|
Merhabalar saygı değer forum üyeleri. Başlıkta gördüğünüz gibi santral hız artışı yapamıyor olay şöyle gerçekleşti. 2 hafta öncesinde internet hızımı 100 Mbps'ye çıkardım (ki altyapım ve modem ara yüzünden baktığım zaman 110 Mbps rahatlıkla alabiliyordum.) Geçiş yapıldıktan sonra bir kaç saat içerisinde internet hızım 85 Mbps'ye kadar düşüş yaşandı ve saha ekiplerinin kontrol yapmasını istedim. Gelip kontrol ettikten sonra binanız 100 Mbps'yi kaldırmaz en fazla 85 Mbps filen alırsınız dediler. Sonrasında hattımın data modunu benden habersiz değiştirdiler (Azıcık daha fazla hız alayım diye.) Bende tekrardan data modunu değiştirme talebinde bulundum. Hattımın data modunu değiştirdiler ama alabildiğim maks hız 75 Mbps oldu ve hızımı 50 Mbps'ye sabitlemiş oldular. Şimdi sorun şu kaç kere Telekomu aramama rağmen hız artışı yapamıyorlar en azından hattımın ulaşabildiği en yüksek hızı almak istiyorum diyorum. Sorun çözüldü diye arıza kaydını kapatıyorlar. Ne gibi yol izlemeyelim sizce. ![]() |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı