Biostar B650M X3D PRO+
AMD Sistem Toplama Öneri
Merhaba arkadaşlar, DDR5 sisteme geçiş yapmak istiyorum,öncelikle 2K da genelde online oyun oynuyorum,nadiren hikayeli oynuyorum.
Aklımdaki sistem Ryzen 7800x3D ve 9060XT olarak düşünüyorum, akran kartını 9070XT yaparsam işlemciden düşmek zorundayım.Fikir önerileriniz bekliyorum.
Bütçem 50 bin TL , Kasa,Anakart,İşlemci,Ram ve Ekran kartı alınacak.
Yayın için 2.Bilgisayar Apu Sistem Önerisi.
Merhabalar, oyun için kullandığım PC
Ryzen 5600
RX 6700XT
32 GB Ram
Olarak mevcut.
Elimde Evganın Capture Card'ı var,yayında encode etmesi için APU sistem düşünüyorum arada bir oğlumda ufak tefek oyunlar oynayacak,öneriniz var mı ?
Herkese selamlar, online oyundaki ping ve sansür olaylarından dolayı bir hayli SOL alt yapıdan canım sıkılmıştı.Bende uzun süre araştırma yaparak evdeki TTNET FTTB ye geçiş yapmaya karar verdim.İnternet hızımda ciddi bir değişiklik oldu ama ping konusunda canım sıkılıyordu bende bir şansımı deneyip geçiş yaptım.Öncelikle bu konuda bana yardımcı olan @Yavuzd58 arkadaşıma teşekkür ederim.Aşağıda hem SOL hemde TTNET sonuçları var.
SOL FTTH 1000 MBPS SONUÇLARI

TTNET FTTB SONUÇLARI 100 MBPS

Oyunlarda Ping
Selamlar, speed test 19 ping çıkıyor,konum Ordu ili,oyunlarda 56- 60 ping alıyorum,CSgo,delta force cod 6 valorant İstanbul sunucusu 30 ping verdi,normal mi bu değerler.
Bu Fiber Mi ? Yoksa Fiber görünümlü VDSL Mi ?
100 Fiber mi Yoksa VDSL mi
Ping Değerleri (Superonline)
Selamlar,şuan Superonline fiber kullanıyorum,1000/50 olarak,lokasyon Ordu ili,speed test ölçümleri 19 çıkıyor,oyunlarda ise Valorant 30,Call of Duty 60,Csgo 60,Deltaforce 60 ping alıyorum,bu değerler normal mi yüksek mi,taahüt bitiyor,yeni teklif aylık ortalama 720 TL ye geliyor tvplus ile birlikte.ttnet ve turknet en fazla 100 MB fiber veriyor,değiştirsem ping değişirmi acaba.
TTNET FİBER HIZ YÜKSELTME
Arkadaşlar selamlar,oturduğum TOKİ'de süperonline 1000 TTNET 100 fiber alt yapısı var,SOL malum hem kısıtlama hemde ping den dolayı TTNET geçmek istiyorum.Fakat en fazla 100 veriyor,hızı 1000 yapmak için yönetim ve komşular fazla yaklaşmıyor.Müdürlükte fazla sallamıyor,bunun hangi kurumdan olumlu cevap alabilirim.

Ping Değeri
Selamlar,süperonline 1000/50 kullanıyorum,ping testim sürekli 19 çıkıyor lokasyondan dolayı şuanki fiyat tvplus pro ile 650 2 ay sonra taahüt bitiyor,ilk ay bedava 11 ay 820 fiyat çektiler,TTNET alt yapım 100 fiber en fazla,speed testteki ping ile online oyunlardaki ping arasında çok fark var mı ? Ona göre ttnet yada turknet 100 fiber geçesim var.
| - Unutma..- Bizi eşit yaratan Allah, kimsede ne hak bırakır ne de ah.. |
|
Dost istersen Allah yeter. Evet o dost ise, herşey dosttur. Yârân istersen Kur'an yeter. Evet ondaki enbiya ve melaike ile hayalen görüşür ve vukuatlarını seyredip ünsiyet eder. Mal istersen kanaat yeter. Evet kanaat eden, iktisad eder; iktisad eden, bereket bulur. Düşman istersen nefis yeter. Evet kendini beğenen, belayı bulur zahmete düşer; kendini beğenmeyen, safayı bulur, rahmete gider. Nasihat istersen ölüm yeter. Evet ölümü düşünen, hubb-u dünyadan kurtulur ve âhiretine ciddî çalışır. |
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.002
İkinci El Bölümü Mesajları: 183
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 879)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.840 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0