< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 11 Haziran 2025; 19:21:5 > |
Vodafone kendi altyapısında UPLOAD hız artışı (100 mb upload)
-
-
Hayırlı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Türk Telekom da 20 vermeye devam etsin bütün ülkeye.
_____________________________ İstanbul'un orta yerinde nezih bir semtte 16 yıldır DSL kullanan Forum üyesi.
Fiber gelsin diye yıllarca uğraştı, yapmadığı şey kalmadı ama başaramadı.
Taşındım ve artık GigaFiber kullanıyorum Keenetic Hopper AX3000
ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ -
Süperonline FTTH altyapıda kullanan benim gibiler arafta kaldık, hâlâ 100 UL/10 DL
_____________________________ Engelli adayı | Disabled candidate -
Vdsl kullanıcılarına haksızlık olur diye vermiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur -
1000 mbps geçin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur -
ADSL kullanıcılarına da ayıp olmasın diye 1 versinler o zaman 😅, ADSL halen en yaygın erişimlerden birisi, 10 milyon DSL kullanıcısının 3-4 milyonu halen 8ve 16 Mbit ADSL kullanıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İstanbul'un orta yerinde nezih bir semtte 16 yıldır DSL kullanan Forum üyesi.
ona bakarsanız turknet turk telekom üzerinden bana 1000/50 mbps veriyor 08/09/2025 den bu yana ?

_____________________________ NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur -
quote:
Orijinalden alıntı: smart0201ona bakarsanız turknet turk telekom üzerinden bana 1000/50 mbps veriyor 08/09/2025 den bu yana ?

Sizde hata olmuş, ses etmeden kullanın :D
_____________________________ İstanbul'un orta yerinde nezih bir semtte 16 yıldır DSL kullanan Forum üyesi.
turknet de biliyor düzeltemiyorlar
_____________________________ NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur -
O portun hızını Türknet ayarlamıyor çünkü, Türk Telekom'un sistemsel hatası yüzünden en yüksek hızı vermiş PON cihazı, yarın düzebilir de, yıllarca böyle kalabilir de.
Dün bende 609 liraya sözleşmd yeniledim 200/100 mbit artış oldu.100 mbit upload şu zamanda çok iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı