018; 9:10:9 >

• PC de online oyun oynanmaz xbox one x alın 1 tane türk bile göremezsiniz hile zaten yok fiyat/performans da cabası. 2000₺ ye aldığım konsolda 4K oyun oynuyoruz müthiş grafiklerle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bizdeki veletler ayri velet oluyor ama kendi milletimle oynamak cok daha zevkli. Yabancilar cok ruhsuz. Konusmuyorlar ya da kaliplasmis "lol, gg, no cry" gibi ifadeler disina pek cikmiyorlar. Bf4 oynayan bilir, aa yi genelde kullanmayi bilmeyen aliyor. Bebe aalari tankla vs ittirip oynayamaz hale getiririz ve adam sinirlenir cogunlukla ikinci dogmada almaz. Yabanci svlarda abartisiz 30 dk adami sıkıştırdığım halde bir kelime isyan etmiyor adam ya. Sinir olan o degil ben oluyorum. Oyun icinde de oyle. Bizimkiler cesit cesit plan yapar, gel suraya sen bin, buraya ben bineyim, beyler suradan dalalim gibi konusurlar daima. Yabancilarda tik yok. Baslangicta D! yazarlar, sonda da gg bitti.

Iyi oynama konusunda da bizimkilerin en iyileri en iyilerin en iyileri oluyor genelde. Yillardir Bf4 oynuyorum, suana kadar gordugum en pro atack kullanan birkac kisi bizdendi. Sonra Almanlar iyi bu konuda tabi.

Ozet; kendi milletim gibisi yok.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.