|
TAAHHÜT CAYMA BEDELİ NASIL HESAPLANIR

-
-
Detayı bilgi için teşekkürler. Benim merak ettiğim konu ise, benim adıma kayıtlı olan hattımı başkası kullanıyor ve 1 hafta önce 12 aylık taahhüt onayı veriyor. Hat sahibi onayı olmadan hat kullanıcısı taahhüt verebilir mi? Hat sahivi olarak cayarsam ne olur?
Not: Aynı hat kullanıcı daha önce 1 veya 2 defa 12 aylık taahhüt onayı verdi ve kullandı.
Bu konuda bilginiz varsa paylaşır mısınız?
-
Hat sahibi dışında birinin sesli onayla verdiği taahhüt hukuken geçersizdir -
Hatttın sahibi dışında da onay alınır. Şekilde olduğu gibi sistemdeki numara aranız taahüt istenir onaylanır. İllaki yasal sahibinin olması gerekmez. En azından mobil müşteri hizmetlerinde gerekmiyordu… sanada sorarlar arkadaşım niye numaranı güncellemiyorsun diye.
mail, telefon numarası irtibat bilgisi bu bilgilerin güncel tutulmasından müşteri sorumludur. Türktelekom içişleri bakanlığı değil ki takibini yapsın.
zamanında bana gelen bir çağrıda “internetimi aşmışım neden söylemiyosunuz faturam yüksek geldi” diyor müşteri bakıyorum sistemden “size şu tarihte internetinizin %75 ini kullandığınızı diğer şu tarihte de bittiğine dair sms atmışız ama bitmesine rağmen siz şukadar internet kullanmışınız” diyorum “banane kardeşim sms i takip etmek zorundamıyım ben mesaj okumuyorum” diyor. Bekledi bekledi sövdü saydı gitti. Sözün özü ben üstüne düşeni yapıp seni aradım mı aradım. Taahhüt istedim mi istedim. Bu yüzden kusura bakmada sistemdeki numaranı bi zahmet sen düzeltiver.
-
Bu konuda müşteri hizmetleri hat sahibi onayı olmadan kullanıcının onayı ile de taahhütün geçerli olduğunu engellemek için şubeden güvenlik ile ilgili ek tedbirler almam gerektiğini söyledi.
-
Merhaba, benim 27 aylık bir taahütüm vardı. Bu haziranda 27 ay bitmiş oluyor fakat yeni kanuna göre 24 aydan fazla taahüt olamazmış. Yani martta biter böyle bir durumda. Ne yapmalıyım sizce?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X