Şimdi Ara

TT Yurtdışı Hız artırımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TT yurtdışı çıkışları 21 Gbps den 33.588 Gbps ye çıkmış .

Kaynak :http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=208

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imphotep_2000 -- 22 Şubat 2006 21:07:02 >

• Sayfa bulunamıyor...
  • Evet son 3 gündür pingler muhteşem hiç olmadığı kadar.En son 4 haftadır en düşük pingim 150ydi normali 200-2000 e kadar gidiyordu.3 gündür 120 den yukarı çıkmıyor.

Telekom en sonunda bişeyi başardı ama çektiğim ezziyeti unutmuyorum.
  • linki kontrol eder misin??
  • link düzeltildi.
  • ii yaa guzel 21 den 38 e guzel bi gelişme ama yinede telekoma guven olmaz yani fazla bişi beklememek lazım bence hayalkırıklıgı olmasın diye
  • yaklaşık %50 yükseltilmiş. acaba %50 hız arttırımı ADSL'de de olur mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kablo kopar yine sürünürüz merak etmeyin. Telekom bizi dertsiz bırakmaz.
  • Deli gibi para kazanıyorlar yükseltmesinler utanmıyorlarsa. Hangi ülke bu kadar yavaş internete bu kadar para ödüyor? Yapacaklar!!
  • güzel haber tabi hala sorunlu internet onu düzeltseler tam olur
  • bende hala arada bir bağlantı gidiyor sinir oluyorum
    hızı bilmiyorum ama bakalım bir gelişme var mı
  • 2 KABLO KOPUNCA 21 GBPS 9 GBPS E İNDİ.. ŞU ANDA 33 GBPS NİN TAMAMINI KULLANIYORMUYUZ ÖNEMLİ OLAN BU ???
  • Valla kullanıyoruz ki adamlar arttırmış . Yoksa hızlar artmadiki yurtdışı çıkışımız artsın .
  • hizmet düşünce kızıyorum küfrediyorum.

böyle bir durumda da tebrik ediyorum.(yine de eskisinden iyi olmuş) geçen hafta 5 kb ile çalışıyordu. şimdi yine 52 yi gördüm
  • Ben hiç hissetmiyorum, geçen haftadan iyi ama hala yavaş...
  • nette görülür bir canlanma var
    geç kalmış bir yenilik ama olsun TTNET çalışıyor
    yinede TTNET'e
  • Bugün yine takılma ve yavaşlıklar vardı aslında !
  • bende pek olmadı şahsen
  • Buna bile sevinecek durumdayız :( Koskaca Türkiyenin internet çıkış kapasitesi daha düne kadar 21 Gigabit civarı idi. Rapid-share in toplam çıkışı bile daha bir kaç gün önce bizim çıkışımızdan yüksek olduğunu biliyormuydunuz? Hemde Türk Telekom bir buçuk milyon net kazançlı internet abonesi olduğu halde... Sadece çıkışlarımız değil iç network durumumuzda iyi değil inanılmaz kapasite arttırımına ihtiyacı var yurt dışıyla beraber...

quote:

Rapid-Share, the world's biggest (over 12 million files uploaded!) and fastest (22 Gigabit/s up/down!) 1-click file-hoster.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __sin__ -- 23 Şubat 2006 8:11:46 >
  • bu kablo kopmaları bize yurt dışı çıkışlarda artış olarak geri dönüyor yoksa telekomun yatırım yapıp kendi başına yurt dışı filan iyileştireceği yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.